2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim saglikla kalp atislarina da duyarsiniz insallah ciffte sevinc yasarsarsiniz guzel haberlerini bekliyoruz

Sen birde benim yaşadığım şoku düşün ihtimal olması bile inanılmaz heyecanlandırdı beni
Tabii kii deeee ,,,, 3 çocuk anası derken 4 olacak , ama var ya tam sizin aileye göre olur.. abileri var hazır bakacak , birini bir kucağa ötekisini öbürkünün kucağa,,, süper tablo

Ayy maaşallah inş ikizdir herhangi bi kür kullanmışmıydın ovulasyon testiyle takip ediyormuydun
Hayırlısını diliyorum çok tşkler Rabbim sana da nasip etsin.. Yok tatlım aksine bu ay hiç takip etmedim dükkanla uğraşıyordum kafam tamamen onunla doluydu olma ihtimalini bile düşünmemiştim açıkçası..

Tabii kii deeee ,,,, 3 çocuk anası derken 4 olacak , ama var ya tam sizin aileye göre olur.. abileri var hazır bakacak , birini bir kucağa ötekisini öbürkünün kucağa,,, süper tablo
Ayyy Esma bi dur gülüm içim daralıyor inan.. Hele netleşsin de bakalım ama 4 çocuk rakam olarak çoookkkk ya Allahım sen hayırlısını ver

Ayyy Esma bi dur gülüm içim daralıyor inan.. Hele netleşsin de bakalım ama 4 çocuk rakam olarak çoookkkk ya Allahım sen hayırlısını ver
Oy ablam ... duruyorum duruyorum tamam

Rabbim en hayırlısını versin inşaAllah hakkınızda...
kesinleşince yaz hemen buraya e mi , çatlarım

herşey çooooook güzel olacak kuzum endişelenme lütfen dualarımdasın
Mogami gördük biliyomusun öyle bir kalp atışı vardı ki anlatamam taramalı tüfek gibiydi çok tuhaf bişi kuzum bu ya benim kalbimde hariç bir tane daha var içimde atan bir kalp annem eşim ben gittik ve 3 müzde kalp atışını duyduğumuzda ağladık :) 5 senedir bügünü bekledik biz :) bide ultrasondan gösterdi kalp atışını çok güzeldi rabbim sana ve bütün anne olmak isteyen arkadaşlara bunu yaşatsın dularımdasınız hepiniz :)

Kızlar ben bugun ilk defa meleğimi gördüm minicikti :) kalp atışarını dinledik :) hatta dinlemekle kalmadık ses kaydına aldım :) bu yarın öbürgün meleğime hatıra olarak kalacak :) çok mutluyum rabbim en yakın zamanda sizlerede yaşatsın hep dualarımdasınız benim..

Oyyy ne güzel canım benim...
Bu arada erken dinleyen annelere sasırıyorum.. bize hala dinletmedi doktorumuz , gösteriyor sadece
Sağlıkla al kucağına canım benim...minik oğlanını diyesim geldi nedense

Ahhh kıyamam hep mutluluktan aksın gözyaşların canım.. Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin kokusunu da çek ciğerlerine kadar inşallahh :)

Oyyy ne güzel canım benim...
Bu arada erken dinleyen annelere sasırıyorum.. bize hala dinletmedi doktorumuz , gösteriyor sadece
Sağlıkla al kucağına canım benim...minik oğlanını diyesim geldi nedense
benimde içimden erkek geçiyor eşiminde ama annem kız olucak bak görürsünüz dedi ya eli ayağı düzgün olsun aklı başında olsun ben kız olmuş erkek olmuş çok takılmıyorum :)

Allah tamamına erdirsin arkadaşım kucağına almayı büyütmeyi veee en yakın zamanda bize de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…