gercektenmi???????????????
beklerim misafirim olursunuz
hayirdir neden geliyosunuz tatilmi?
@Kaygılı canim fsh in kaç cikiyo senin genelde
@Kaygılı canim fsh in kaç cikiyo senin genelde
gelirseniz beklerim bende baku de yasiyorum misafirim olursunuz:):) eşimle üniden ortak arkadaşımız var orda illa gelin diyor bizde 4 5 günlük kaçamak yapacağız :) kısmet olursa :)
Amin canim bulanti yapiyorsa onun icin yatarken al demistir zayiflatir diye duymustum canim almazsin kiloçıkmaz canım gönlünü ferah tut güzelce beslneip büyütüyor annesi :) inşallah bakalım şu glikofen bana kilo verdirecek mi gerçi yatarken al dedi doktor demek bulantı vs olmasın diye :) tam tersi bundada killo alırsam
canim takilma onlara bos bos iste ben inanmam hicHAFTALIK BURCUMDA YAZANA BAKIN
Satürn ün geçişi çocuk sahibi olmak isteyen Aslanlara zorluklar yaşatabilir bu süre içinde uzun süreli tedaviler söz konusu olabilir
gelirseniz beklerim bende baku de yasiyorum misafirim olursunuz
Amin canim bulanti yapiyorsa onun icin yatarken al demistir zayiflatir diye duymustum canim almazsin kilo
bakalim beyenecekmisiniz sehirimizioyyy sağ ol canımmm seni görmeyi isterim ama eşime ne derim :):) :) en azından orda tanıdığım biri daha var :) gezdireceklermiş bizi bakalım gidersek kısmet olursa söylerim nerelere gidip ne yaptığımızı :)
bakalim beyenecekmisiniz sehirimizi
bu arada kiz kulemizede cikarsiniz guzeldir
bende turkiyeye gelmek isdiyorum planlarimizda var bakalim kismet olursa bizde gelicez ins
Bakalım duruma göre hareket edeceğim.canım gitmek istiyorsan git ama densiz bi konuşma geerse bebişine şikayet eder bir daha da bi yere gitmezsin dersinki ben denedim yine iyi niyet suistimali o yüzden daha da iyi niyet göstermezsin :)
Bilmiyorum ama kayınvalide biliyor ya bu defa yok işi ben yapayım diye bana atacaklarını sanmam kayınvalide bırakmaz.kaynananın gözü sende olacaksa gidebilirsin aslında dikkat etmen lazım kendineghamile olduğunu biliyo mu yeni gelin falan
Adetin 3.gunu balım baktir bakalım benim de 5 cikiyo iyi gayet de seninkiler pek afilliymis deger yaklasiksa moral bulcam ☺☺ geldi benim adet su kuru sirada olacak is mi kopuyo belim iki ay klomen kullandim ise yaramadi ayhhh öluyorum a dostlar evde olmak vardi yaaabetii kimse benim fsh a bakmıyor :) bi fsh değerim bile yok :) ama ilacım çokk bi şeydiyemiyorum ne zaman bakılması gerek ona bi baktırayım ben olmadı ?
Ay Allah im bu ne güzel bir haber. Çok mutlu oldum çok sevindim. Inşallah insallah ikisi de hayirlisiyla seninle kalır. Rabbim sevincini yarıda bırakmasın.kızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
Aynen öyle benimde 2 ayda ne olduysabol su iç yalnız ilaç alacaksan doktoruna danış :)
cnm sağolasn ALLAH isteyen herkese nasip etsin her duamda bunu diliyorm inş bizede hayırlıysa ikisinide nasip ederAy Allah im bu ne güzel bir haber. Çok mutlu oldum çok sevindim. Inşallah insallah ikisi de hayirlisiyla seninle kalır. Rabbim sevincini yarıda bırakmasın.
hadi bakalım hayırlısı inşallah bebişlern seninle kalırlar canım benim :)kızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
Canmm hadi hayirli olsunn cok sevindimmmkızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?