- 23 Ekim 2012
- 182
- 103
- 323
Kizlar bugun doktora gittim klomen bittigi icin gecenki doktor toktu farkli doktora aldim esimin sperminin 8.8 oldugunu gorunce tup bebek merkezine gidin esin detayli test yaptirsin hamile kaldiginda bebegin erkekse babadan aldigi kromozomlar yuzunden sagliksiz olur dedi benim kaybettigim bebegim de erkekti ben ne yapatim akil verin bana
Canım bi doktorla kalma başka Bi doktora daha gozuk ona göre hareket et.....veya da doktor sitesinde online doktorlar var bi uzman a yaz ordan da bir fikir alKizlar bugun doktora gittim klomen bittigi icin gecenki doktor toktu farkli doktora aldim esimin sperminin 8.8 oldugunu gorunce tup bebek merkezine gidin esin detayli test yaptirsin hamile kaldiginda bebegin erkekse babadan aldigi kromozomlar yuzunden sagliksiz olur dedi benim kaybettigim bebegim de erkekti ben ne yapatim akil verin bana
Rabbime şükür canım benim...Allahım sana evladına eşine mutlu bir hayat nasip etsin...Sağlıkla hayırla kucağına alacağın günleri de görelim hep birlikte...MAAŞALLAH SİZEMogami gördük biliyomusun öyle bir kalp atışı vardı ki anlatamam taramalı tüfek gibiydi çok tuhaf bişi kuzum bu ya benim kalbimde hariç bir tane daha var içimde atan bir kalp annem eşim ben gittik ve 3 müzde kalp atışını duyduğumuzda ağladık :) 5 senedir bügünü bekledik biz :) bide ultrasondan gösterdi kalp atışını çok güzeldi rabbim sana ve bütün anne olmak isteyen arkadaşlara bunu yaşatsın dularımdasınız hepiniz :)
Oyyyyy çok güzel bi haber....inşallah sağlıklı güzel bi gelişimleri olur da ikiz olur totosunu ısırdıklarım yaaKızlar hepinize iyi akşamlar.. Ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük kalp atışı hatta belki kalp atışları için 2 hafta sonra yeniden gidicemTek kese içinde çiftt bebiş olabilir dedi doktor o saat bu saat nutkum tutuldu.. Herşey yolundaymş şükür sizinle de paylaşmak istedim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
Sizde ne var ne yok? Var mı gelişmelerr ?
inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum....hamile olmasamda dualarımdasın canım benimKızlar iyi geceler beni hatırlar misiniz bilmem tüp bebek forumlarından ugrayamiyorum buraya dualarınıza ihtiyacım var bu hafta transferim var. Hamilelerin duası kabul olur derler:)
Bu aralar gelemiyorum canım gelsemde okuyup bişey yazmıyorum bu sefer adet 17 ocak deneme 24 oluyor canım hayırlısınerelerdesin kız sen...kasım listesinde deneme sayında vardı ama geride kaldı istersen denemeyi de söyle ekliyim ama sonucu da isterim
Bugün gidicem canım öğleden sonra :)Hayırlısı canım çok sağol, sen gittin mi doktora?
3kilo verdim cnm idealim 160 boy 55 kilo oldum. Dualarını bekliyorum tekrar başladım ilaca midem alışıyo yavaştan
ben tek 1 kere yaptım o da bu ay adetten sonraMogamim kuzum maydanoz buharini sen uygulamistin degil mi belli bi gunu var mi onun
yuksek lisans yapiyorum ya dersim var deyip gidicem ole bi yalan buldumda keciboynuzu hazirlayamiyom kokuyo ya cok
Amin kaygılım hepimiz için öyle olsun inşaAllah eşim çok sabırsız öğrenmiş nerden öğrendiyse adet bittikten sonraki 2 ve 6. Günler bebek oluyo diye tutturmuş bende ne kadar yok 14. Gün desemde dinlemedi 8 ve 9. günler ilişki oldu umutluyum bu aydan diyo yaşım 30 baba olmak istiyorum artık bi ay dahi ertelemek istemiyorum dedi içime dokundubi arkadaşımız düşük yaptı sonra 3 yıl hamile kalamadı tüp bebekle üçüzleri oldu. Herkes sen bi kere hamile kaldın yine kalırsın diyolar bende ona inanıyorum ama böyle olumsuz örneklerde geliyo aklıma
Kızlar hepinize iyi akşamlar.. Ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük kalp atışı hatta belki kalp atışları için 2 hafta sonra yeniden gidicemTek kese içinde çiftt bebiş olabilir dedi doktor o saat bu saat nutkum tutuldu.. Herşey yolundaymş şükür sizinle de paylaşmak istedim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)
Sizde ne var ne yok? Var mı gelişmelerr ?
kaygılım dün daha kötüydüm bugün birazdaha iyiyim Allah günah yazmasın ama umudum kalmadı artık bu forumun ilklerinden biriyim mayıs ayı itibariyle her ay hüsrana uğramak yıpratıyor insanı....yok henüz kırmızılar gelmedi ama test negatif olsa 5-6 gün önceden cıkıyor zaten ki bugün 31. gün
Gitmek istiyorum çünkü sonra arkamdan laf konululmasını istemiyorum.evet bu rahatlıkla sen bilirsin canın istiyorsa git bence hem istiyo hem istemiyo gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?