2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

onun eşinin bir listesi vardı. Önce tahlil yapıldı sonra adama bir yemek listesi çıkarılmıştı. Detayını çok bilmiyorum ama kısa sürede hamile kaldı. Birde başta 4 kez tüp bebek denemişlerdi olmamıştı. Sonra işte o doktorla oldu. Birde bak kaç kez söyledim. bu bizim kullandığımız folikasit sperm kalitesinide arttırıyor. Eşimde benimle kullanmıştı. Belki düşük olmama sebebi odur bilemeyeceğim. Fakat denemekten zarar gelmez.

@Afrodit

bende suyunu içiyorum iki gündür acaba buharı daha mı iyi olurdu?
gunaydin canim maydonoz suyu cok faydali icini temizler idrar yollarinda ne varsa gider canim ruyayi goren hamis oluyor esinin ruyasida cikar insallah hayirlisiyla gelsin bebegin rabbimiz hayirli kilsin :)

Bende kanama yaşadım ya canım. Bu biraz nasıl anlatsam bilemedim. Hatırlarsan bana bebek yok dendi. Bende bebek var gibi hissediyordum. Sonra zaman geçince benim şikayetler artınca evde gidince testi yapmıştım. Sonra pozitifi gördük ama doktor kesin yok dediği için sabah ilk iş kan verdim. Yani bazı şeyler hissediliyor önceden bende bebeğimi kaybedeceğimi önceden görmüştüm. Eşime de söylemiştim hiç yüzümüze bakmıyor arkasını dönmüştü gelmiyordu diye. Belki bu bir işarettir inşallah

kuzum stres etme kendini başladınmı ilaçları kullanmaya? bide eğerki hamileysen bu ilaçlar bir zarar verirmiymişş ?? ya varya ben yeşil çayı çok severim onu bile bıraktım gebelikte zararı varmış diye bir umut işte ya gebeysem diye.buarada bende tam yum günümü bilemediğim için gün aşırı çalışmaya devam bakalım artık.ama ben bu ay nedense pek umutlu değilim.gerçi ben hep pek umutlu değilim doktor ısrarla sende kayle alacak kist yok desede benim gözümde karpuz kadar oldukları için bide pkoyla ilgili okadar çok şey okudum kii benim psikolji bozuldu

Oyyy cnm bi an önce bitse şu bulantılar rahatlasan sende :)
Boşver çıldırsın bu neki du bakalım hele bi doğsun asıl o zaman görür gününü iyiyim bende cnm şükür yuma giriyorum yarın adet bitimi 4.gün azcık kanama oldu bi damladan az bugün gene oldu dün sağlıkocağına gittim daha yeni baktırdın diye( 1.5 ay oldu ) kan almadı dr kızdım hastaneye de tek gidemedim boşverdimmmm ama yine şüphe var tabi

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
ben bayram temizliyi yapacam ama hic icimden gelmiyor
adetime 5 gun var ya bebis varsa diye korkuyorum temizlik yapmaya
Valla ben temizlik falan olayını bıraktım dersem yeridir. Öncelik bebeğin ve sen ona göre kendine dikkat ederek yap bazı şeyleri.

ahhhh biz kadınlar ahhh.kocam okadar rahat ki dünya umrunda değil.bebek aklına bile gelmio ne zaman olacağını Allah bilir diyo olmazsa da dünyanın sonu değil diyor.Allahım onun rahatlığından bir nebze de bana verse yaa

Keşke bitse de kurtulsam kilo vermeye devam ediyoruz.
Eşim diyor her sabah olmuyor biraz gayretli ol diye. Kendisi izinde ama benim yüzümden her sabah erken kalkıp beni işe bırakıp işten alıyor.

Canım şüphe varsa ovulasyon testini dene eğer çift çizgi ve çizgide giderek artan koyulaşma görürsen hamilesindir.

Ewt cnm belli olmaz şüphen varsa yap çok küçükse yada geç döllenme olduysa çıkmamıştır kanda ultrasonda için rahat eder :) :)

Maalesef senin gibi düşünmüyorum. Erkekler rahat görünüyor o konuda ama bizden daha pimpirikli olduklarına 3 erkekte şahit oldum. SAdece yakınlarına yansıtmak istemiyorlar. Eşim arkadaşım ve arkadaşımın eşi hepsinde durum aynı

haklisin canim koltuk ffalan cekemicemcunki bu ay farkli seyler var belki piskolojiktir ama yinede tedbirli olayim
En akıllıcasını yaparsın. Yoksa uzun bir süre kendini suçlarsın bebeğini koruyamadın diye. Tecrübe ettiğimden bu konuda elimden gelse herkesi uyarırım.

bende sana katiliyorum
benim esim daya yeni evliydik her ay bebek bebek diye tuttururdu sonra 1yil gecti olmadi sonra bebek lafi etmedi
ama gecen gun bana soyle dedi
bazen bikiyorum tedavi falan almiyalim doktora gitmeyelim 3 yil 6 ay oldu olmuyor bebeyimiz ama nosrada yasim geciyor bende baba olmak isdiyorum
ya icim nasil burkuldu anlatamam
bence erkeklerde takar ama bize yansitmazlar

Ya karnimdan alinan sivida genetik sorun cikmadi cok şükür buradaki hastaneler ise yaramaz istanbula gidin falan dedi düşün

Bence ordaki özellerden düzgün bir doktora danış canım sadece senden sıvı alımıyla anlaşılırdıneden temiz çıktı bu doktorların 5ine git hepsi farklı konuşur ama sen 2 3 doktora danış sonra otur içine kimin dediği siniyorsa ona güven öyle hareket et

Ya kür yaptirmistim onu da aldirayim madem benim kayiplarimi doktor sperm azligina bagladi e mantiken artarsa risk azalir sonucta bi olumlu birsey soyle dimi mahvetti beni doktor

Canm kacinci denemeniz bilmiyorum ama benmki de oyleydi hic umrdunda degildi ta ki bu ay a kadar suan niye olmuyo modunda ama emin ol bu da iyi degil umursamazken daha iyiymis simdi bi baski altindayim sanki ne guzel kendim calip kendim oynuyodum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…