2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Selam kızlar bende yazmak istedim bu ay ilk çalışmalara başladım bat 2 ocak son iki aydır düzensizlikler var gerçi ama .. Çok sabırsızlanıyorum Çok heyecanlııyım inşallah bende bebeğime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin kızlar ilk çalışmada olsa insan çok hevesleniyor :) en erken ne zaman belli olur diye meraktayım

Kizlar bugun doktora gittim klomen bittigi icin gecenki doktor toktu farkli doktora aldim esimin sperminin 8.8 oldugunu gorunce tup bebek merkezine gidin esin detayli test yaptirsin hamile kaldiginda bebegin erkekse babadan aldigi kromozomlar yuzunden sagliksiz olur dedi benim kaybettigim bebegim de erkekti ben ne yapatim akil verin bana

Deneyimli tüp bebek merlezine gidin cnm eşinin sperm kromozomlarının derinlemesine araştırılması gerek. Ünihastanesi de olabilir

Canım bi doktorla kalma başka Bi doktora daha gozuk ona göre hareket et.....veya da doktor sitesinde online doktorlar var bi uzman a yaz ordan da bir fikir al

Rabbime şükür canım benim...Allahım sana evladına eşine mutlu bir hayat nasip etsin...Sağlıkla hayırla kucağına alacağın günleri de görelim hep birlikte...MAAŞALLAH SİZE

Oyyyyy çok güzel bi haber....inşallah sağlıklı güzel bi gelişimleri olur da ikiz olur totosunu ısırdıklarım yaa

Kızlar iyi geceler beni hatırlar misiniz bilmem tüp bebek forumlarından ugrayamiyorum buraya dualarınıza ihtiyacım var bu hafta transferim var. Hamilelerin duası kabul olur derler:)
inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum....hamile olmasamda dualarımdasın canım benim

Mogamim kuzum maydanoz buharini sen uygulamistin degil mi belli bi gunu var mi onun

yuksek lisans yapiyorum ya dersim var deyip gidicem ole bi yalan buldumda keciboynuzu hazirlayamiyom kokuyo ya cok

oda kısmet değilmiş bak aygül müydü kimin net hatırlamıyorum kayınvalidesi geldi tam çalışamadık dedi hamiş kaldı bu kv ler bazen iyi şeylere sebep olabiliyor sabret :)

benimde aynen öyle doktorlar bu derece rahatken biz niye kasıyoruz bilmem ki rahat olmalıyız başka çaremiz yok çalışmaya devam :)

nneneneee 2 oğlana 2de kız mı inanmıyorum oğlanlarr ağızları açık hangisini izleyeceklerini şaşırırlar resmen :) tüm aile oturup onları izlersiniz hayırlısı ablacım rabbim sağlıklı nasip etsinde varsın çifter gelsinler :)

Kızlarrr günaydın test yapmama gerek kalmadan geldi gelmeyesice kırmızılar çok fazla umudum yoktu bu ay zaten 14. denemede fosss çıktı galiba çocuğum olmayacak benim eşimde halen sperm testine gitmedi kısmet, ben demiştim hormonlarım uçtu diye yada bata yakın yumurtladım ben şimdide belim kopuyor resmen ağrıdan üstüne birde gribim

İyide arsinlim doktor ne diyor bu duruma yani ne yapman gerek ?

evet bu rahatlıkla sen bilirsin canın istiyorsa git bence hem istiyo hem istemiyo gibisin
Gitmek istiyorum çünkü sonra arkamdan laf konululmasını istemiyorum.
Gitmek istemiyorum çünkü bir dengesiz konuşma olursa orada arızaya bağlayabilirim.
Sonuç olarak bende ne istediğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…