2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Dunurum dedin aklima doner geldi kiz bak sevdim bu kelimeyiIyiyiz canim bel agrimiz var onunla idare ediyoruz iste gelinim ne durumda iyi ye iyi kilo alsin minnakin
Hay deli kız yaa , hamilelik hali hoşgörüyorum
Bende sevdim hehe , kız benim de belim ağrıyor , arada vajina bölgeme bi şeyler batıyor ...
Gelin iyi durumda özellikle geceleri sağ sola dönerken balon patlatıyor içeride habire maaşAllaaahhh
Merak etme yavrum önden önden gidiyor oğluna yetişcek diye midir nedir

Amiiiiinnn , son cümlene gözlerim doldu...
Görüşürüz inşaAllah , yarın Y yfrks güzel habeerler verecek inşaAllaah...
Allaha emanet ol ablam
çıtır ablam , güzel ablam , genç ablam

MasaAllah barekAllah diyelim nazarimiz degmesin yetissin oglusuma alcaz biz onu

Canim evet ilaca başladğım ay hamile hamile kaldım ve şekerden ekmekten uzak durdum iki kilo verdim o ay canm sende bir değişiklik varmi kilo verdinmi

3kilo verdim cnm idealim 160 boy 55 kilo oldum. Dualarını bekliyorum tekrar başladım ilaca midem alışıyo yavaştan

Kiz sen niye boyle umutsuz vaka olmusun kendine gel duani eksik etme Rabbimin vardir bir bildigi sanada hazinesinden hayirlisiyla verecektir insaAllah
ben hep umutsuz vakaydım hala aynı vakayım galiba....:) kız bacım yok saldım çayıra artık aslında bayağı düzelme var bende normalde bu günlerde aman hamileysem bişi olur falan filan el sürdürmezdim eşime dün bat dı bugünde olmadım ama iki gecedir bu günlerin keyfini çıkarıyoruz....bidaha da cocuk için bu işi yapmıycam böylesi daha zevkli

Ohhh kafa rahat her yer rahat , minnoş da gelir böylecee inşaAllaaahh

canim sen bisey kullandinmi yoksa normal hicbisey kullanmadanmi hamis kaldin bebegini kac yasinda kucagina alacaksin

Canm senin hikaye neydi ben karıştırımiyim bi ozet gecer misin esi spermiyogram a gitmeyen sen miydin

Haa soyle at kafandan su takintiyi keyfinize bakin bi bakmissiniz sizin aklinizda bile degilken o gelivermistr kiz iyi gecirin bu gunleri nerdeyse 5 aydr kocisime yanasmadimve ne yalan soyliyim cok ozledimm onu

Haa soyle at kafandan su takintiyi keyfinize bakin bi bakmissiniz sizin aklinizda bile degilken o gelivermistr kiz iyi gecirin bu gunleri nerdeyse 5 aydr kocisime yanasmadimve ne yalan soyliyim cok ozledimm onu
MaaşAllaaahh... kız nasıl sabır o öyle....

temam canım mirak etme seen
Kız o vajina batmaları sende de oluyor mu ?
Canim senin haftalardayken en cok kalca agrisi ve vajinada batma yasiyirdum doktoruma sormustum cocuk buyuyir rahim genislemeye basliyir cok normal demisti 17.haftamda magnezyuma baslatti baya hafifletti :)

Iste kalicaklarmis ya bende anlamadim calisma zor olcak gibi kv fenaa cok

evet evlenir evlenmez cocuk yapanlara üzülüyorum bazan :) ama hayat da böle geçmiyor ....olsun canım çoğu gitmiş azı kalmış yakında hem kocana hem bebişine doyarsın inşallah

yuksek lisans yapiyorum ya dersim var deyip gidicem ole bi yalan buldumda keciboynuzu hazirlayamiyom kokuyo ya cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…