2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Annemde farketti bi anda gobisin biraz cikmis dedi sakliyom straftan babam gelince her tarafimi kapatiyorum:)
Benımde bı anda cıkmıstı ya 1-2 gun gobus delıgım agrıdı hatta tamda haftasonuna denk gelmıstı pazartesı okula bı gıttım ogrencılerım dıe ogretmenım karnında bebek mı var

bebeğim ilk defa bunu duydum şimdi bunun için bence düzgün bir yere gidip genetik testleri yaptırın ona göre sağlam bir doktor buna karar versin ne dersin?

bebeğim ilk defa bunu duydum şimdi bunun için bence düzgün bir yere gidip genetik testleri yaptırın ona göre sağlam bir doktor buna karar versin ne dersin?
Ya anlamadigim sperm sayisi dusuk olanlar oyle boyle yukseltip saglikli bebek sahibi olabiliyor ya da asilama yaptiriyor her düşük cikana bublar yaptiriliyor mu

Hay maşallahh Insallah transferınde basarılı devam eder canım mınıkler gobusunde tutunup dollenmeye devam eder

Canım bir arkadaşımın eşinde de böyle bir sorun vardı. Alman hastanesinde bir doktora gitmişlerdi. Şimdi sağlıklı ikiz bir kızları ve bir oğulları var. Yani demem oki bu öyle tek bir doktorun vereceği karar değil. İyi bir araştırmadan geçmeden bu şekilde hemen hüküm verilmez. Bak bana bebeğim kesinlikle bu aşamaya gelmez dendi. Kalp atışları durucak hemen almalıyız falan dendi. Onlara inat bebeğim hala büyüyor benimle birlikte ve bir sürü sağlık sorununa rağmen iyiyiz.

Ya anlamadigim sperm sayisi dusuk olanlar oyle boyle yukseltip saglikli bebek sahibi olabiliyor ya da asilama yaptiriyor her düşük cikana bublar yaptiriliyor mu

bence sperm sayısının düük olması farklı bir şey kromozomların genetiğinde sıkıntı olması başka bi şey o yüzden daha önce bu testler sana yapılmadı mı ? yeniden genetik vs testler yapılır iyi bir doktor karar verir sperm mi çoğaltılsn yoksa genetikten dolayı seçilip mi aşılama vs yapılsın diye

nilgunuk cnm hayırlısı olsun inşallah allah gönlüne göre versin :) biz bi taneyi bile yapamıyoruz maşallah siz çıtır anneler çifter çifter

canim insallahh yeni ay yeni yil yeni umutlar insallah ocak ayi senin bizim ayimiz olur hayirlidiyla gelsin bebisin gobusune

Masallah yavruma :) baska doktora gidecegiz tabi ama ne bileyim cok fazla bozdu moralimi sperm sayısı bizimkinden az olup kürlerle yukseltip bebek sahibi olanlar var neden oyle dedi anlamıyorum bir de bunlari gayet rahat söylemesi arkadasi nasıl bi yontem izledi

Günaydın cnm musmutluuu sabahların olsun nasılsın bebiş nasıl yürüyüş yapabiliyor musun oksijene ihtiyaç varmış vücudun :):)
Nerde geceleri uyutmuyor bulantılardan sabahları yine aynı şekilde yorgun argın işe gel.
Yinede her şeye rağmen gülümsemeye çalışıyoruz.
Eşim sabah kaldırana kadar çıldırıyor. Bende senin oğlun banane söyle beni rahat bıraksın bende uyuyayım.
Siz nasılsınız bakalım?

Günaydın kuzum nasılsın bakalım bu sabah?

günaydın canlarımmm :) iyiyim eşim rüyasında kıvırcık saçlı güzel kahve gözlü kız çocuğumuz olduğunu ama çok cadı bıcır bıcır her şeye laf yetiştirdiğini görmüş o yüzden ikimizde çok mutluyduk bu sabah :) ya ilaçları kullanıyorum ama bugün bi predictor yapıcam içim rahatsız bi belirtim yok ama maydonoz suları ilaçlar vs derken tedirginim bi de inanmasamda falımda adet göreceksin sonra doktora gidince anlaşılcak bebeğin demişti bi tanıdık allahım sen affet aklıma geliyo arada

Ya karnimdan alinan sivida genetik sorun cikmadi cok şükür buradaki hastaneler ise yaramaz istanbula gidin falan dedi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…