Kiz sen niye boyle umutsuz vaka olmusun kendine gel duani eksik etme Rabbimin vardir bir bildigi sanada hazinesinden hayirlisiyla verecektir insaAllahbizim yum gündüz çatlayıp akşama kadar çürüyo heralde değişik insanıız galiba :)
Hay deli kız yaa , hamilelik hali hoşgörüyorumDunurum dedin aklima doner geldi kizbak sevdim bu kelimeyi Iyiyiz canim bel agrimiz var onunla idare ediyoruz iste gelinim ne durumda iyi ye iyi kilo alsin minnakin
Amiiiiinnn , son cümlene gözlerim doldu...E elf21SirriEyvan öpüyorum sizi güzeller :* Allah yardımm eder güç.sabır verir elbet.. Ben uyumaya gidiyorum malum yaşlı anneyim İyi geceler sizde dinlenin hadi, yarın güzel haberler almak dileğiyle..
DUAYLA KAPATTIĞIM GÖZLERİMİ ŞÜKÜRLE AÇACAĞIM YENİDEN..Allahın izniyle..
MasaAllah barekAllah diyelim nazarimiz degmesinHay deli kız yaa , hamilelik hali hoşgörüyorum
Bende sevdim hehe , kız benim de belim ağrıyor , arada vajina bölgeme bi şeyler batıyor ...
Gelin iyi durumda özellikle geceleri sağ sola dönerken balon patlatıyor içeride habire maaşAllaaahhh
Merak etme yavrum önden önden gidiyor oğluna yetişcek diye midir nedir
Canim evet ilaca başladğım ay hamile hamile kaldım ve şekerden ekmekten uzak durdum iki kilo verdim o ay canm sende bir değişiklik varmi kilo verdinmi
ben hep umutsuz vakaydım hala aynı vakayım galiba....:) kız bacım yok saldım çayıra artık aslında bayağı düzelme var bende normalde bu günlerde aman hamileysem bişi olur falan filan el sürdürmezdim eşime dün bat dı bugünde olmadım ama iki gecedir bu günlerin keyfini çıkarıyoruz....bidaha da cocuk için bu işi yapmıycam böylesi daha zevkliKiz sen niye boyle umutsuz vaka olmusun kendine gel duani eksik etme Rabbimin vardir bir bildigi sanada hazinesinden hayirlisiyla verecektir insaAllah
temam canım mirak etme seenMasaAllah barekAllah diyelim nazarimiz degmesinyetissin oglusuma alcaz biz onu
Cılk cikiyo anacim ☺biri diyodu bu lafi cok hosuma gitmiştibizim yum gündüz çatlayıp akşama kadar çürüyo heralde değişik insanıız galiba :)
Ohhh kafa rahat her yer rahat , minnoş da gelir böylecee inşaAllaaahhben hep umutsuz vakaydım hala aynı vakayım galiba....:) kız bacım yok saldım çayıra artık aslında bayağı düzelme var bende normalde bu günlerde aman hamileysem bişi olur falan filan el sürdürmezdim eşime dün bat dı bugünde olmadım ama iki gecedir bu günlerin keyfini çıkarıyoruz....bidaha da cocuk için bu işi yapmıycam böylesi daha zevkli
canim sen bisey kullandinmi yoksa normal hicbisey kullanmadanmi hamis kaldin bebegini kac yasinda kucagina alacaksinE elf21SirriEyvan öpüyorum sizi güzeller :* Allah yardımm eder güç.sabır verir elbet.. Ben uyumaya gidiyorum malum yaşlı anneyim İyi geceler sizde dinlenin hadi, yarın güzel haberler almak dileğiyle..
DUAYLA KAPATTIĞIM GÖZLERİMİ ŞÜKÜRLE AÇACAĞIM YENİDEN..Allahın izniyle..
Canm senin hikaye neydi ben karıştırımiyim bi ozet gecer misin esi spermiyogram a gitmeyen sen miydinben hep umutsuz vakaydım hala aynı vakayım galiba....:) kız bacım yok saldım çayıra artık aslında bayağı düzelme var bende normalde bu günlerde aman hamileysem bişi olur falan filan el sürdürmezdim eşime dün bat dı bugünde olmadım ama iki gecedir bu günlerin keyfini çıkarıyoruz....bidaha da cocuk için bu işi yapmıycam böylesi daha zevkli
Uyy yerim yerim zamanını bekliyor minnoş , az kaldıı gelecekk inşaAllaahh...Canm senin hikaye neydi ben karıştırımiyim bi ozet gecer misin esi spermiyogram a gitmeyen sen miydin
Haa soyle at kafandan su takintiyi keyfinize bakin bi bakmissiniz sizin aklinizda bile degilken o gelivermistrben hep umutsuz vakaydım hala aynı vakayım galiba....:) kız bacım yok saldım çayıra artık aslında bayağı düzelme var bende normalde bu günlerde aman hamileysem bişi olur falan filan el sürdürmezdim eşime dün bat dı bugünde olmadım ama iki gecedir bu günlerin keyfini çıkarıyoruz....bidaha da cocuk için bu işi yapmıycam böylesi daha zevkli
MaaşAllaaahh... kız nasıl sabır o öyle....Haa soyle at kafandan su takintiyi keyfinize bakin bi bakmissiniz sizin aklinizda bile degilken o gelivermistrkiz iyi gecirin bu gunleri nerdeyse 5 aydr kocisime yanasmadimve ne yalan soyliyim cok ozledimm onu
Canim senin haftalardayken en cok kalca agrisi ve vajinada batma yasiyirdum doktoruma sormustum cocuk buyuyir rahim genislemeye basliyir cok normal demisti 17.haftamda magnezyuma baslatti baya hafifletti :)temam canım mirak etme seen
Kız o vajina batmaları sende de oluyor mu ?
evet o benim :)Canm senin hikaye neydi ben karıştırımiyim bi ozet gecer misin esi spermiyogram a gitmeyen sen miydin
Iste kalicaklarmis yaaa pireye kızıp yorgan yakılır mı onuuu geçtimm onlara kızıpp bebiş bırakılır mı gidersin doktora yine enf oldum de kontrolüm var vs de git yine çocuğu demen şart değil olmaz mı hem görüştünüz sizinle niye geldiler kiahh bu anne babalarr neyse olsun kalırlar biraz çok kalırlar mı ?
Bende sasiyorum kendime ama mecbur adam yanimda da degilMaaşAllaaahh... kız nasıl sabır o öyle....
evet evlenir evlenmez cocuk yapanlara üzülüyorum bazan :) ama hayat da böle geçmiyor ....olsun canım çoğu gitmiş azı kalmış yakında hem kocana hem bebişine doyarsın inşallahHaa soyle at kafandan su takintiyi keyfinize bakin bi bakmissiniz sizin aklinizda bile degilken o gelivermistrkiz iyi gecirin bu gunleri nerdeyse 5 aydr kocisime yanasmadimve ne yalan soyliyim cok ozledimm onu
yuksek lisans yapiyorum ya dersim var deyip gidicem ole bi yalan buldumda keciboynuzu hazirlayamiyom kokuyo ya cokaa pireye kızıp yorgan yakılır mı onuuu geçtimm onlara kızıpp bebiş bırakılır mı gidersin doktora yine enf oldum de kontrolüm var vs de git yine çocuğu demen şart değil olmaz mı hem görüştünüz sizinle niye geldiler kiahh bu anne babalarr neyse olsun kalırlar biraz çok kalırlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?