ayyy aminAhhh kıyamam hep mutluluktan aksın gözyaşların canım.. Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin kokusunu da çek ciğerlerine kadar inşallahh :)
canım amin bütün güzel dileklerin için Rabbim sizede nasip etsin dua ediyorum hep burda bebek isteyen tüm arkadaşlarım için.. Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlarınızı.. ( AMİN)Allah tamamına erdirsin arkadaşım kucağına almayı büyütmeyi veee en yakın zamanda bize de nasip etsin
Bu arada doğumun benim doğumgünüme denk geliyor :)ayyy aminnilgunuk inşallah :) Rabbim sanada nasip etsin kalp atışlarını duymayı çok farklı bir duyguymuş cidden :) Allahım Güzel Rabbim burda isteyen bekleyen ne kadar arkadaşımız varsa sen onların tez zamanda nasip et bebeklerini (amin)
İnşallah canım ya inşallah hamilelerin duaları kabul olurmuş bizleri dualarınızda unutmayın :)canım amin bütün güzel dileklerin için Rabbim sizede nasip etsin dua ediyorum hep burda bebek isteyen tüm arkadaşlarım için.. Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlarınızı.. ( AMİN)
MasaAllah ayyyy soktayim resmen ayy insaAllah iki bebistir Allah kalp atislarinida kucagina almayida nasip etsin guzrl ablamKızlar hepinize iyi akşamlar.. Ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük kalp atışı hatta belki kalp atışları için 2 hafta sonra yeniden gidicemTek kese içinde çiftt bebiş olabilir dedi doktor o saat bu saat nutkum tutuldu.. Herşey yolundaymş şükür sizinle de paylaşmak istedim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
Sizde ne var ne yok? Var mı gelişmelerr ?
ablaam yaaMuhakkak haber ederim sen merak etme hatta çatlama, çatlayacağın günler gelmedi daha hahaha
Hep iyi olun insaAllah :)ıyı barıBende ıyıyım bebısde ıyı cok sukur
Ben şoktayım Elif ya ihtimal dedi dr ve ben orda kaldımMasaAllah ayyyy soktayim resmen ayy insaAllah iki bebistir Allah kalp atislarinida kucagina almayida nasip etsin guzrl ablam
Asıl çatlayacak olan varsa o da benim Mersin sıcağında geçecek son üç ayım napıcam hiç bilmiyorumablaam yaa
hehehe nerden de hatırlatttıııınnnn....
ama çatlamayayım evet o güzel duaydııı
Yaa abla ihtimali bile cok degisik guzel super bisey ben o durumda olsam kekeme olurum heyecandanBen şoktayım Elif ya ihtimal dedi dr ve ben orda kaldımAmin canım bütün dualar hepimiz için olsun
Oyy dimi ama , çatlamazsın çatlamazsın azcık şişersin belkiiimm... ama yerler güzel ikiz anasıınııııAsıl çatlayacak olan varsa o da benim Mersin sıcağında geçecek son üç ayım napıcam hiç bilmiyorum
Abla bende yari adanaliyim ve mersin adana baya mekik cekmisligim var hakkaten oralarinsicakligi cekilmiyor yapis yapis oluyorsun d.bakirdada kuru kuru yaniyorsunAsıl çatlayacak olan varsa o da benim Mersin sıcağında geçecek son üç ayım napıcam hiç bilmiyorum
Kiz masaAllah 16.haftaniza gelmisinizOyy dimi ama , çatlamazsın çatlamazsın azcık şişersin belkiiimm... ama yerler güzel ikiz anasıınıııı
(alıştırıyom ufaktan ya fena mı ediyom)
İveettt kuzum zaman çok çabuk geçiyor maaşAllaah...Kiz masaAllah 16.haftaniza gelmisinizne kdr cabuk geciyor zaman ya
Dunurum dedin aklima doner geldi kizİveettt kuzum zaman çok çabuk geçiyor maaşAllaah...
bende tam sana laf atçektim dünürüm benden önce davrandın
nasılsınıııızzz
bizim yum gündüz çatlayıp akşama kadar çürüyo heralde değişik insanıız galiba :)Sokuldu canm gayet de oldum valla gecmis olsun bu ay da.. ovulasyon da mi pozitif evet canm ben her ay goruyorum yaklasik 8 aydir kacirmiyorum neye yariyo o ayri da :)
Iyi uykularr ablamE elf21SirriEyvan öpüyorum sizi güzeller :* Allah yardımm eder güç.sabır verir elbet.. Ben uyumaya gidiyorum malum yaşlı anneyim İyi geceler sizde dinlenin hadi, yarın güzel haberler almak dileğiyle..
DUAYLA KAPATTIĞIM GÖZLERİMİ ŞÜKÜRLE AÇACAĞIM YENİDEN..Allahın izniyle..
Canmm nasil sevindim anlatamam rabbim kucagimiza almayinasip etsin insallah pirinc kadar kuzum nasilda gum gum atiyo kalbi rabbimin mucizesi ses kaydi benm muayene bitince aklima geldi basinda acsaydim keske bidaha ki gitmeye yaparim artik kaydi. Canm tekrar gozun aydin hayirli saglikli evlat olsun insallah@Mogami gördük biliyomusun öyle bir kalp atışı vardı ki anlatamam taramalı tüfek gibiydi çok tuhaf bişi kuzum bu ya benim kalbimde hariç bir tane daha var içimde atan bir kalpannem eşim ben gittik ve 3 müzde kalp atışını duyduğumuzda ağladık :) 5 senedir bügünü bekledik biz :) bide ultrasondan gösterdi kalp atışını çok güzeldi rabbim sana ve bütün anne olmak isteyen arkadaşlara bunu yaşatsın dularımdasınız hepiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?