Amanınnn maşallahkızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
amiiin cnm inşşCanmm hadi hayirli olsunn cok sevindimmmkalp seslerinide duyarsin insallah
Ayy yy canımm nasıl ama nasıl sevindim anlatamam ayy yy maşallah kuzum hade kalp atışları iÇin dua edelimkızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
evet cnm söylemedm kimseye bi sizler biliyosunuz :) bi yakın arkadasım aynı okulda öğretmniz o sorup duruyo dr a gidince daha fazla yalan sölemicem ona sölicem eğer aşırı bulantı bişi olmazsa annelere kalp seslerinden snr sölicez de ikisininde duyarsak annelerimiz ikize ne tepki verecek cok merak ediyormInşallah canım. Kendimi senin yerine koydum iki tane bebek ayyy ne kadar güzel birsey. Doktor bize de biraz daha deneyin sonra bir tüp bebek merkeziyle görüşün demişti. Bir an o aklıma geldi. Bizde yaptirirsak ve iki tane tutarsa sevinçten ne yapacağımı bilemem heralde. Birde hemn herkese söylemeyin biraz daha büyüsün ler.
yeğenin mutlu olsun yuvasında inşallah :) doktor yumurtalıklarımın iyi olduğunu hatta çok olduğunu hormonların yetersiz kaldığını o yüzden biraz glikofor şeker ilacı ve coraspinle onları çalıştırmaya takviye verdi :) ama şu an da söktürücü kullanıyorum bitince adet olucam öyle başlayacağım diperlerine .:) sonuçlar böyle :)
sağolasn cnmbnm bn ediyorm sizlerde edin birbirimizin dualarına ihtiyacımız var inş kabul olurAyy yy canımm nasıl ama nasıl sevindim anlatamam ayy yy maşallah kuzum hade kalp atışları iÇin dua edelim
KV ye sölediniz mi cnm biliyorsa zaten bu sefer önceden seni sinir edicek şeyler yapmaz canımBakalım duruma göre hareket edeceğim.
Bilmiyorum ama kayınvalide biliyor ya bu defa yok işi ben yapayım diye bana atacaklarını sanmam kayınvalide bırakmaz.
Amiiin maşallah size. Hamile olupta bebeğinin kalp atışlarını duyanlara çok mutlu oluyorum. Çünkü biz onu duyamamistik ondan hep sukrediyorum kalp atışlarını duydugunuzda. Rabbim devamını getirsinKizlaarr doktorumuzdan geldik kuzumu gordumm adete gore 7+4 ama benm yumurtlama gec olmustu usg gore.6+4 muss bende oyle hesaplamistim kuzummm nokta kadar ama gum gum kalp sesi odayi inletiyordurabbim isteyen herkese bu guzel duygulari tattirsin insallah
bende bugun 15:30 da gidicem çok heycanlıyım ya :) bizimde bugun 6+6 günümüz :)Kizlaarr doktorumuzdan geldik kuzumu gordumm adete gore 7+4 ama benm yumurtlama gec olmustu usg gore.6+4 muss bende oyle hesaplamistim kuzummm nokta kadar ama gum gum kalp sesi odayi inletiyordurabbim isteyen herkese bu guzel duygulari tattirsin insallah
kızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
Kizlaarr doktorumuzdan geldik kuzumu gordumm adete gore 7+4 ama benm yumurtlama gec olmustu usg gore.6+4 muss bende oyle hesaplamistim kuzummm nokta kadar ama gum gum kalp sesi odayi inletiyordurabbim isteyen herkese bu guzel duygulari tattirsin insallah
Canım benim hadi hayırlısı çok sevindim. İnşallah ocağın sonlarına doğru güzel haberlerini alıp seviniriz
Ustten bakti kese gozuktu alttan bakalim bebegi gorelim dedi alttan gorduk canm kalp atisini insallah sanada nasip olsunbende bugun 15:30 da gidicem çok heycanlıyım ya :) bizimde bugun 6+6 günümüz :)
Allaha sukur canmm sizede nasip olsun insallahOYY MAŞALLAHNE GÜZEL BEBİŞLERİMİZZ BÜYÜYORR :)
Sıcak suya 3 tane şeker atıp iç canım rahatlatır inşallahAdetin 3.gunu balım baktir bakalım benim de 5 cikiyo iyi gayet de seninkiler pek afilliymis deger yaklasiksa moral bulcam ☺☺ geldi benim adet su kuru sirada olacak is mi kopuyo belim iki ay klomen kullandim ise yaramadi ayhhh öluyorum a dostlar evde olmak vardi yaaa
aminnnn inşallah çok dua ediyorum muayenehane ye gidene kadar rabbim banada duyurmayı nasip etsin diye.. :)Ustten bakti kese gozuktu alttan bakalim bebegi gorelim dedi alttan gorduk canm kalp atisini insallah sanada nasip olsun
kızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
inş cnmbnm şimdi nasıl heveslendim ikisine de ev almayı planlıyodk bi ev var çok geniş odaları eşime diyorm iki beşik koycaz nasip olursa o ev bize anca olur eşimde arabayı da değiştirmk lazım diyo erkekler işte araba düşünüyo biz evALLAH OHHH.nazar: CANIM MAŞALLAH SUBHANALLAH GELSİNN MİNNOŞLAR İKİTANE HEMDE ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH İKİSİDE GÜZELCE BÜYÜRLER :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?