- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
onun eşinin bir listesi vardı. Önce tahlil yapıldı sonra adama bir yemek listesi çıkarılmıştı. Detayını çok bilmiyorum ama kısa sürede hamile kaldı. Birde başta 4 kez tüp bebek denemişlerdi olmamıştı. Sonra işte o doktorla oldu. Birde bak kaç kez söyledim. bu bizim kullandığımız folikasit sperm kalitesinide arttırıyor. Eşimde benimle kullanmıştı. Belki düşük olmama sebebi odur bilemeyeceğim. Fakat denemekten zarar gelmez.Masallah yavruma :) baska doktora gidecegiz tabi ama ne bileyim cok fazla bozdu moralimi sperm sayısı bizimkinden az olup kürlerle yukseltip bebek sahibi olanlar var neden oyle dedi anlamıyorum bir de bunlari gayet rahat söylemesi arkadasi nasıl bi yontem izledi
gunaydin canim maydonoz suyu cok faydali icini temizler idrar yollarinda ne varsa gider canim ruyayi goren hamis oluyor esinin ruyasida cikar insallah hayirlisiyla gelsin bebegin rabbimiz hayirli kilsin :)
canim dikkat et kendine koltuk felan cekme agir is yapmadan yuzunden sil bitir insallahhh hamissindirGunaydin kizlar nasilsiniz?
ben bayram temizliyi yapacam ama hic icimden gelmiyor
adetime 5 gun var ya bebis varsa diye korkuyorum temizlik yapmaya
günaydın canlarımmm :) iyiyim eşim rüyasında kıvırcık saçlı güzel kahve gözlü kız çocuğumuz olduğunu ama çok cadı bıcır bıcır her şeye laf yetiştirdiğini görmüş o yüzden ikimizde çok mutluyduk bu sabah :) ya ilaçları kullanıyorum ama bugün bi predictor yapıcam içim rahatsız bi belirtim yok ama maydonoz suları ilaçlar vs derken tedirginim bi de inanmasamda falımda adet göreceksin sonra doktora gidince anlaşılcak bebeğin demişti bi tanıdık allahım sen affet aklıma geliyo arada
kuzum stres etme kendinigünaydın canlarımmm :) iyiyim eşim rüyasında kıvırcık saçlı güzel kahve gözlü kız çocuğumuz olduğunu ama çok cadı bıcır bıcır her şeye laf yetiştirdiğini görmüş o yüzden ikimizde çok mutluyduk bu sabah :) ya ilaçları kullanıyorum ama bugün bi predictor yapıcam içim rahatsız bi belirtim yok ama maydonoz suları ilaçlar vs derken tedirginim bi de inanmasamda falımda adet göreceksin sonra doktora gidince anlaşılcak bebeğin demişti bi tanıdık allahım sen affet aklıma geliyo arada
Oyyy cnm bi an önce bitse şu bulantılar rahatlasan sende :)Nerde geceleri uyutmuyor bulantılardan sabahları yine aynı şekilde yorgun argın işe gel.
Yinede her şeye rağmen gülümsemeye çalışıyoruz.
Eşim sabah kaldırana kadar çıldırıyor. Bende senin oğlun banane söyle beni rahat bıraksın bende uyuyayım.
Siz nasılsınız bakalım?
Valla ben temizlik falan olayını bıraktım dersem yeridir. Öncelik bebeğin ve sen ona göre kendine dikkat ederek yap bazı şeyleri.Gunaydin kizlar nasilsiniz?
