- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
amin cnmbnm ne güzel dua etmişsin RABBİM hepimize hayırlısı nasip eder inş iyi ki varsınızCANIM BENİM MAAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH. SAĞLKLI DOĞDUKLARINI DA GÖR İNŞALLAH. HER ANLARINI DOYA DOYA YAŞAYABİLECEĞİN. TÜM GÜZELLİKLERİNİ GÖREBİLECEĞİN Bİ ÖMÜR VERSİN SANA VE YAVRULARINA İNŞALLAHRABBİM KORUSUN SİZİ
MasaAllah masaAllah cok sevindimkızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
Allaha sukur canmm sizede nasip olsun insallah
amin cnmbnm ne güzel dua etmişsin RABBİM hepimize hayırlısı nasip eder inş iyi ki varsınız
Söyledim canım biliyor. O yüzden çokta sıkıntı olacağını sanmıyorum.KV ye sölediniz mi cnm biliyorsa zaten bu sefer önceden seni sinir edicek şeyler yapmaz canım
inş cnmbnm şimdi nasıl heveslendim ikisine de ev almayı planlıyodk bi ev var çok geniş odaları eşime diyorm iki beşik koycaz nasip olursa o ev bize anca olur eşimde arabayı da değiştirmk lazım diyo erkekler işte araba düşünüyo biz ev
kuzum sen yinede hamur işi tatlı falan uzak dyr...kiloyu minnoş alsın...biraz dikkatle olması gerektiği kadar alırsınAh mogamim çok doğru bir hedef... Bende maksimum o kadar diyorum... 70 e yüreğim dayanmayabilir...
Doğumla 6 7 yerine göre 10 kilo gidiyormus... Hadi bakalim...sen hedefine ulaş..ben dikkat ediyorum...başından beri 3 kilo aldım canim ama bu ay daha hızlı alıyorum artık... Malum 2.trimester...:)
Canim ben 15 haftamda dinlemistim ondan once doktorum dinletnek istemedi cok fazla isi yayiyormus cihazlarKızlar bebeğin gelişimi açısından kalp atışlarını dinlemek doğru değilmiş. Sakıncalı olduğunu söylemişti doktor fakat bakıyorum sizlere dinletiyorlar. Önce bir sorun doktorunuza dinlemenin sakıncası var mı diye? Zor bulduk kolay kaybetmek istemeyiz değil mi? Ben sizi ikaz edeyim dedim. Tabi herkes kendisi için en doğru olanı bilir
Benim fsh a 9 yazıyor sen söyleyince merak ettimAdetin 3.gunu balım baktir bakalım benim de 5 cikiyo iyi gayet de seninkiler pek afilliymis deger yaklasiksa moral bulcam ☺☺ geldi benim adet su kuru sirada olacak is mi kopuyo belim iki ay klomen kullandim ise yaramadi ayhhh öluyorum a dostlar evde olmak vardi yaaa
ooooo çok sevindim olsun kuzum yemiş ya önemli olan buMogiş çeçiboynozu buldum burda hem meyvesini hem pekmezini aldım.tahinle karıştırdım pekmezi eşim hiç yememiş bugüne kadar tahinli pekmez.bir tadına bakayım dedi çok hoşuna gitti sabahları işe gitmeden ekmegime sürer yerim dedi.ahh bendeki akıl biraz geç geldi keşke çook önceleri alsaydım adam yermiş meger.
Ayyy ne güzell allahım sen ne büyüksün rabbim.kızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
Kızlar çalışmalara başladık 8.9.gün ilişki oldu.bugün 10.günüm günaşırı devam edicez ovu testinde koyu gördüğüm gün iki gün üstüste yapıcaz bu ayda böyle deneyelim bakalım. Bal tarçın çörekotu kürümde yarın bitiyo bu kürü kullananlarda erken yumurtlama oluyo diye okudum o yüzden erken başladık çalışmalara hayırlı haberlere vesile olsun inşallah. Ultrasonda kesesini bebeğini gören arkadaşlarımında mutluluğunu paylaşıyorumAllah bizlerede nasip etsin inşaAllah
Tünaydın cnmm :)kızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
Adetin 3.gunu balım baktir bakalım benim de 5 cikiyo iyi gayet de seninkiler pek afilliymis deger yaklasiksa moral bulcam ☺☺ geldi benim adet su kuru sirada olacak is mi kopuyo belim iki ay klomen kullandim ise yaramadi ayhhh öluyorum a dostlar evde olmak vardi yaaa
Benim fsh a 9 yazıyor sen söyleyince merak ettim
Canım banada doktor aynısını söyledi. Hatta bazı durumlarda düşüğe sebep olabiliyormuş. Hatta bazı hastane, sağlık ocaklarında dinletiyorlar aman sakın izin verme demişti. Kızların gebeliği daha yeni ama dinliyorlarmış. Bende ikaz edeyim dedim. Kalp atışlarını görebilirler bu şekilde birkaç hafta daha beklemek sanki daha iyiCanim ben 15 haftamda dinlemistim ondan once doktorum dinletnek istemedi cok fazla isi yayiyormus cihazlar
Ayyyy noluyo?????? Bir haber aldım geldim hemen iki kese mi?ABCDEFCD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?