- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
oh ohh iyii çok az kalmış az daha gayrettanaokulu öğretmenliğini nerde yapıosun canım? kreste mi ?
Yok canım anaokulundayım... Evet az kalmış çok şükür
Amin canım inşallah darısı sana olsun :) EvetAblacım hayırlı olsun Rabbim seni ve bebişini yada inşallah varsa bebişlerini korusunbugün bebeklerle ilgili çooooookkk şükür güzel haberler alıyoruz. Böylede devam etsin inşallah
Canım sen catlatma iğnesi olmuş muydun ?
Aynen canım inşallah hepimiz biran önce evlatla ödüllendirilirizİyi bari canım çok şükür. O zaman sabır ve dua ile beklemeye devam. Burası sana sende bize uğur getirirsin inşallah
Amin canım inşallah darısı sana olsun :) EvetABCDEFCD nin bebişleri ikizmiş Allahım korusun.. Başka var mı bebiş hamiş haberi tatlım?
Aaa süpermiş maşallah canım inşallah bu ay hemen hemen olur gelsin bebişlerimiz :))Canım bende 27 aylık evliyim. Son 1 yıldır bebişimiz olmuyor. Eşimde bende kontrolden geçtik. Çok şükür bende hiçbir sorun çıkmadı. Eşimin sipermiogramında 30 milyon sipermi normal bulundu. Fakat hızlı ilerisi %20 olduğu için doktor ultrason istedi. Derken benim doktorun bana klomene başladı geçen ay. Sonra eşimin ultrason sonucunda varikosel teşhisi konuldu. Hemen operasyon geçirmesi gerekiyo dedi doktor. Fakat benim doktorun kolmene başladığımiz için ve eşimin 30 milyon spermini normal bulduğu için 3 ay operasyonu engelledi. 3 ay deneyelim olmazsa operasyon geçirir dedi. Tabi ben boş durmadım eşime kećiboynuzu pekmezi,peşinden kećiboynuzu kürü,fındıklar cevizler,bademler yedirdim. 1 ay sonra tekrar test yapıldi ve sonuç harika. 10 milyon artış oldu ve bunun yanı sıra %20 olan ileri hızlı %59 a çıktı. Allahıma binlerce şükürler olsun. Operasyon geçirmeyecek gerek kalmadı dedi doktor. Doktorum bu küre devam edin dedi. Klomende 2. Ayım bakalım kafama çokta takmadan günleri saymadan bekliyoruz. Rabbim çok aratmadan hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah.
Aynen canım inşallah hepimiz biran önce evlatla ödüllendiriliriz
Aaa süpermiş maşallah canım inşallah bu ay hemen hemen olur gelsin bebişlerimiz :))
Aminnn canım aminnn inan çok dua ediyorum Rabbim hiç birinizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın.. Yeni yıla güzel haberlerle gireriz umarımTakiplerime göre yok ama şüphelenenler var sanırım. İnşallah onlarda şüphelerinde haklı ćıkarlarda bol bol seviniriz. Evet abcdefcd ye hepimiz çok sevindik. Artık olmadı sizin ikizlerden birer tane biz alırız napalım yapıyoz yapıoz olmuyor :)))) işin şakası Rabbim yavrularınızı size bağıslasın inşallah. Bizede en kısa zamanda nasip etsin
Aminnn canım aminnn inan çok dua ediyorum Rabbim hiç birinizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın.. Yeni yıla güzel haberlerle gireriz umarım
Amin kaygılım hepimiz için öyle olsun inşaAllah eşim çok sabırsız öğrenmiş nerden öğrendiyse adet bittikten sonraki 2 ve 6. Günler bebek oluyo diye tutturmuş bende ne kadar yok 14. Gün desemde dinlemedi 8 ve 9. günler ilişki oldu umutluyum bu aydan diyo yaşım 30 baba olmak istiyorum artık bi ay dahi ertelemek istemiyorum dedi içime dokunduAMİNN İNŞALLAH HADİ BU SEFER ÇALIŞMALARIN SONU BEBİŞ OLSUN HAYIRLISIYLA HEPİMİZDE Bİ ÇALIŞMALARA BU AY :)
vuhuuuuuuuuuuuuuuuuKızlar hepinize iyi akşamlar.. Ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük kalp atışı hatta belki kalp atışları için 2 hafta sonra yeniden gidicemTek kese içinde çiftt bebiş olabilir dedi doktor o saat bu saat nutkum tutuldu.. Herşey yolundaymş şükür sizinle de paylaşmak istedim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
Sizde ne var ne yok? Var mı gelişmelerr ?
Ohh için rahat etsin , maaşAllah minnoşunaaaKızlar herkese iyi akşamlar :) 18 inde 245 çıkan kan değerim bugün 1445 çıktı beklediğimden daha fazla artmış :) yarın ilk randevuma gidicem kısmetse.
wealeykümselam tam gidiyordum bende ama senin selamını almadan olmaz didiiimSlm hatunlar
Ay evet yaa baya iyiyim şu anda biraz daha artsa keseyi göreceğiz nerdeyse :)Ohh için rahat etsin , maaşAllah minnoşunaaa
ıyı barıCanim ben iki hafta once vuruldum 1 ay arayla digeride vurulacak sen nasilsin bebis nasil
Sen birde benim yaşadığım şoku düşün ihtimal olması bile inanılmaz heyecanlandırdı benivuhuuuuuuuuuuuuuuuu
Şoklardayım yaa , aman Allahım , hadi hayırlısı olsun ablacım , tek yumurta ikizi ihtimali he
Ay hadi bakalım inşallah canımSen birde benim yaşadığım şoku düşün ihtimal olması bile inanılmaz heyecanlandırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?