2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ablacım hayırlı olsun Rabbim seni ve bebişini yada inşallah varsa bebişlerini korusun bugün bebeklerle ilgili çooooookkk şükür güzel haberler alıyoruz. Böylede devam etsin inşallah
Amin canım inşallah darısı sana olsun :) Evet ABCDEFCD nin bebişleri ikizmiş Allahım korusun.. Başka var mı bebiş hamiş haberi tatlım?

Takiplerime göre yok ama şüphelenenler var sanırım. İnşallah onlarda şüphelerinde haklı ćıkarlarda bol bol seviniriz. Evet abcdefcd ye hepimiz çok sevindik. Artık olmadı sizin ikizlerden birer tane biz alırız napalım yapıyoz yapıoz olmuyor :)))) işin şakası Rabbim yavrularınızı size bağıslasın inşallah. Bizede en kısa zamanda nasip etsin
Amin canım inşallah darısı sana olsun :) Evet ABCDEFCD nin bebişleri ikizmiş Allahım korusun.. Başka var mı bebiş hamiş haberi tatlım?

Aaa süpermiş maşallah canım inşallah bu ay hemen hemen olur gelsin bebişlerimiz :))

Amin canım benim harika bir ödül olur gerçekten Evet canım çok şükür zorlu süreçleri atlattık sayılır artik gerisi Rabbime ve çok nazlanıp bir türlü gelmeyen bebişimize kalmış
Aynen canım inşallah hepimiz biran önce evlatla ödüllendiriliriz
Aaa süpermiş maşallah canım inşallah bu ay hemen hemen olur gelsin bebişlerimiz :))

Aminnn canım aminnn inan çok dua ediyorum Rabbim hiç birinizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın.. Yeni yıla güzel haberlerle gireriz umarım

Amin ablam Rabbim.dualarını kabul etsin inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş. O güzel ağzından dökülen dualar Rabbime çook çabuk ulaşıp kabul olsun inşallah ağzına sağlık
Aminnn canım aminnn inan çok dua ediyorum Rabbim hiç birinizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın.. Yeni yıla güzel haberlerle gireriz umarım

AMİNN İNŞALLAH HADİ BU SEFER ÇALIŞMALARIN SONU BEBİŞ OLSUN HAYIRLISIYLA HEPİMİZDE Bİ ÇALIŞMALARA BU AY :)
Amin kaygılım hepimiz için öyle olsun inşaAllah eşim çok sabırsız öğrenmiş nerden öğrendiyse adet bittikten sonraki 2 ve 6. Günler bebek oluyo diye tutturmuş bende ne kadar yok 14. Gün desemde dinlemedi 8 ve 9. günler ilişki oldu umutluyum bu aydan diyo yaşım 30 baba olmak istiyorum artık bi ay dahi ertelemek istemiyorum dedi içime dokundu bi arkadaşımız düşük yaptı sonra 3 yıl hamile kalamadı tüp bebekle üçüzleri oldu. Herkes sen bi kere hamile kaldın yine kalırsın diyolar bende ona inanıyorum ama böyle olumsuz örneklerde geliyo aklıma

vuhuuuuuuuuuuuuuuuu
Şoklardayım yaa , aman Allahım , hadi hayırlısı olsun ablacım , tek yumurta ikizi ihtimali he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…