2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar bende bugun doktora gidicem kalp atışlarını dinlemeye birde kese içinde ilk defa görücem çok heycanlıyım :) bide birazda korkuyorum ya göremezsek bebek gelişmemişse die saçma duygular içindeyim ya :)

Amanınnn maşallah inşallah istediğin dilediğin gibi olur

Inşallah canım. Kendimi senin yerine koydum iki tane bebek ayyy ne kadar güzel birsey. Doktor bize de biraz daha deneyin sonra bir tüp bebek merkeziyle görüşün demişti. Bir an o aklıma geldi. Bizde yaptirirsak ve iki tane tutarsa sevinçten ne yapacağımı bilemem heralde. Birde hemn herkese söylemeyin biraz daha büyüsün ler.

Ayy yy canımm nasıl ama nasıl sevindim anlatamam ayy yy maşallah kuzum hade kalp atışları iÇin dua edelim

evet cnm söylemedm kimseye bi sizler biliyosunuz :) bi yakın arkadasım aynı okulda öğretmniz o sorup duruyo dr a gidince daha fazla yalan sölemicem ona sölicem eğer aşırı bulantı bişi olmazsa annelere kalp seslerinden snr sölicez de ikisininde duyarsak annelerimiz ikize ne tepki verecek cok merak ediyorm

Canım benim hadi hayırlısı çok sevindim. İnşallah ocağın sonlarına doğru güzel haberlerini alıp seviniriz

Amiiin maşallah size. Hamile olupta bebeğinin kalp atışlarını duyanlara çok mutlu oluyorum. Çünkü biz onu duyamamistik ondan hep sukrediyorum kalp atışlarını duydugunuzda. Rabbim devamını getirsin

bende bugun 15:30 da gidicem çok heycanlıyım ya :) bizimde bugun 6+6 günümüz :)

ALLAH OHHH .nazar: CANIM MAŞALLAH SUBHANALLAH GELSİNN MİNNOŞLAR İKİTANE HEMDE ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH İKİSİDE GÜZELCE BÜYÜRLER :)

OYY MAŞALLAH NE GÜZEL BEBİŞLERİMİZZ BÜYÜYORR :)

Sıcak suya 3 tane şeker atıp iç canım rahatlatır inşallah

CANIM BENİM MAAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH. SAĞLKLI DOĞDUKLARINI DA GÖR İNŞALLAH. HER ANLARINI DOYA DOYA YAŞAYABİLECEĞİN. TÜM GÜZELLİKLERİNİ GÖREBİLECEĞİN Bİ ÖMÜR VERSİN SANA VE YAVRULARINA İNŞALLAH RABBİM KORUSUN SİZİ

ALLAH OHHH .nazar: CANIM MAŞALLAH SUBHANALLAH GELSİNN MİNNOŞLAR İKİTANE HEMDE ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH İKİSİDE GÜZELCE BÜYÜRLER :)
inş cnmbnm şimdi nasıl heveslendim ikisine de ev almayı planlıyodk bi ev var çok geniş odaları eşime diyorm iki beşik koycaz nasip olursa o ev bize anca olur eşimde arabayı da değiştirmk lazım diyo erkekler işte araba düşünüyo biz ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…