2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

HAFTALIK BURCUMDA YAZANA BAKIN

Satürn ün geçişi çocuk sahibi olmak isteyen Aslanlara zorluklar yaşatabilir bu süre içinde uzun süreli tedaviler söz konusu olabilir

Amin canim bulanti yapiyorsa onun icin yatarken al demistir zayiflatir diye duymustum canim almazsin kilo

bakalim beyenecekmisiniz sehirimizi
bu arada kiz kulemizede cikarsiniz guzeldir
bende turkiyeye gelmek isdiyorum planlarimizda var bakalim kismet olursa bizde gelicez ins

kızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnn dr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz

canım gitmek istiyorsan git ama densiz bi konuşma geerse bebişine şikayet eder bir daha da bi yere gitmezsin dersinki ben denedim yine iyi niyet suistimali o yüzden daha da iyi niyet göstermezsin :)
Bakalım duruma göre hareket edeceğim.
kaynananın gözü sende olacaksa gidebilirsin aslında dikkat etmen lazım kendine ghamile olduğunu biliyo mu yeni gelin falan
Bilmiyorum ama kayınvalide biliyor ya bu defa yok işi ben yapayım diye bana atacaklarını sanmam kayınvalide bırakmaz.

betii kimse benim fsh a bakmıyor :) bi fsh değerim bile yok :) ama ilacım çokk bi şeydiyemiyorum ne zaman bakılması gerek ona bi baktırayım ben olmadı ?
Adetin 3.gunu balım baktir bakalım benim de 5 cikiyo iyi gayet de seninkiler pek afilliymis deger yaklasiksa moral bulcam ☺☺ geldi benim adet su kuru sirada olacak is mi kopuyo belim iki ay klomen kullandim ise yaramadi ayhhh öluyorum a dostlar evde olmak vardi yaaa

Ay Allah im bu ne güzel bir haber. Çok mutlu oldum çok sevindim. Inşallah insallah ikisi de hayirlisiyla seninle kalır. Rabbim sevincini yarıda bırakmasın.

Aynen öyle benimde 2 ayda ne olduysa bol su iç yalnız ilaç alacaksan doktoruna danış :)

bol su içiyorum canım daha ilaca baslamadım kendi drma gitmeden almyim dedim yarın doktorumda randevum var.bu arada sen yumurta takibi için bir görüşme yaptın mı ?

Ay Allah im bu ne güzel bir haber. Çok mutlu oldum çok sevindim. Inşallah insallah ikisi de hayirlisiyla seninle kalır. Rabbim sevincini yarıda bırakmasın.
cnm sağolasn ALLAH isteyen herkese nasip etsin her duamda bunu diliyorm inş bizede hayırlıysa ikisinide nasip eder

hadi bakalım hayırlısı inşallah bebişlern seninle kalırlar canım benim :)

Canmm hadi hayirli olsunn cok sevindimmm kalp seslerinide duyarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…