evet ama biraz serpilirler sonra buradan tavsiye vermeye devam edeceğiz ne gaz yapar ne yapmaz bebek bezi indirimi vs vs ve bence birgün kocaman bi grup muhakkak buluşmalıyız farklı şehirlerde olsakta bi yolu buluruz bizden bi kaçan bi uçan :)deminoşum bebeklerimiz olsa böyle çok görüşemeyeceğiz bende bu ayların tadını çıkarıyorum :):)
benim göğüslerim her ay adet öncesi acır şişer geçen ay şişti ama ben geciktirici aldım o yüzden adet olurken acımadılar bugünlerde de tık yok ya henüz adet olmıcam ya da geciktirici beni kötü etkiledi
belki kansızlık vardır canım bi baktırmak lazım .Önce biz iyi olalım ki bebişlerimiz sağlıklı sağlıklı gelsinler.Göbek deliğinin altındaki ağrıyı çözemedim ama ne acaba
aynı ben göğüslerde tık yok tatlı isteği yokhemen kendime çekerim elim ayağım da buzz ya ben bi kan sayımı yaptırıcam bi zaman bulayım aşırı soğuk böyle bir hayat yoktur yani gittim tüylü bot aldım yok yok
deminoşum bebeklerimiz olsa böyle çok görüşemeyeceğiz bende bu ayların tadını çıkarıyorum :):)
evet ama biraz serpilirler sonra buradan tavsiye vermeye devam edeceğiz ne gaz yapar ne yapmaz bebek bezi indirimi vs vs ve bence birgün kocaman bi grup muhakkak buluşmalıyız farklı şehirlerde olsakta bi yolu buluruz bizden bi kaçan bi uçan :)
işte benim de az da olsa bişeyler olması lazım 6 gün var gerçi bata ama.....bilemedim.Dengemiz şaştı sanırım
bende zaten kansızlık var bebekte kandan beslendiği için şuan iyice kansızlaştım morg gibi elim ayağım ayy
ya ben göbek deliğimde şekil bozukluğu oldu gibi hissettim dün baktım anormal değil çokta :) o taraftaki ağrıyı da öyle öyle sezdim kendi kendime kuruntu olabilir var benim öyle takıntılarım ama şüphe işte adetten sonra bi gösteririm devam ederse mutlaka :) kansızlık içinde baktırıcam tüm hareket alanım kısıtlanıyor titriyorum arada nerdeyse
kaygılım çok pollyana gördüm seniama haklısın bak bebişler gelince herşeyy değişecek.
Benimki de kahve yookk diye dudak büküyorben kocama kahve çok yararlı dedim iç dedim bi tane o zaman sen iç dedidiyemedim ama sana yarıyor diye
lavobaya gitmeye korkuyorum bugunden sonra 9 a kadar bekliycem cunku 9 da sokuldum 5 .den 9. a kadar peceteye geldi on gun surdu ayin 10 a kadarolmazsam testte gidicemYok kuzum gelen gıden beklemedeyım yarınıda atlatırsam test yapma yolu gorunur bana artık :)
ben hamiş olsam olamam yok bu kansızlıkla çocuğa nasıl kan veririm aynı senden kötü olurum yeme içme çok iyi ama niye kan yok anlamıyorum [/
ay canım ya üşümek çok kötü bişey pekmez filan içsen?
Hadı ya Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım baya hızlı cıkmıslarevet canım bende corap patık vardı yıne buz gıbıydı polara sarıyordum ayaklarımı sagol canım aklına gelmısım ınsallah sonucta aklına gelen gıbı olur
Valla bende korkuyorum acaba oldummu dıye ama ınsalah olmayız hakkımıazda hayırlısı bugunu yarıladımyarınıda atlatırsam cuma sabahı yaparım ben testılavobaya gitmeye korkuyorum bugunden sonra 9 a kadar bekliycem cunku 9 da sokuldum 5 .den 9. a kadar peceteye geldi on gun surdu ayin 10 a kadarolmazsam testte gidicem
benim iş arkadışımda var kansızlık.Dr demişki sen bu değerlerle hamile filan kalamazsın.Etkiliyor yani bebişi.Bir de bebişi geç senin için de önemli.Sen eğil bu konunun üstüne
Benimki de kahve yookk diye dudak büküyorbende esirgemeyeyim bari adamdan bir fincah kahveyi
benim geçen sene de böyleydi ama yazın hamiş kaldımm :) o kısmı düşünmüyorum da kendi rahatsızlığımdan ötürü değerlere bakmak gerek böyle olur olmadık üşümek vs
aslında ben de çok üşürüm .Yazın bile çorap giydiğim olmuştur ama kansızlık yok bende.Donmamızın altında başka bir neden var ama ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?