- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
doğumu aynı hastanedemi yapacaksın canımamiiin cnm inşşallah sağolasn
amin cnmmm cok sağolasn inş herkes tatsın bu duyguyucanim insallahh iki bebeginide kucagina alirsin rabbiz kucagina almayi nasip etsinaman nazar degmesin saglikli sihhatli gelsinler
Canım biliyorsun bende çok fazla bakıldı. O konuda emin değilim ama bana kesinlikle kalp atışlarını dinlemek için erken görüntüden izleyebilirsin demişti. Gittiğim özel hastanelerde de izletmişlerdi. Sanırım cihazın ayarı farklı oluyor.
İki arkadaşımında kalp seslerini birlikte dinledik alet aynı sadece önündeki bilgisayar ekranından sesi dışarı veriyor.
31 aralik bat benim 30 .dan sonra belli olur erken oluyorum bu aralar hayirlisi ben duramadim yumurtaliklar icin kadin hastaliklarina da iyi gelen bitkisel karisim aldim aktardan cayla birlikte bugun basladim adete kadar kullanicam hem kadin hastaliklarada iyi geliyormus ikiay once mantar olmustum bide adet olunca sokulemiyordum hemen. Buay deniyim bakalim adeyin ikinci gunude doktora gidecegim bakalim bi fayda gorecekmiyim yani kendimi ocak ayina hazirladim regli olursam bekliyordum diyip onume bakacagim bidefalik kullanacagim
ewt cnm tüp yapan dr a acıkca söledik muayene ücretlerinin fazla geleceğini çünkü 10 günde 220tl bide eksralar cıkarsa vercekmişiz ama sizinle hbrleserek dvm etmk istyrz diye o da seve seve hstnedeki baska dra yönlendirdi ikisi hbrlesiyo ilaç konusunda filandoğumu aynı hastanedemi yapacaksın canım
kızkardeşim orda o tüp bebek merkezi dışındaki bir dr gidiyor yine aynı hastanede
aslında sorunun yoksa en güzeli kan testi ile hamile öğrendiğini duyduğunda 6-7 haftaları bekleyip birden hem kese ve kalp atışlarını duymak tatlım,
tamam canım benim adet söktürücüden 6 gün sonra gelmişti...inş sen o kadar beklemezsin kuşumMogami kırmızılar perşembe gelecek doktor ilaç verdi bu durumda yeni batımı 24 ocak yapabilirizzz :):):) doktora 3.gün gittikten sonra da değişirse tarih söylerim yine :)
sonucta gebelik icin kullanilan karisim buay da umidim yoktuAMA ADETE AZ KALMIŞ BİTKİSEL ŞEY KULLANMAN UYGUN OLUR MU ?
tamam canım benim adet söktürücüden 6 gün sonra gelmişti...inş sen o kadar beklemezsin kuşum
sonucta gebelik icin kullanilan karisim buay da umidim yoktu
yaaaaaaaaaaaaaaaaa biliyorduuuuumm 2 tane minnakımız var yuppiiiiiiiiikızlarrrrrrrrrrr tünaydınnnnndr dan geldim dr 2 kese gördü biri 5+6 diğerş 5+2 normal adete göre ilerdeler çünkü 4+6 olmalılardı ama küçük olan gelişime devam da edebilir duradabilr dedi içleri dolu görünmez zaten 2 hafta gel kalp sesi duyunca anlıcaz dedi inş ikisini de duyarızzz
oh oh güzel haberler var bu gün....çooook sevindim canım benim hep böyle gitsin inşKizlaarr doktorumuzdan geldik kuzumu gordumm adete gore 7+4 ama benm yumurtlama gec olmustu usg gore.6+4 muss bende oyle hesaplamistim kuzummm nokta kadar ama gum gum kalp sesi odayi inletiyordurabbim isteyen herkese bu guzel duygulari tattirsin insallah
herşey çooooook güzel olacak kuzum endişelenme lütfen dualarımdasınKızlar bende bugun doktora gidicem kalp atışlarını dinlemeye birde kese içinde ilk defa görücem çok heycanlıyım :) bide birazda korkuyorum ya göremezsek bebek gelişmemişse die saçma duygular içindeyim ya :)
insallah canim gecen ayda belkide hic yumurta gelismedi buay bi tane en azindan ocak ayina yumurtaliklar calissin diye dusundumpeki ama ümitsiz olma kullan madem inşallah şifa olur yarar :)
kuzum 6 gün hap sürüyor zaten sonrada ortala 5-6 günde geliyor...ama hap kullanırken yada hap bittikten 3 gün sonra gelen de var...sen kafadan 9 günü çıkardeme mogamim zaten 41.günüm bugün öyle olursa epey uzar bakalım ne yapalım artık bekleyeceğiz :)
nşallah cnm yaa sağolasınyaaaaaaaaaaaaaaaaa biliyorduuuuumm 2 tane minnakımız var yuppiiiiiiiiiinşallah ikiside güzel güzel gelişir kuzum rabbim korusun onları
insallah canim gecen ayda belkide hic yumurta gelismedi buay bi tane en azindan ocak ayina yumurtaliklar calissin diye dusundum
ewt cnm tüp yapan dr a acıkca söledik muayene ücretlerinin fazla geleceğini çünkü 10 günde 220tl bide eksralar cıkarsa vercekmişiz ama sizinle hbrleserek dvm etmk istyrz diye o da seve seve hstnedeki baska dra yönlendirdi ikisi hbrlesiyo ilaç konusunda filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?