- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hmmm... iyi o halde...Canim senin haftalardayken en cok kalca agrisi ve vajinada batma yasiyirdum doktoruma sormustum cocuk buyuyir rahim genislemeye basliyir cok normal demisti 17.haftamda magnezyuma baslatti baya hafifletti :)
girmez mi yawBende sasiyorum kendime ama mecbur adam yanimda da degilbenim durum komedi resmen adam artik ruyalarima giriyor
Kotu dusunme canim olagan seyler bunlar minnaklarmz buyuyor masaAllahHmmm... iyi o halde...
benimde kalçam fena ağrıyor özellikle kuyruk sokumum... :)
Bazen öyle batıyor ki vajinam... hemen uzanıyorum ... bunu duyduğum iyi oldu :)
İyi kuzum iyi , maaşAllah barekAllah...Kotu dusunme canim olagan seyler bunlar minnaklarmz buyuyor masaAllah
17 ocakta ankaraya gidiyorum 18.ocakta balayimiz vargirmez mi yaw
Benimki yanımda yatarken giriyorda seninki gayet normal
Yakında kavuşun kııız 8.aya gelmeden şöyle bir balayı yapın
InsaAllah canim Rabbim sanada bir minnak verecektir ve bu gunleri hatirladikca gulumseyeceksin:)evet evlenir evlenmez cocuk yapanlara üzülüyorum bazan :) ama hayat da böle geçmiyor ....olsun canım çoğu gitmiş azı kalmış yakında hem kocana hem bebişine doyarsın inşallah
Kiz hosgeldin unuturmuyuz seni nasilsin cnmKızlar iyi geceler beni hatırlar misiniz bilmem tüp bebek forumlarından ugrayamiyorum buraya dualarınıza ihtiyacım var bu hafta transferim var. Hamilelerin duası kabul olur derler:)
Hatırlamaz mıyııız...Kızlar iyi geceler beni hatırlar misiniz bilmem tüp bebek forumlarından ugrayamiyorum buraya dualarınıza ihtiyacım var bu hafta transferim var. Hamilelerin duası kabul olur derler:)
Kiz gobusumu cekip goateriyim size dedim yine dosya yuklenmiyor bu hafta bi anda gobusum ciktiwuhuuuuu
Oyy ya ne yap ne et yükle göreliiimmm....Kiz gobusumu cekip goateriyim size dedim yine dosya yuklenmiyor bu hafta bi anda gobusum cikti
MasaAllah canim nice yillar dilerim sizlere
Sağol canım cumartesi yumurta toplama vardı bugün doktor aradı 8 minigim dollenmis inşallah sağlıkla devam ederler önümüzdeki 3 günden birinde transfer olacak sizler Nasılsıniz? Maşallah az kalmış :)Kiz hosgeldin unuturmuyuz seni nasilsin cnm
Oh ne güzeel , sağlıkla büyüsün minnoşların inşaAllaah,,,Sağol canım cumartesi yumurta toplama vardı bugün doktor aradı 8 minigim dollenmis inşallah sağlıkla devam ederler önümüzdeki 3 günden birinde transfer olacak sizler Nasılsıniz? Maşallah az kalmış :)
eşim iki istiyor hala canım bakalım doktor da sağlık açısından uygun görürse iki olacakOh ne güzeel , sağlıkla büyüsün minnoşların inşaAllaah,,,
kaç tane konacak göbüşüne nasipse :)
Annemde farketti bi anda gobisin biraz cikmis dedi sakliyom straftan babam gelince her tarafimi kapatiyorum:)Oyy ya ne yap ne et yükle göreliiimmm....
Bir anda çıkması da ilginç olmuş hehehe
İnşaAllah sağlıkla gelir ikiside sımsıkı tutunur canımm benimeşim iki istiyor hala canım bakalım doktor da sağlık açısından uygun görürse iki olacak
hay deliAnnemde farketti bi anda gobisin biraz cikmis dedi sakliyom straftan babam gelince her tarafimi kapatiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?