2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

KISMET OLURSA ÖYLE YAPARIZ BEN ZATEN ACELE ETMEM DUYMAKTA BİRAZ DÜŞÜK KORKUSU OLDUĞUNDAN ÖĞRENMEK İÇİİN ACELE EDERİM GERİSİ İÇİN ETMEM SANIRIM :) GÖRDÜĞÜME SEVİNDİMM :)

korkma allahın izniyle gelecek kuzun sağlıkla büyüyecek göbüşünde canım. sağol tatlım arada bakıyorum sayfanıza

kuzum 6 gün hap sürüyor zaten sonrada ortala 5-6 günde geliyor...ama hap kullanırken yada hap bittikten 3 gün sonra gelen de var...sen kafadan 9 günü çıkar

doktor öyle deyince ona inandım bende vay başıma gelenler ne yapalım bekleriz oyy oyy :)

şimdi senin hap 6 gün kullanılacak dimi kuzum

yok mogamim ilaç estrofem diye bi ilaç beş gün kullanacağım günde 3 tane sonra adetin gelecek dedi sen adetle beraber glukofen ve coraspine başlayacaksın 3.günde bana gel dedi :) ne derse yapıyorum artık sonum hayır olsun bu arada ben maydonoz suyu içtim dün 4gün daha yapacağım enfeksiyonum yok ama iyice olan biteni temizlesin dedim :)

kızkardeşimde de aynı durum oldu, dr anlayışlı davranmış orda bir erkek dr yönlendirmiş yapılması gerekenleri anlatmış dr bey gerektiğinde benlede görüşebilir demiş sağolsun
hmmm beni de bi byn dr a yönlendirdi bnde hiç sevmezdm byn drları ama çok ii bi kadın :)

hmmm beni de bi byn dr a yönlendirdi bnde hiç sevmezdm byn drları ama çok ii bi kadın :)
öyle deme benim doğumda kadın dr vardı o kadar iyiydiki allah ondan bin kere razı olsun
dr önemli güveniyorsun kendi canını ve evladının canını ona teslim ediyorsun

BEN DOKTORA GİTMEDİM KIZLAR İYİ Mİ ETTİM KÖTÜ MÜ BİLMİYORUM AMA GİTMEDİM..

o zaman doktorun dediği gibi olur canım ben 6 gün günde 2 kullanmıştım...maydonoza devam et iyi olur kuzum

öyle deme benim doğumda kadın dr vardı o kadar iyiydiki allah ondan bin kere razı olsun
dr önemli güveniyorsun kendi canını ve evladının canını ona teslim ediyorsun
ÖYLE TABİ BU ZAMANA KDR GİTTİKLERİM HEP OLUMSZ OLDUĞUNA ÖNYARGILIYDM AMA BEGENDM BU DR U

sizde yoğunluk çok :) hele şu derslerrr :) allah yardımcısı olsun çocukların ve velilerin gerçekten yorucu görüyorum etrafımda :)

veli ve öğrenci odaklı okuma yazma öğretiliyor artık okullarda birde beklenti çok yüksek öğrencilerden allah kuvvet versin hepsine

niye ki afroditim :) gitme tahlil yaptırırsın sonra biraz bekle :)
ADETİMİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ BUGUN GİDİP YUM İÇİN KLOMEN MI HER NEYSE ONDAN İSTEYECEKTİM AMA VAZGECTİM UĞRASMAKTAN DÜŞÜNMEKTEN DE YORULDUM Bİ SÜRE SADECE BİTKİLERLE HASIR NESİR OLCAM O ÇATALA YATMAYI DA SEVMİYORUM ZATEN..KV DE DE YENİDEN AMELİYAT OLCAK YARIN ÇARSAMBA DA CIKARSA BİZE GELECEK KALACAK YİNE DR.A GİT GEL ZOR OLACAK BU AY DA BÖLE GECSİN BAKALIM KAYGILIM İNCİR MİNCİR NE BULURSAM YİCEM ÇALIŞCAM KAFAMA GÖRE..

veli ve öğrenci odaklı okuma yazma öğretiliyor artık okullarda birde beklenti çok yüksek öğrencilerden allah kuvvet versin hepsine

amin gerçekten zor bizim zamanımızda annemler bu kadar daralmazlardı ben öyle hatırlıyorum anne babaların bu derece içerisinde olması yanlış bana göre ama bana göre olmuyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…