2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Topiğimizin ilk ikiz annesi mi olucaksın sen şimdi ay onların ikisinide tek lokmada yerim ben. Allahım ikisinede sağlıklı uzun ömürler versin inş.

kalp atışı ile keseyi ikisinide aynı aletle dinlemiyorlar mı sebebiumudum :) yani ben hiç bilmiyorum keseye baktırmak zararlı mı bu durumda kalp atışı olunca nasıl fark oluyor aydınlatınnn bu kaygılıyı lütfen :):)

Topiğimizin ilk ikiz annesi mi olucaksın sen şimdi ay onların ikisinide tek lokmada yerim ben. Allahım ikisinede sağlıklı uzun ömürler versin inş.
ayyy cnm ewt inş ALLAH ikisini de hayırlıysa nasip eder eşimde bnde çok heveslendik biz kan sonuçlarına göre tek bekliyodk dr işte kese burda dedi baktık snr bitti diye ekrandan basıma cevirdim ki dr 2.kese de burda deyince biz şok

Canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ufaklıkları
Tabrik ederim

O zaman kaygılı teyzesi o iki deneye birlikte bakaruk.

Canım biliyorsun bende çok fazla bakıldı. O konuda emin değilim ama bana kesinlikle kalp atışlarını dinlemek için erken görüntüden izleyebilirsin demişti. Gittiğim özel hastanelerde de izletmişlerdi. Sanırım cihazın ayarı farklı oluyor.

İki arkadaşımında kalp seslerini birlikte dinledik alet aynı sadece önündeki bilgisayar ekranından sesi dışarı veriyor.

hay maşallah maşallah kuzularına canım ikinci kese daha var haaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzuları

Ahahahahah süpermiş ya peki başta değerinden yormadınız mı hiç ikiz olabileceğine?

inşallah sizin ne durumda sonuçlar ne zaman öprenilecek :)
31 aralik bat benim 30 .dan sonra belli olur erken oluyorum bu aralar hayirlisi ben duramadim yumurtaliklar icin kadin hastaliklarina da iyi gelen bitkisel karisim aldim aktardan cayla birlikte bugun basladim adete kadar kullanicam hem kadin hastaliklarada iyi geliyormus ikiay once mantar olmustum bide adet olunca sokulemiyordum hemen. Buay deniyim bakalim adeyin ikinci gunude doktora gidecegim bakalim bi fayda gorecekmiyim yani kendimi ocak ayina hazirladim regli olursam bekliyordum diyip onume bakacagim bidefalik kullanacagim

aslında sorunun yoksa en güzeli kan testi ile hamile öğrendiğini duyduğunda 6-7 haftaları bekleyip birden hem kese ve kalp atışlarını duymak tatlım,

Ahahahahah süpermiş ya peki başta değerinden yormadınız mı hiç ikiz olabileceğine?
cnm 210 dan 480e 3 gün snr 1834e cıktı bi arkadasın 650den 2binlere cıkmış dr ona ikiz olasılığı yüksek demiş tek çıktı onun değerlerine göre bnmki düşük geldi

evet cnm biri 4 gün geriden gelen 2.kese var dedi dr 2 hafta snr kalp sesleri için gitcez hem içlerindeki bebekleri hem sesleri görcez inş
canim insallahh iki bebeginide kucagina alirsin rabbiz kucagina almayi nasip etsin aman nazar degmesin saglikli sihhatli gelsinler

O zaman kaygılı teyzesi o iki deneye birlikte bakaruk.

BAKARUK AMA MEME VEREMEM KESEDE VEREMEM ANNESİ VERSİN GERİSİNE YARDIM EDECEĞUK ARTIK ALLAHTAN GELENLERE NE DENİR HOŞGELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ DERİZZZ :) OYYY HANGİSİNE BAKIP SEVİP KOKLAYACAĞINI ŞAŞIRIR İNSAN AMA NE GÜZEL :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…