Topiğimizin ilk ikiz annesi mi olucaksın sen şimdi ay onların ikisinide tek lokmada yerim ben. Allahım ikisinede sağlıklı uzun ömürler versin inş.kızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
evet cnm biri 4 gün geriden gelen 2.kese var dedi dr 2 hafta snr kalp sesleri için gitcez hem içlerindeki bebekleri hem sesleri görcez inşAyyyy noluyo?????? Bir haber aldım geldim hemen iki kese mi?ABCDEFCD
Canım banada doktor aynısını söyledi. Hatta bazı durumlarda düşüğe sebep olabiliyormuş. Hatta bazı hastane, sağlık ocaklarında dinletiyorlar aman sakın izin verme demişti. Kızların gebeliği daha yeni ama dinliyorlarmış. Bende ikaz edeyim dedim. Kalp atışlarını görebilirler bu şekilde birkaç hafta daha beklemek sanki daha iyi
ayyy cnm ewt inş ALLAH ikisini de hayırlıysa nasip eder eşimde bnde çok heveslendik biz kan sonuçlarına göre tek bekliyodk dr işte kese burda dedi baktık snr bitti diye ekrandan basıma cevirdim ki dr 2.kese de burda deyince biz şokTopiğimizin ilk ikiz annesi mi olucaksın sen şimdi ay onların ikisinide tek lokmada yerim ben. Allahım ikisinede sağlıklı uzun ömürler versin inş.
Canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ufaklıklarıinş cnmbnm şimdi nasıl heveslendim ikisine de ev almayı planlıyodk bi ev var çok geniş odaları eşime diyorm iki beşik koycaz nasip olursa o ev bize anca olur eşimde arabayı da değiştirmk lazım diyo erkekler işte araba düşünüyo biz ev
Dun adet gunumdu sabah test yaptım negatif çıktı ....bugün de hala bişi yok ama eli kulağındadır....biz kısır ailesi :'(KIRMIZILAR GELMEDİ Dİ Mİ ARSİNLİM?
evet iki oda beşik veee büyük araba ne zevkli sormadarısı başımıza lovelymm :) çok güzel haberler keseler kalp atışları aldık bugün ocakta da senden duyucaz inşallah ama söylemeliyim ki isteğin gönlüne sayısı benim gönlüme göre olacak aylardır 2 dene dedim
Canım biliyorsun bende çok fazla bakıldı. O konuda emin değilim ama bana kesinlikle kalp atışlarını dinlemek için erken görüntüden izleyebilirsin demişti. Gittiğim özel hastanelerde de izletmişlerdi. Sanırım cihazın ayarı farklı oluyor.kalp atışı ile keseyi ikisinide aynı aletle dinlemiyorlar mı sebebiumudum :) yani ben hiç bilmiyorum keseye baktırmak zararlı mı bu durumda kalp atışı olunca nasıl fark oluyor aydınlatınnn bu kaygılıyı lütfen :):)
Maşallah size canım benim herşey gönlüne göre olsun inşalllaaaaahhhhhhh.evet cnm biri 4 gün geriden gelen 2.kese var dedi dr 2 hafta snr kalp sesleri için gitcez hem içlerindeki bebekleri hem sesleri görcez inş
kalp atışı ile keseyi ikisinide aynı aletle dinlemiyorlar mı sebebiumudum :) yani ben hiç bilmiyorum keseye baktırmak zararlı mı bu durumda kalp atışı olunca nasıl fark oluyor aydınlatınnn bu kaygılıyı lütfen :):)
ayyy cnm ewt inş ALLAH ikisini de hayırlıysa nasip eder eşimde bnde çok heveslendik biz kan sonuçlarına göre tek bekliyodk dr işte kese burda dedi baktık snr bitti diye ekrandan basıma cevirdim ki dr 2.kese de burda deyince biz şok
ayyy cnm ewt inş ALLAH ikisini de hayırlıysa nasip eder eşimde bnde çok heveslendik biz kan sonuçlarına göre tek bekliyodk dr işte kese burda dedi baktık snr bitti diye ekrandan basıma cevirdim ki dr 2.kese de burda deyince biz şok
31 aralik bat benim 30 .dan sonra belli olur erken oluyorum bu aralar hayirlisi ben duramadim yumurtaliklar icin kadin hastaliklarina da iyi gelen bitkisel karisim aldim aktardan cayla birlikte bugun basladim adete kadar kullanicam hem kadin hastaliklarada iyi geliyormus ikiay once mantar olmustum bide adet olunca sokulemiyordum hemen. Buay deniyim bakalim adeyin ikinci gunude doktora gidecegim bakalim bi fayda gorecekmiyim yani kendimi ocak ayina hazirladim regli olursam bekliyordum diyip onume bakacagim bidefalik kullanacagiminşallah sizin ne durumda sonuçlar ne zaman öprenilecek :)
kalp atışı ile keseyi ikisinide aynı aletle dinlemiyorlar mı sebebiumudum :) yani ben hiç bilmiyorum keseye baktırmak zararlı mı bu durumda kalp atışı olunca nasıl fark oluyor aydınlatınnn bu kaygılıyı lütfen :):)
cnm 210 dan 480e 3 gün snr 1834e cıktı bi arkadasın 650den 2binlere cıkmış dr ona ikiz olasılığı yüksek demiş tek çıktı onun değerlerine göre bnmki düşük geldiAhahahahah süpermiş ya peki başta değerinden yormadınız mı hiç ikiz olabileceğine?
Dun adet gunumdu sabah test yaptım negatif çıktı ....bugün de hala bişi yok ama eli kulağındadır....biz kısır ailesi :'(
canim insallahh iki bebeginide kucagina alirsin rabbiz kucagina almayi nasip etsinevet cnm biri 4 gün geriden gelen 2.kese var dedi dr 2 hafta snr kalp sesleri için gitcez hem içlerindeki bebekleri hem sesleri görcez inş
amiiin cnm inşşallah sağolasnhay maşallah maşallah kuzularına canım ikinci kese daha var haaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzuları
O zaman kaygılı teyzesi o iki deneye birlikte bakaruk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?