Ya sperm sayisi azsa tüp bebek yapiyorlar sorun olmuyor bu bana neden oyle dedi kiCanım bi doktorla kalma başka Bi doktora daha gozuk ona göre hareket et.....veya da doktor sitesinde online doktorlar var bi uzman a yaz ordan da bir fikir al
Benımde bı anda cıkmıstı yaAnnemde farketti bi anda gobisin biraz cikmis dedi sakliyom straftan babam gelince her tarafimi kapatiyorum:)
Kizlar bugun doktora gittim klomen bittigi icin gecenki doktor toktu farkli doktora aldim esimin sperminin 8.8 oldugunu gorunce tup bebek merkezine gidin esin detayli test yaptirsin hamile kaldiginda bebegin erkekse babadan aldigi kromozomlar yuzunden sagliksiz olur dedi benim kaybettigim bebegim de erkekti ben ne yapatim akil verin bana
Ya anlamadigim sperm sayisi dusuk olanlar oyle boyle yukseltip saglikli bebek sahibi olabiliyor ya da asilama yaptiriyor her düşük cikana bublar yaptiriliyor mubebeğim ilk defa bunu duydum şimdi bunun için bence düzgün bir yere gidip genetik testleri yaptırın ona göre sağlam bir doktor buna karar versin ne dersin?
Hay maşallahhSağol canım cumartesi yumurta toplama vardı bugün doktor aradı 8 minigim dollenmis inşallah sağlıkla devam ederler önümüzdeki 3 günden birinde transfer olacak sizler Nasılsıniz? Maşallah az kalmış :)
Canım bir arkadaşımın eşinde de böyle bir sorun vardı. Alman hastanesinde bir doktora gitmişlerdi. Şimdi sağlıklı ikiz bir kızları ve bir oğulları var. Yani demem oki bu öyle tek bir doktorun vereceği karar değil. İyi bir araştırmadan geçmeden bu şekilde hemen hüküm verilmez. Bak bana bebeğim kesinlikle bu aşamaya gelmez dendi. Kalp atışları durucak hemen almalıyız falan dendi. Onlara inat bebeğim hala büyüyor benimle birlikte ve bir sürü sağlık sorununa rağmen iyiyiz.Kizlar bugun doktora gittim klomen bittigi icin gecenki doktor toktu farkli doktora aldim esimin sperminin 8.8 oldugunu gorunce tup bebek merkezine gidin esin detayli test yaptirsin hamile kaldiginda bebegin erkekse babadan aldigi kromozomlar yuzunden sagliksiz olur dedi benim kaybettigim bebegim de erkekti ben ne yapatim akil verin bana
Mogamim kuzum maydanoz buharini sen uygulamistin degil mi belli bi gunu var mi onun
Canm fazla düşünme piskolojininde etsi var bence dualarim seninle ben inanıyorum olacak
Ya anlamadigim sperm sayisi dusuk olanlar oyle boyle yukseltip saglikli bebek sahibi olabiliyor ya da asilama yaptiriyor her düşük cikana bublar yaptiriliyor mu
Günaydın kızlar
Mutlu sabahlar herkese
Günaydın kuzum nasılsın bakalım bu sabah?günaydınnn sizeeee :):):)):)
Günaydın cnm musmutluuu sabahların olsunGünaydın kızlar
Mutlu sabahlar herkese
canim insallahh yeni ay yeni yil yeni umutlar insallah ocak ayi senin bizim ayimiz olur hayirlidiyla gelsin bebisin gobusuneKızlarrr günaydın test yapmama gerek kalmadan geldigelmeyesice kırmızılar çok fazla umudum yoktu bu ay zaten 14. denemede fosss çıktı galiba çocuğum olmayacak benim eşimde halen sperm testine gitmedi kısmet, ben demiştim hormonlarım uçtu diye yada bata yakın yumurtladım ben şimdide belim kopuyor resmen ağrıdan üstüne birde gribim
Masallah yavruma :) baska doktora gidecegiz tabi ama ne bileyim cok fazla bozdu moralimi sperm sayısı bizimkinden az olup kürlerle yukseltip bebek sahibi olanlar var neden oyle dedi anlamıyorum bir de bunlari gayet rahat söylemesi arkadasi nasıl bi yontem izlediCanım bir arkadaşımın eşinde de böyle bir sorun vardı. Alman hastanesinde bir doktora gitmişlerdi. Şimdi sağlıklı ikiz bir kızları ve bir oğulları var. Yani demem oki bu öyle tek bir doktorun vereceği karar değil. İyi bir araştırmadan geçmeden bu şekilde hemen hüküm verilmez. Bak bana bebeğim kesinlikle bu aşamaya gelmez dendi. Kalp atışları durucak hemen almalıyız falan dendi. Onlara inat bebeğim hala büyüyor benimle birlikte ve bir sürü sağlık sorununa rağmen iyiyiz.
Nerde geceleri uyutmuyor bulantılardan sabahları yine aynı şekilde yorgun argın işe gel.Günaydın cnm musmutluuu sabahların olsunnasılsın bebiş nasıl yürüyüş yapabiliyor musun oksijene ihtiyaç varmış vücudun :):)
Günaydın kuzum nasılsın bakalım bu sabah?
Ya karnimdan alinan sivida genetik sorun cikmadi cok şükür buradaki hastaneler ise yaramaz istanbula gidin falan dedi düşünbence sperm sayısının düük olması farklı bir şey kromozomların genetiğinde sıkıntı olması başka bi şey o yüzden daha önce bu testler sana yapılmadı mı ? yeniden genetik vs testler yapılır iyi bir doktor karar verir sperm mi çoğaltılsn yoksa genetikten dolayı seçilip mi aşılama vs yapılsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?