2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hoşgeldin canım amin inşallah

Ben de donup dolasip oyle düşünüyorum bi ay süt maydonoz deniyim diyorum hsg den once denemedim demem en azindan

KIZZZ ALLAH KORUSUN ÖYLE DEME LÜTFEN ŞAKASI BİLE HOŞ DEĞİL DUR BAKALIM KIRMIZILAR GELMEMİŞ HENÜZZ BEKLEYEL,M :)
kaygılım dün daha kötüydüm bugün birazdaha iyiyim Allah günah yazmasın ama umudum kalmadı artık bu forumun ilklerinden biriyim mayıs ayı itibariyle her ay hüsrana uğramak yıpratıyor insanı....yok henüz kırmızılar gelmedi ama test negatif olsa 5-6 gün önceden cıkıyor zaten ki bugün 31. gün

Canım benim keşke kafanı başka yerlere yoracağın bişeyin olsa. Silsen atsan kafamdan tamamen. Her ay umutla beklemek insanı çok yıpratır bilirim. Ama ne olur böyle düşüncelere kapılma. Çok fazla düşünüyosun belliki. Yapma bunu kendine. Emin ol çok zor değil herşey beyinde bitiyor. Umudunu yitirmekte seni üzecek bu bir kurtuluş değil. Hiç beklemediğin bi anda gelecek bebeğin. Rabbimin verdiği zamanı kestiremiyoruz bilemiyoruz işte. Bide şöyle düşün. Rabbim birini yaratacak sonuçta o yüzden ne zaman geleceğini de ondan başkası bilmiyor. Sabır ve dua edip bekleyecez. Hadi bakalım yeni kararlar verme vakti

E elif2112 nasılsın canım bebiş nasıl ? 21 e gırmıssın cok sukur tetanoz asını vurulmayı unutma gercı saglık ocagından da haber verıyolar ama

Biraz okudum durumunu ama kısaca özetlesene ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun. Tanıyalım seni
1 buçuk yıllık evliyim canım hiç korunmadık ama olmadı işte bu süreçte klomen+kürler+hsg ovulasyon testi hepsini denedim ama bebiş inatçı çıktı gelmiyor :)

Anladım canım peki eşin kontrolden geç timi. Belli ki sende kötü bir durum yok çok şükür?
1 buçuk yıllık evliyim canım hiç korunmadık ama olmadı işte bu süreçte klomen+kürler+hsg ovulasyon testi hepsini denedim ama bebiş inatçı çıktı gelmiyor :)

cok sağol canım inan yazdıkların çok güzel iyi geldi bana ....allah hayırlısını nasip etsin inşallah ....

cnmmmm kıyamam yaa çok sağol inş RABBİM hayırlıysa ikisini de nasip eder
canımmm cok güzel haber inşallah 2sininde kalp atısını duyarsın bri kız bırı erkek olur :):) sagsalım kucagına almayı nasıp etsın Allahım.

kızlar bende bugun dr gttm smr testı yaptı yumurtama baktı 15 cm olmus sag tarafta 14. gundeym 16.17.gun catlar dedi spermle bulusması sans insallah adetın gecıkır ve öyle görusuruz dedii ayyyy insallah :) bnden haberler bu kadr :)

insallah guzel haberinide alicaz rabbimiz yeterki ol desin bebegini sana hayirli kilsin

inş cnmbnm sağolasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…