2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yeni bi tedavi inşallah ugurlu gelir canim.. ben cok kararsizim hic yoktan iki ay klomen kullandim sonuc yok bu ay biraksam yine 40 gune uzamasini cekemem adetin kullansam yumurta tembelligi yapar diye korkuyorum ovulasyon testi alayin dedim boşver akisina birak diyip almadım ama o da olmayınca iyice karisiyo hesap aman allah im panikliyo muyum ne su iki aya kadar adet olunca oh derdim simdi bak bi de

Hoşbuldum canım 1 buçuk yıldır istiyorum ekim 15 te rahim filmi çektirdim 3 ay içinde normal gebelik bekliyoruz olmazsa tedavi dedi doktorum bakalım hayırlısı bugün adet oldum umudum gelecek aya kaldı
INSALLAH BIRAN EVVEL ALIRSIN BEBISINI CANIM KUCAGINA DEMEKKI SIKINTI YOK NORMAL GEBELIK BEKLENDIGINE GORE RABBIMIZ HAYIRLI KILSIN VE GELSIN BEBEGIN GOBUSUNE

Oyy yummlar da sana benziyor hehe enerjik baksana pabuç kadar olmuşlar :):)
Kiyamam gelsin de başlayın bakalim...sonra hayırlı haberler ver tatlim sende insaAllaaahh:)

INSALLAH BIRAN EVVEL ALIRSIN BEBISINI CANIM KUCAGINA DEMEKKI SIKINTI YOK NORMAL GEBELIK
â
BEKLENDIGINE GORE RABBIMIZ HAYIRLI KILSIN VE GELSIN BEBEGIN GOBUSUNE
İnşallah canım ya görünürde bi problem yok tüpler falan açık hormonlarda fena değil ama bekliyorum bakalım bu ay bi de bal tarçın çörek otu kullanacağım umarım bebeğim daha fazla bekletmez annesini

Hoşbuldum canım 1 buçuk yıldır istiyorum ekim 15 te rahim filmi çektirdim 3 ay içinde normal gebelik bekliyoruz olmazsa tedavi dedi doktorum bakalım hayırlısı bugün adet oldum umudum gelecek aya kaldı

hayırlısı olsun inşallah 3 ay içerisinde olur kafalar rahat olunca hepsi olur :)

inşallah canım :) hepimizde var o :) sanıyoruz ki ilk klomen vs hamiş kalıcaz yani bilmiyorum panikliyoruz ama bence panik büyük engel yani bu ay maydonoz doktor tedavisi denicem olmadı bi daha ki ay ov da eklerim öyle öyle kendime umutlar çıkarırım ne yapalım :):) kısmetimizde ne varsa betim:)

Kizim biz gittik donuste bizimle geldiler yani biz gittik sonra geldiler cok seviyomusum gibi bide dr kontrollerim olucak nacam bilmiyorum
evet gidecektiniz nasıl gidiyor kv ile hayat :):) alışveriş kurtarmadı keyifler yok mudur nedir bizi unuttun :)

Sinirlerimi bozuyolar kaygilim bildigin gibi degil cocuguda yamiycam yumoslar gitsin

aa pireye kızıp yorgan yakılır mı onuuu geçtimm onlara kızıpp bebiş bırakılır mı gidersin doktora yine enf oldum de kontrolüm var vs de git yine çocuğu demen şart değil olmaz mı hem görüştünüz sizinle niye geldiler ki ahh bu anne babalarr neyse olsun kalırlar biraz çok kalırlar mı ?

Bakalım duruma göre hareket edeceğim.

Bilmiyorum ama kayınvalide biliyor ya bu defa yok işi ben yapayım diye bana atacaklarını sanmam kayınvalide bırakmaz.
evet bu rahatlıkla sen bilirsin canın istiyorsa git bence hem istiyo hem istemiyo gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…