saol canim ins allahcanim dikkat et kendine koltuk felan cekme agir is yapmadan yuzunden sil bitir insallahhh hamissindir
Keşke bitse de kurtulsam kilo vermeye devam ediyoruz.Oyyy cnm bi an önce bitse şu bulantılar rahatlasan sende :)
Boşver çıldırsın bu neki du bakalım hele bi doğsun asıl o zaman görür gününüiyiyim bende cnm şükür yuma giriyorum yarın adet bitimi 4.gün azcık kanama oldu bi damladan az bugün gene oldu dün sağlıkocağına gittim daha yeni baktırdın diye( 1.5 ay oldu ) kan almadı dr kızdım hastaneye de tek gidemedim boşverdimmmm ama yine şüphe var tabi
Ewt cnm belli olmaz şüphen varsa yap çok küçükse yada geç döllenme olduysa çıkmamıştır kanda ultrasonda için rahat eder :) :)günaydın canlarımmm :) iyiyim eşim rüyasında kıvırcık saçlı güzel kahve gözlü kız çocuğumuz olduğunu ama çok cadı bıcır bıcır her şeye laf yetiştirdiğini görmüş o yüzden ikimizde çok mutluyduk bu sabah :) ya ilaçları kullanıyorum ama bugün bi predictor yapıcam içim rahatsız bi belirtim yok ama maydonoz suları ilaçlar vs derken tedirginim bi de inanmasamda falımda adet göreceksin sonra doktora gidince anlaşılcak bebeğin demişti bi tanıdık allahım sen affet aklıma geliyo arada
Maalesef senin gibi düşünmüyorum. Erkekler rahat görünüyor o konuda ama bizden daha pimpirikli olduklarına 3 erkekte şahit oldum. SAdece yakınlarına yansıtmak istemiyorlar. Eşim arkadaşım ve arkadaşımın eşi hepsinde durum aynıahhhh biz kadınlar ahhh.kocam okadar rahat ki dünya umrunda değil.bebek aklına bile gelmio ne zaman olacağını Allah bilir diyo olmazsa da dünyanın sonu değil diyor.Allahım onun rahatlığından bir nebze de bana verse yaa
haklisin canim koltuk ffalan cekemicemValla ben temizlik falan olayını bıraktım dersem yeridir. Öncelik bebeğin ve sen ona göre kendine dikkat ederek yap bazı şeyleri.
En akıllıcasını yaparsın. Yoksa uzun bir süre kendini suçlarsın bebeğini koruyamadın diye. Tecrübe ettiğimden bu konuda elimden gelse herkesi uyarırım.haklisin canim koltuk ffalan cekemicemcunki bu ay farkli seyler var belki piskolojiktir ama yinede tedbirli olayim
bende sana katiliyorumMaalesef senin gibi düşünmüyorum. Erkekler rahat görünüyor o konuda ama bizden daha pimpirikli olduklarına 3 erkekte şahit oldum. SAdece yakınlarına yansıtmak istemiyorlar. Eşim arkadaşım ve arkadaşımın eşi hepsinde durum aynı
Ya karnimdan alinan sivida genetik sorun cikmadi cok şükür buradaki hastaneler ise yaramaz istanbula gidin falan dedi düşün
Ya kür yaptirmistim onu da aldirayim madem benim kayiplarimi doktor sperm azligina bagladi e mantiken artarsa risk azalir sonucta bi olumlu birsey soyle dimi mahvetti beni doktoronun eşinin bir listesi vardı. Önce tahlil yapıldı sonra adama bir yemek listesi çıkarılmıştı. Detayını çok bilmiyorum ama kısa sürede hamile kaldı. Birde başta 4 kez tüp bebek denemişlerdi olmamıştı. Sonra işte o doktorla oldu. Birde bak kaç kez söyledim. bu bizim kullandığımız folikasit sperm kalitesinide arttırıyor. Eşimde benimle kullanmıştı. Belki düşük olmama sebebi odur bilemeyeceğim. Fakat denemekten zarar gelmez.
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Canm kacinci denemeniz bilmiyorum ama benmki de oyleydi hic umrdunda degildi ta ki bu ay a kadar suan niye olmuyo modunda ama emin ol bu da iyi degil umursamazken daha iyiymis simdi bi baski altindayim sanki ne guzel kendim calip kendim oynuyodum ☺ahhhh biz kadınlar ahhh.kocam okadar rahat ki dünya umrunda değil.bebek aklına bile gelmio ne zaman olacağını Allah bilir diyo olmazsa da dünyanın sonu değil diyor.Allahım onun rahatlığından bir nebze de bana verse yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?