2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar çalışmalara başladık 8.9.gün ilişki oldu.bugün 10.günüm günaşırı devam edicez ovu testinde koyu gördüğüm gün iki gün üstüste yapıcaz bu ayda böyle deneyelim bakalım. Bal tarçın çörekotu kürümde yarın bitiyo bu kürü kullananlarda erken yumurtlama oluyo diye okudum o yüzden erken başladık çalışmalara hayırlı haberlere vesile olsun inşallah. Ultrasonda kesesini bebeğini gören arkadaşlarımında mutluluğunu paylaşıyorumAllah bizlerede nasip etsin inşaAllah

amin cnmbnm ne güzel dua etmişsin RABBİM hepimize hayırlısı nasip eder inş iyi ki varsınız

MasaAllah masaAllah cok sevindim

Kızlar bebeğin gelişimi açısından kalp atışlarını dinlemek doğru değilmiş. Sakıncalı olduğunu söylemişti doktor fakat bakıyorum sizlere dinletiyorlar. Önce bir sorun doktorunuza dinlemenin sakıncası var mı diye? Zor bulduk kolay kaybetmek istemeyiz değil mi? Ben sizi ikaz edeyim dedim. Tabi herkes kendisi için en doğru olanı bilir

oyyy onlara göre evde arabada olur allah kısmet ederse inşallah inşallah ne güzel telaşlar allahım devamını hayırlısıyla nasip etsin canımm :)

kuzum sen yinede hamur işi tatlı falan uzak dyr...kiloyu minnoş alsın...biraz dikkatle olması gerektiği kadar alırsın

Canim ben 15 haftamda dinlemistim ondan once doktorum dinletnek istemedi cok fazla isi yayiyormus cihazlar

Benim fsh a 9 yazıyor sen söyleyince merak ettim

ooooo çok sevindim olsun kuzum yemiş ya önemli olan bu

Ayyy ne güzell allahım sen ne büyüksün rabbim.

AMİNN İNŞALLAH HADİ BU SEFER ÇALIŞMALARIN SONU BEBİŞ OLSUN HAYIRLISIYLA HEPİMİZDE Bİ ÇALIŞMALARA BU AY :)

Tünaydın cnmm :)
Çok sevindim ya allah nazarlardan korusun inşallah ikisinin de kalp atışlarını duyarsınız cnm

BELİN Mİ KOPUYOO BEBİŞTEN Mİ BAKALIM :) TAMAM DOKTORDA İSTERSE Bİ BAKTIRIYIM ZIRVALADILAR BU AYLARDA ÇÜNKÜ :)

Canim ben 15 haftamda dinlemistim ondan once doktorum dinletnek istemedi cok fazla isi yayiyormus cihazlar
Canım banada doktor aynısını söyledi. Hatta bazı durumlarda düşüğe sebep olabiliyormuş. Hatta bazı hastane, sağlık ocaklarında dinletiyorlar aman sakın izin verme demişti. Kızların gebeliği daha yeni ama dinliyorlarmış. Bende ikaz edeyim dedim. Kalp atışlarını görebilirler bu şekilde birkaç hafta daha beklemek sanki daha iyi

Ayyyy noluyo?????? Bir haber aldım geldim hemen iki kese mi? ABCDEFCD

evet iki oda beşik veee büyük araba ne zevkli sorma darısı başımıza lovelymm :) çok güzel haberler keseler kalp atışları aldık bugün ocakta da senden duyucaz inşallah ama söylemeliyim ki isteğin gönlüne sayısı benim gönlüme göre olacak aylardır 2 dene dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…