- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
test icin bekliycem onceki ayda test yok cikti sonra ogece regli oldum 2 gun gecmistiinsallahhamissindir canim sen senin sevincini paylasirizValla bende korkuyorum acaba oldummu dıye ama ınsalah olmayız hakkımıazda hayırlısı bugunu yarıladımyarınıda atlatırsam cuma sabahı yaparım ben testı
test icin bekliycem onceki ayda test yok cikti sonra ogece regli oldum 2 gun gecmistiinsallahhamissindir canim sen senin sevincini paylasiriz
Bitirme tezim icin biraz fazla kalicam abla 1.5ay gibi :)Ohhh bol bol çek içine memleketinin havasını bebişine kadar ulaşsın :) Bende herkesi uyuttum nette geziyorum tatlım..Ne kadar kalacaksın?
Esmam nasilsin durumlar ne alemde:)Ohh miss... Yarasin size canimm..:)
kızlar ya adetın 16. gunu ama 2 gundur erkenden uyumaya basladım gun ıcındede uyku bastırıyor bu kadar erken olurmukı
Canım elifim... Rabbim tez zamanda bitirme tezini vermeni nasip etsinEsmam nasilsin durumlar ne alemde:)
tatlım ne desem bilemedim yani bana göre olmamış daha ama belki dün çatlamıştır dicem ama testler silik....aslında uğraşmasan da sadece gün aşırı devam etsen kafan daha rahat olur gibi geliyor banamogiş ateş bugün 36.4 benm geçen yaptığımda en koyusu böyle idi mogiş bende silik olur yumda bu kadar koyulaşır maalesefşu an yum geçti değil mi..
bu da ateşşşMogami
1.gün 36.2
2.gün 36.4
3.gün 36.3
4.ggün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gun 36.5
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17. gun 36.4
günaydın herkese
Çok erken daha..ama kişiden kişiye fark ediyor inşaAllah bebişin gelmiştiiir...kızlar ya adetın 16. gunu ama 2 gundur erkenden uyumaya basladım gun ıcındede uyku bastırıyor bu kadar erken olurmukı
eklerim canım...bende hala olmadım 7 gün oldu gecikeli pööffffMogiş yeni bat 6 aralık allahtan umutlanmadm fazla delirecektim çok zor hamile olmayıpta adet geçikmesi yaşamak hep dua ettim hamile değilsrm biran önce adrt olim diye ve ertesi gün pldum şükür Rabbim hayırlı zamanda hepimizi srvindirsin inşallah
ınsallah ama bu kadar erken olacagını dusunmuyorum cunku benım tahmınıme gore adetın 14. gunu catladı yumurtaÇok erken daha..ama kişiden kişiye fark ediyor inşaAllah bebişin gelmiştiiir...
eklerim canım...bende hala olmadım 7 gün oldu gecikeli pööffff
cuma giderim...yarın ankaraya gidiyorum kayıt için anaca cuma olacak...sonercik ne diyecek çok merak ediyorumdoktora ne zaman gidiyorsun ?
cuma giderim...yarın ankaraya gidiyorum kayıt için anaca cuma olacak...sonercik ne diyecek çok merak ediyorum
Kızlar yemek yemeyecegımkılo alıyorum dıyorum ama sofraya otrudum mu yıyorum ne olacak benım bu halım
bende bi yemeği yerken öbürünün hayalini kuruyorumsabahları cornfleks süt yiyorum öğlende abartmıyorum amaaa oooff off akşamlarıı şimdi açlıktan bayılıcam bugün yemek gecikti yemek glene kadar aşağıdan bi şeyler mi söylesem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?