Yeni bi tedavi inşallah ugurlu gelir canim.. ben cok kararsizim hic yoktan iki ay klomen kullandim sonuc yok bu ay biraksam yine 40 gune uzamasini cekemem adetin kullansam yumurta tembelligi yapar diye korkuyorumçok çok güzel hisler bunlar :):)rabbim nazarlardan korusun bol hamişli sağlıklı bebişli topiğimizi :) c tesi doktora gittim esmam pabuç kadar yumurtalıklar vücut hormon yetiştiremiyor dedi hamilelik testi yaptın mı dedi idrar yaptım negatif çıktı dedim ultrasonla baktı söktürücü verdi 5 gün bunu kullan sonra adetin gelecek adetle beraber glukofen ve coraspine başlayacaksın 3.günü gel dedi :) işte böyle kısmetse doktorumla biz ocakta bi şeyler deneyeceğiz ama allah izin verirse :)
INSALLAH BIRAN EVVEL ALIRSIN BEBISINI CANIM KUCAGINA DEMEKKI SIKINTI YOK NORMAL GEBELIK BEKLENDIGINE GORE RABBIMIZ HAYIRLI KILSIN VE GELSIN BEBEGIN GOBUSUNEHoşbuldum canım 1 buçuk yıldır istiyorum ekim 15 te rahim filmi çektirdim 3 ay içinde normal gebelik bekliyoruz olmazsa tedavi dedi doktorum bakalım hayırlısı bugün adet oldum umudum gelecek aya kaldı
Ayy inşallah bizde görürüz o günleri :)Kızlar komşum saat 15:20 sıralarında doğurdu. 3.350gr nur topu gibi kızçe :)) epidural ağrısız normal doğum oldu. Darısı bizlere inş
İnş cnm :)Ayy inşallah bizde görürüz o günleri :)
Oyy yummlar da sana benziyor hehe enerjik baksana pabuç kadar olmuşlar :):)çok çok güzel hisler bunlar :):)rabbim nazarlardan korusun bol hamişli sağlıklı bebişli topiğimizi :) c tesi doktora gittim esmam pabuç kadar yumurtalıklar vücut hormon yetiştiremiyor dedi hamilelik testi yaptın mı dedi idrar yaptım negatif çıktı dedim ultrasonla baktı söktürücü verdi 5 gün bunu kullan sonra adetin gelecek adetle beraber glukofen ve coraspine başlayacaksın 3.günü gel dedi :) işte böyle kısmetse doktorumla biz ocakta bi şeyler deneyeceğiz ama allah izin verirse :)
İnşallah canım ya görünürde bi problem yok tüpler falan açık hormonlarda fena değil ama bekliyorum bakalım bu ay bi de bal tarçın çörek otu kullanacağım umarım bebeğim daha fazla bekletmez annesiniINSALLAH BIRAN EVVEL ALIRSIN BEBISINI CANIM KUCAGINA DEMEKKI SIKINTI YOK NORMAL GEBELIK
â
BEKLENDIGINE GORE RABBIMIZ HAYIRLI KILSIN VE GELSIN BEBEGIN GOBUSUNE
Hoşbuldum canım 1 buçuk yıldır istiyorum ekim 15 te rahim filmi çektirdim 3 ay içinde normal gebelik bekliyoruz olmazsa tedavi dedi doktorum bakalım hayırlısı bugün adet oldum umudum gelecek aya kaldı
Yeni bi tedavi inşallah ugurlu gelir canim.. ben cok kararsizim hic yoktan iki ay klomen kullandim sonuc yok bu ay biraksam yine 40 gune uzamasini cekemem adetin kullansam yumurta tembelligi yapar diye korkuyorumovulasyon testi alayin dedim boşver akisina birak diyip almadım ama o da olmayınca iyice karisiyo hesap aman allah im panikliyo muyum ne su iki aya kadar adet olunca oh derdim simdi bak bi de
Oyy yummlar da sana benziyor hehe enerjik baksana pabuç kadar olmuşlar :):)
Kiyamam gelsin de başlayın bakalim...sonra hayırlı haberler ver tatlim sende insaAllaaahh:)
Kizlar sizden ayri dusdum persembeden beri kv kp birlikteyim giremiyorum pek
Aynen canım zaten o kafaya takmamayı becerebilirse k güzel olacak :)hayırlısı olsun inşallah 3 ay içerisinde olur kafalar rahat olunca hepsi olur :)
evet gidecektiniz nasıl gidiyor kv ile hayat :):) alışveriş kurtarmadı keyifler yok mudur nedir bizi unuttun :)
Sinirlerimi bozuyolar kaygilim bildigin gibi degil cocuguda yamiycam yumoslar gitsinevet gidecektiniz nasıl gidiyor kv ile hayat :):) alışveriş kurtarmadı keyifler yok mudur nedir bizi unuttun :)
Sinirlerimi bozuyolar kaygilim bildigin gibi degil cocuguda yamiycam yumoslar gitsin
Hımmm bende biraz araştırdım 10 un altı normal sayılıyormuş 25 ustu için tup bebek öneriliyormuşCanim fsh yumurta rezervini gosteriyo 10 sinir kabul ediliyo ne kadar düşük o kadar iyi yani benim 5.5 ti en son
evet bu rahatlıkla sen bilirsin canın istiyorsa git bence hem istiyo hem istemiyo gibisinBakalım duruma göre hareket edeceğim.
Bilmiyorum ama kayınvalide biliyor ya bu defa yok işi ben yapayım diye bana atacaklarını sanmam kayınvalide bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?