2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım bende 27 aylık evliyim. Son 1 yıldır bebişimiz olmuyor. Eşimde bende kontrolden geçtik. Çok şükür bende hiçbir sorun çıkmadı. Eşimin sipermiogramında 30 milyon sipermi normal bulundu. Fakat hızlı ilerisi %20 olduğu için doktor ultrason istedi. Derken benim doktorun bana klomene başladı geçen ay. Sonra eşimin ultrason sonucunda varikosel teşhisi konuldu. Hemen operasyon geçirmesi gerekiyo dedi doktor. Fakat benim doktorun kolmene başladığımiz için ve eşimin 30 milyon spermini normal bulduğu için 3 ay operasyonu engelledi. 3 ay deneyelim olmazsa operasyon geçirir dedi. Tabi ben boş durmadım eşime kećiboynuzu pekmezi,peşinden kećiboynuzu kürü,fındıklar cevizler,bademler yedirdim. 1 ay sonra tekrar test yapıldi ve sonuç harika. 10 milyon artış oldu ve bunun yanı sıra %20 olan ileri hızlı %59 a çıktı. Allahıma binlerce şükürler olsun. Operasyon geçirmeyecek gerek kalmadı dedi doktor. Doktorum bu küre devam edin dedi. Klomende 2. Ayım bakalım kafama çokta takmadan günleri saymadan bekliyoruz. Rabbim çok aratmadan hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah.
Bu arada senin durumun ne canım sen de anlatsana

Sende sağol canım benim iyi gelmesine sevindim. Sen iyi ol yeterki. Kafana takma herşey yoluna girecek. Bu günler çook
geride kalacak. Allahın izniyle kucağında bebişinle bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksın
cok sağol canım inan yazdıkların çok güzel iyi geldi bana ....allah hayırlısını nasip etsin inşallah ....

inşallah canım ...inşallah allah hayırlısıysa nasip etsin artık tek duam bu olcak

Hanifemmmmm canımmmmm iyiyim bitanem hoşgeldin kader arkadaşım benim. Sen nasılsın? Keyfin nasıl. Takmıyosun inşallah kafana hiçbir şeyi

yok daha iyiyim canım yaa. tabi kafamda deli sprular devam ediyo. Şok hali baya geçti ama düşünmüyo değilim. Yarına doktorumda randevu buldum duymuşsundur İpek Bolat tan randevu aldım öğleden sonraya. bakalım ne olacak. yumurta takibini isticem eminim dr da sıcak bakcaktır

İyi iyi aman takma kafana biliyorsun sitres hiçbir şeye fayda etmiyo. Demek yarın liman hastanesinde annemin doktoruna gidiceksin. Git bakalım yapar tabiki yum takibi neden yapmasını. Şimdiden hayırlısı olsun canım hadi bakalım. Yalnız gitme eşinde gelsin seninle?

yok kendim giderim birkaç kez tek gittim ipek hanıma hem eşim varken rahat olamam ben hastane işlerime genelde yalnız giderim yoksa stres oluyorum tek olunca nedense daha rahatım.
Dr yumurta takbne scak bakacağını düşünüyorum çünkü 7 ay öncesinde bile yumurta takibini teklif etmişti de ben erken bulduğumdan gitmemiştim ama artık onun kollarına bırakcam kendimi. Büyütsün çatlatsun yumoşlarımı dimiii
ee sende ne var ne yok canım ? saka maka bata geri sayım basladı az kaldı gibi dimi

Bende eşimle gidince o benim yanımda olunca daha rahat oluyorum. Aman boşver nasıl rahat hissediyosan öyle yap. Valla biliyosun bende senin gibi bıraktım kendimi doktorun kollarına :) o ne derse onu yapıyorum. Açıkçası günleri pek saymıyorum. Sen bata az kaldı deyince azicik heyecanlandım ama ben onunla başa çıkmasını bilirim evelallah oyalanıyorum öyle. Sanki hiç bebekle uğraşmıyomusum gibi bi halim var. Burada kızların mutluluğunu ve heyecanlarını okuyorum sanki ben onları yaşamıyomuş bekarmışım gibi :)

böyle düşünmemek daha iyi tabikide. Çok iyi yapıosun canım.
Eeee progestan nasıl gidiyo ?

Valla ya öğretmenlik hayatımda hiç kimseyi sınifta bırakmamıstim. İşin şakası zaten birakamam anaokulunda olmuyor o iş :))))) ama progestanin "p" si bile beni benden alıyor o derece yani

hmm ne zaman bırakcaksın canım onu ?

Kızlar hepinize iyi akşamlar.. Ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük kalp atışı hatta belki kalp atışları için 2 hafta sonra yeniden gidicem Tek kese içinde çiftt bebiş olabilir dedi doktor o saat bu saat nutkum tutuldu.. Herşey yolundaymş şükür sizinle de paylaşmak istedim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
Sizde ne var ne yok? Var mı gelişmelerr ?

Ablacım hayırlı olsun Rabbim seni ve bebişini yada inşallah varsa bebişlerini korusun bugün bebeklerle ilgili çooooookkk şükür güzel haberler alıyoruz. Böylede devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…