- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
Geçti canım onda da çok fazla bi sıkıntı yok
Bu arada senin durumun ne canım sen de anlatsana
Ne kadar uzunmuş benim durumum :) bu kadar çok yazdığımın farkında bile değilim :)
cok sağol canım inan yazdıkların çok güzel iyi geldi bana ....allah hayırlısını nasip etsin inşallah ....
selam melek nbr cnm
inşallah canım ...inşallah allah hayırlısıysa nasip etsin artık tek duam bu olcakSende sağol canım benim iyi gelmesine sevindim. Sen iyi ol yeterki. Kafana takma herşey yoluna girecek. Bu günler çook
geride kalacak. Allahın izniyle kucağında bebişinle bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksın
Hanifemmmmm canımmmmm iyiyim bitanem hoşgeldin kader arkadaşım benim. Sen nasılsın? Keyfin nasıl. Takmıyosun inşallah kafana hiçbir şeyi
yok daha iyiyim canım yaa. tabi kafamda deli sprular devam ediyo. Şok hali baya geçti ama düşünmüyo değilim. Yarına doktorumda randevu buldum duymuşsundur İpek Bolat tan randevu aldım öğleden sonraya. bakalım ne olacak. yumurta takibini isticem eminim dr da sıcak bakcaktır
İyi iyi aman takma kafana biliyorsun sitres hiçbir şeye fayda etmiyo. Demek yarın liman hastanesinde annemin doktoruna gidiceksin. Git bakalım yapar tabiki yum takibi neden yapmasını. Şimdiden hayırlısı olsun canım hadi bakalım. Yalnız gitme eşinde gelsin seninle?
yok kendim giderim birkaç kez tek gittim ipek hanımahem eşim varken rahat olamam ben hastane işlerime genelde yalnız giderim yoksa stres oluyorum tek olunca nedense daha rahatım.
Dr yumurta takbne scak bakacağını düşünüyorum çünkü 7 ay öncesinde bile yumurta takibini teklif etmişti de ben erken bulduğumdan gitmemiştim ama artık onun kollarına bırakcam kendimi. Büyütsün çatlatsun yumoşlarımı dimiii
ee sende ne var ne yok canım ? saka maka bata geri sayım basladı az kaldı gibi dimi
Bende eşimle gidince o benim yanımda olunca daha rahat oluyorum. Aman boşver nasıl rahat hissediyosan öyle yap. Valla biliyosun bende senin gibi bıraktım kendimi doktorun kollarına :) o ne derse onu yapıyorum. Açıkçası günleri pek saymıyorum. Sen bata az kaldı deyince azicik heyecanlandım ama ben onunla başa çıkmasını bilirim evelallahoyalanıyorum öyle. Sanki hiç bebekle uğraşmıyomusum gibi bi halim var. Burada kızların mutluluğunu ve heyecanlarını okuyorum sanki ben onları yaşamıyomuş bekarmışım gibi :)
böyle düşünmemek daha iyi tabikide. Çok iyi yapıosun canım.
Eeee progestan nasıl gidiyo ?
Onu ne sen sor ne ben söylim :) berbat yani hayatım boyunca içmek istemeyeceğim bi ilaç olarak tarihe yazacam.
hmm progestan sende sınıfta kaldı desene
Valla ya öğretmenlik hayatımda hiç kimseyi sınifta bırakmamıstim. İşin şakası zaten birakamam anaokulunda olmuyor o iş :))))) ama progestanin "p" si bile beni benden alıyor o derece yani
hmm ne zaman bırakcaksın canım onu ?
Kızlar hepinize iyi akşamlar.. Ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük kalp atışı hatta belki kalp atışları için 2 hafta sonra yeniden gidicemTek kese içinde çiftt bebiş olabilir dedi doktor o saat bu saat nutkum tutuldu.. Herşey yolundaymş şükür sizinle de paylaşmak istedim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
Sizde ne var ne yok? Var mı gelişmelerr ?
oh ohh iyii çok az kalmış az daha gayrettOnu da hesaplamıyodum sen sorunca baktım. Perşembe gecesi bitiyo çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?