2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet bencede isabetli karar olmuş bende öyle dedim de bir türlü olmadı inşallah sen kv vs uğraşırken gelir bebişin :) kv nin nesi var geçmiş olsun :)

kuzum dizine protez takıldı o da iltihaplanmış tekrar ameliyat olacak temizlenecek en az 1 hafta kalır bizde onlar bende kalırken çalışma yapamam o yüzden görümceye dedim adetliyken bizde dursun sonra sen alırsın ddim tamam dedim .. canm bi de bişi sorcam biliyorsan incir yum oluşması için miydi çatlaması için mi?
evet bencede isabetli karar olmuş bende öyle dedim de bir türlü olmadı inşallah sen kv vs uğraşırken gelir bebişin :) kv nin nesi var geçmiş olsun :)

Incir yumos olusmasi icin havuc catlamasi icin

amin gerçekten zor bizim zamanımızda annemler bu kadar daralmazlardı ben öyle hatırlıyorum anne babaların bu derece içerisinde olması yanlış bana göre ama bana göre olmuyor işte :)

çünkü o zaman çocuklara bu kadar yüklenilmez ve velilere eğitime bu kadar katılmazdı
çocuklarımızla yüzgöz olduk vallahi

Merhaba bende aranıza yeni katıldım bebek isteyenlerdenim bu tür konuları kimseyle gönül rahatlığıyla paylaşamıyoru m burada en azından birbirimizin halinden anlarız diye düşünüyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en yakın zamanda hepimizi güldürsün

oo allah şifalar versin iyi anlaşmışsınız :) incir bilmiyorum bende karıştırıyorum yiyince biri onu arttırıyo biri şimdi alma basklıyormuş o yüzden çatlamıyormuş mu ne dedi öyle bir sürü yorum vardı incir şaibeli

çünkü o zaman çocuklara bu kadar yüklenilmez ve velilere eğitime bu kadar katılmazdı
çocuklarımızla yüzgöz olduk vallahi

gerçekten öyle bu dersler senin görevin deyip çekilemiyorsun değişik projeler vs bilmeiyorum ama bu gözümü korkutuyor ilerisi için

hoş geldin :) dilerim sende bebeğine bir an önce hayırlısı ile kavuşursun. ne kadardır bebiş istiyorsun ?

hmm benm yum oluşmamış ya gecen ay bu ay da öyle oluşmadı sadece onları bi denemek istedim bi arastırıyım bakalım elfim derse hemen alcam bugun pazardan..

Allahım bu ne güzel bir haber ağlattin beni... Rabbim iki mucizeni de korusun... Yavrularin uzun ömürlü olsun tatlim benimmm...
Bugün çok duygusalim her şeye ağlıyorum...

Allahım bu ne güzel bir haber ağlattin beni... Rabbim iki mucizeni de korusun... Yavrularin uzun ömürlü olsun tatlim benimmm...

rahmetli ananem bir sen iki ben üç ne yapıcaz esmam ya çok güzel di mi düşününce ohh mis odada bebek kokusu ayy ikisi birden ağlar birbirni uyanrır emmek ister aman aman :) bebiş ne yapıyor :)

hoş geldin :) dilerim sende bebeğine bir an önce hayırlısı ile kavuşursun. ne kadardır bebiş istiyorsun ?
Hoşbuldum canım 1 buçuk yıldır istiyorum ekim 15 te rahim filmi çektirdim 3 ay içinde normal gebelik bekliyoruz olmazsa tedavi dedi doktorum bakalım hayırlısı bugün adet oldum umudum gelecek aya kaldı

rahmetli ananem bir sen iki ben üç ne yapıcaz esmam ya çok güzel di mi düşününce ohh mis odada bebek kokusu ayy ikisi birden ağlar birbirni uyanrır emmek ister aman aman :) bebiş ne yapıyor :)
Çok tatli tabii Oyy Rabbim ikisini de nasip etsin İnsaAllaah...:)
İyi bebis..özellikle geceleri çok hareketli:) sağ dönünce sola dönünce içimde hareket ediyor :):)
Kiz gelmedi mi daha senin adet ?

cnmmmm kıyamam yaa çok sağol inş RABBİM hayırlıysa ikisini de nasip eder

Çok tatli tabii Oyy Rabbim ikisini de nasip etsin İnsaAllaah...:)
İyi bebis..özellikle geceleri çok hareketli:) sağ dönünce sola dönünce içimde hareket ediyor :):)
Kiz gelmedi mi daha senin adet ?

çok çok güzel hisler bunlar :):) rabbim nazarlardan korusun bol hamişli sağlıklı bebişli topiğimizi :) c tesi doktora gittim esmam pabuç kadar yumurtalıklar vücut hormon yetiştiremiyor dedi hamilelik testi yaptın mı dedi idrar yaptım negatif çıktı dedim ultrasonla baktı söktürücü verdi 5 gün bunu kullan sonra adetin gelecek adetle beraber glukofen ve coraspine başlayacaksın 3.günü gel dedi :) işte böyle kısmetse doktorumla biz ocakta bi şeyler deneyeceğiz ama allah izin verirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…