- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
canim saglikla kalp atislarina da duyarsiniz insallah ciffte sevinc yasarsarsiniz guzel haberlerini bekliyoruzKızlar hepinize iyi akşamlar.. Ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük kalp atışı hatta belki kalp atışları için 2 hafta sonra yeniden gidicemTek kese içinde çiftt bebiş olabilir dedi doktor o saat bu saat nutkum tutuldu.. Herşey yolundaymş şükür sizinle de paylaşmak istedim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
Sizde ne var ne yok? Var mı gelişmelerr ?
Ayy maaşallah inş ikizdir herhangi bi kür kullanmışmıydın ovulasyon testiyle takip ediyormuydunSen birde benim yaşadığım şoku düşün ihtimal olması bile inanılmaz heyecanlandırdı beni
Tabii kii deeee ,,,, 3 çocuk anası derken 4 olacak , ama var ya tam sizin aileye göre olur.. abileri var hazır bakacak , birini bir kucağa ötekisini öbürkünün kucağa,,, süper tabloSen birde benim yaşadığım şoku düşün ihtimal olması bile inanılmaz heyecanlandırdı beni
Hayırlısı canım çok sağol, sen gittin mi doktora?Ay hadi bakalım inşallah canım
Nasip.tatlım tek yada çift sağlıklı ve hayırlı gelsin(ler) :)canim saglikla kalp atislarina da duyarsiniz insallah ciffte sevinc yasarsarsiniz guzel haberlerini bekliyoruz
Sokuldu canm gayet de oldum valla gecmis olsun bu ay da.. ovulasyon da mi pozitif evet canm ben her ay goruyorum yaklasik 8 aydir kacirmiyorum neye yariyo o ayri da :)senin kırmızılar geldi mi canım söküldü mü.....sen gecen ay test e pozitif görmüşmüydün
Hayırlısını diliyorum çok tşkler Rabbim sana da nasip etsin.. Yok tatlım aksine bu ay hiç takip etmedim dükkanla uğraşıyordum kafam tamamen onunla doluydu olma ihtimalini bile düşünmemiştim açıkçası..Ayy maaşallah inş ikizdir herhangi bi kür kullanmışmıydın ovulasyon testiyle takip ediyormuydun
Ayyy Esma bi dur gülüm içim daralıyor inan.. Hele netleşsin de bakalım ama 4 çocuk rakam olarak çoookkkk yaTabii kii deeee ,,,, 3 çocuk anası derken 4 olacak , ama var ya tam sizin aileye göre olur.. abileri var hazır bakacak , birini bir kucağa ötekisini öbürkünün kucağa,,, süper tablo
Oy ablam ... duruyorum duruyorum tamamAyyy Esma bi dur gülüm içim daralıyor inan.. Hele netleşsin de bakalım ama 4 çocuk rakam olarak çoookkkk yaAllahım sen hayırlısını ver
Oyy maaşAllaah...Kzlar komşumun yanına hastameye gittik bebek de anne de iyi. Odaya girer girmez beni bir mutluluk ağlaması tuttu çok güzel emiyordu bebek :))) darısı bizlere inş
INSALLAHHH CANIMM rabbim tum isteyenlere nasip etsin INSALLAH CANIMMNasip.tatlım tek yada çift sağlıklı ve hayırlı gelsin(ler) :)
herşey çooooook güzel olacak kuzum endişelenme lütfen dualarımdasın
Oyyy ne güzel canım benim...Kızlar ben bugun ilk defa meleğimi gördüm minicikti :) kalp atışarını dinledik :) hatta dinlemekle kalmadık ses kaydına aldım :) bu yarın öbürgün meleğime hatıra olarak kalacak :) çok mutluyum rabbim en yakın zamanda sizlerede yaşatsın hep dualarımdasınız benim..
Hanfendi sende pkoluydun metformin le ilk ayda mı hamile kaldın? Nelere dikkat ettin biraz bahsedrt misin bende pkoluyum
Ahhh kıyamam hep mutluluktan aksın gözyaşların canım.. Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin kokusunu da çek ciğerlerine kadar inşallahh :)Kızlar ben bugun ilk defa meleğimi gördüm minicikti :) kalp atışarını dinledik :) hatta dinlemekle kalmadık ses kaydına aldım :) bu yarın öbürgün meleğime hatıra olarak kalacak :) çok mutluyum rabbim en yakın zamanda sizlerede yaşatsın hep dualarımdasınız benim..
benimde içimden erkek geçiyor eşiminde ama annem kız olucak bak görürsünüz dediOyyy ne güzel canım benim...
Bu arada erken dinleyen annelere sasırıyorum.. bize hala dinletmedi doktorumuz , gösteriyor sadece
Sağlıkla al kucağına canım benim...minik oğlanını diyesim geldi nedense
Allah tamamına erdirsin arkadaşım kucağına almayı büyütmeyi veee en yakın zamanda bize de nasip etsinKızlar ben bugun ilk defa meleğimi gördüm minicikti :) kalp atışarını dinledik :) hatta dinlemekle kalmadık ses kaydına aldım :) bu yarın öbürgün meleğime hatıra olarak kalacak :) çok mutluyum rabbim en yakın zamanda sizlerede yaşatsın hep dualarımdasınız benim..
Muhakkak haber ederim sen merak etme hatta çatlama, çatlayacağın günler gelmedi daha hahahaOy ablam ... duruyorum duruyorum tamam
Rabbim en hayırlısını versin inşaAllah hakkınızda...
kesinleşince yaz hemen buraya e mi , çatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?