2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

deminoşum bebeklerimiz olsa böyle çok görüşemeyeceğiz bende bu ayların tadını çıkarıyorum :):)
evet ama biraz serpilirler sonra buradan tavsiye vermeye devam edeceğiz ne gaz yapar ne yapmaz bebek bezi indirimi vs vs ve bence birgün kocaman bi grup muhakkak buluşmalıyız farklı şehirlerde olsakta bi yolu buluruz bizden bi kaçan bi uçan :)

işte benim de az da olsa bişeyler olması lazım 6 gün var gerçi bata ama.....bilemedim.Dengemiz şaştı sanırım

belki kansızlık vardır canım bi baktırmak lazım .Önce biz iyi olalım ki bebişlerimiz sağlıklı sağlıklı gelsinler.Göbek deliğinin altındaki ağrıyı çözemedim ama ne acaba

ya ben göbek deliğimde şekil bozukluğu oldu gibi hissettim dün baktım anormal değil çokta :) o taraftaki ağrıyı da öyle öyle sezdim kendi kendime kuruntu olabilir var benim öyle takıntılarım ama şüphe işte adetten sonra bi gösteririm devam ederse mutlaka :) kansızlık içinde baktırıcam tüm hareket alanım kısıtlanıyor titriyorum arada nerdeyse

bende zaten kansızlık var bebekte kandan beslendiği için şuan iyice kansızlaştım morg gibi elim ayağım ayy

evet ya süper olur ne bileyim uçak biletleri aşırı ucuz oluyor bir şehirde bi günlük buluşup akşama evlerimize döneriz harika olur tabi eşlere ailelere açıklayamayız

işte benim de az da olsa bişeyler olması lazım 6 gün var gerçi bata ama.....bilemedim.Dengemiz şaştı sanırım

inşallah olmazsın :)) benim 2 gün var max diye alıyorum ama adetim şaşmamış olsun beklentim yok bebek gibi

ay canım ya üşümek çok kötü bişey pekmez filan içsen?

kaygılım çok pollyana gördüm seniama haklısın bak bebişler gelince herşeyy değişecek.

pollyana yım ben bu aralar sormayın bir iyi yönden bakmalar iki hafta önce aşırı negatiftim şimdi ne oldu bilmem kötüyü görüyorum ama ardından hemen iyi bir şey çıkarıyorum bu 3 gündür her şeye böyle + :)

benim iş arkadışımda var kansızlık.Dr demişki sen bu değerlerle hamile filan kalamazsın.Etkiliyor yani bebişi.Bir de bebişi geç senin için de önemli.Sen eğil bu konunun üstüne
ben hamiş olsam olamam yok bu kansızlıkla çocuğa nasıl kan veririm aynı senden kötü olurum yeme içme çok iyi ama niye kan yok anlamıyorum [/

ay canım ya üşümek çok kötü bişey pekmez filan içsen?

pekmezi sevmiyorum içimi fena yapıyor önce bir kansızlık mı var kan sayımı yaptırıyım olmadı ne gerekiyorsa yiyeceğim içeceğim çok zor üşümek sokakta titriyorum nerdeyse bak şu an iyiyim ayaklarım tüylü botların içinde bildiğin derin dondurucu bir şey yapmalıyım tez zamanda :)

aminnnn inşallah canım

lavobaya gitmeye korkuyorum bugunden sonra 9 a kadar bekliycem cunku 9 da sokuldum 5 .den 9. a kadar peceteye geldi on gun surdu ayin 10 a kadarolmazsam testte gidicem
Valla bende korkuyorum acaba oldummu dıye ama ınsalah olmayız hakkımıazda hayırlısı bugunu yarıladımyarınıda atlatırsam cuma sabahı yaparım ben testı

benim iş arkadışımda var kansızlık.Dr demişki sen bu değerlerle hamile filan kalamazsın.Etkiliyor yani bebişi.Bir de bebişi geç senin için de önemli.Sen eğil bu konunun üstüne

benim geçen sene de böyleydi ama yazın hamiş kaldımm :) o kısmı düşünmüyorum da kendi rahatsızlığımdan ötürü değerlere bakmak gerek böyle olur olmadık üşümek vs

aslında ben de çok üşürüm .Yazın bile çorap giydiğim olmuştur ama kansızlık yok bende.Donmamızın altında başka bir neden var ama ne
benim geçen sene de böyleydi ama yazın hamiş kaldımm :) o kısmı düşünmüyorum da kendi rahatsızlığımdan ötürü değerlere bakmak gerek böyle olur olmadık üşümek vs

aslında ben de çok üşürüm .Yazın bile çorap giydiğim olmuştur ama kansızlık yok bende.Donmamızın altında başka bir neden var ama ne

ya ben öyleyim ki yazın sıcakta en çabuk terleyen ben kışın sıcakta en çabuk üşüyen yine ben nasıl bir bünye dün kv gözümün içine baktı kansızda görünmüyorsun dedi ama yok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…