2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ahhh kıyamam hep mutluluktan aksın gözyaşların canım.. Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin kokusunu da çek ciğerlerine kadar inşallahh :)
ayyy amin nilgunuk inşallah :) Rabbim sanada nasip etsin kalp atışlarını duymayı çok farklı bir duyguymuş cidden :) Allahım Güzel Rabbim burda isteyen bekleyen ne kadar arkadaşımız varsa sen onların tez zamanda nasip et bebeklerini (amin)

Allah tamamına erdirsin arkadaşım kucağına almayı büyütmeyi veee en yakın zamanda bize de nasip etsin
canım amin bütün güzel dileklerin için Rabbim sizede nasip etsin dua ediyorum hep burda bebek isteyen tüm arkadaşlarım için.. Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlarınızı.. ( AMİN)

Bu arada doğumun benim doğumgünüme denk geliyor :)

canım amin bütün güzel dileklerin için Rabbim sizede nasip etsin dua ediyorum hep burda bebek isteyen tüm arkadaşlarım için.. Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlarınızı.. ( AMİN)
İnşallah canım ya inşallah hamilelerin duaları kabul olurmuş bizleri dualarınızda unutmayın :)

MasaAllah ayyyy soktayim resmen ayy insaAllah iki bebistir Allah kalp atislarinida kucagina almayida nasip etsin guzrl ablam

Gece gece güzel haberler aldık süper bi motivasyonla yatağa gidiyorum kızlar inşallah her gün daha daha güzel haberler alırız herkese iyi geceler :)

Asıl çatlayacak olan varsa o da benim Mersin sıcağında geçecek son üç ayım napıcam hiç bilmiyorum
Abla bende yari adanaliyim ve mersin adana baya mekik cekmisligim var hakkaten oralarinsicakligi cekilmiyor yapis yapis oluyorsun d.bakirdada kuru kuru yaniyorsun

İveettt kuzum zaman çok çabuk geçiyor maaşAllaah...
bende tam sana laf atçektim dünürüm benden önce davrandın
nasılsınıııızzz
Dunurum dedin aklima doner geldi kiz bak sevdim bu kelimeyiIyiyiz canim bel agrimiz var onunla idare ediyoruz iste gelinim ne durumda iyi ye iyi kilo alsin minnakin

Sokuldu canm gayet de oldum valla gecmis olsun bu ay da.. ovulasyon da mi pozitif evet canm ben her ay goruyorum yaklasik 8 aydir kacirmiyorum neye yariyo o ayri da :)
bizim yum gündüz çatlayıp akşama kadar çürüyo heralde değişik insanıız galiba :)

Canmm nasil sevindim anlatamam rabbim kucagimiza almayinasip etsin insallah pirinc kadar kuzum nasilda gum gum atiyo kalbi rabbimin mucizesi ses kaydi benm muayene bitince aklima geldi basinda acsaydim keske bidaha ki gitmeye yaparim artik kaydi. Canm tekrar gozun aydin hayirli saglikli evlat olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…