Ewt bulantılar kilo verdiriyor sonrada yavaş yavaş alıyosun :):) hmm izinde olduğu için kendi erken kalkmak istemiyordur olsun kalksın yine de seninle bebişi yalnız göndermesinKeşke bitse de kurtulsam kilo vermeye devam ediyoruz.
Eşim diyor her sabah olmuyor biraz gayretli ol diye. Kendisi izinde ama benim yüzümden her sabah erken kalkıp beni işe bırakıp işten alıyor.
Canım şüphe varsa ovulasyon testini dene eğer çift çizgi ve çizgide giderek artan koyulaşma görürsen hamilesindir.
Sana o kadar oldj mu canm uc yildir da deniyo musunuz ?bende sana katiliyorum
benim esim daya yeni evliydik her ay bebek bebek diye tuttururdu sonra 1yil gecti olmadi sonra bebek lafi etmedi
ama gecen gun bana soyle dedi
bazen bikiyorum tedavi falan almiyalim doktora gitmeyelim 3 yil 6 ay oldu olmuyor bebeyimiz ama nosrada yasim geciyor bende baba olmak isdiyorum
ya icim nasil burkuldu anlatamam
bence erkeklerde takar ama bize yansitmazlar
gunaydin canim maydonoz suyu cok faydali icini temizler idrar yollarinda ne varsa gider canim ruyayi goren hamis oluyor esinin ruyasida cikar insallah hayirlisiyla gelsin bebegin rabbimiz hayirli kilsin :)
Ilk gittigim bu sonuca asilama dedi bu bunu diyor bizim bi ürologa gitmemiz lazım acilBence ordaki özellerden düzgün bir doktora danış canım sadece senden sıvı alımıyla anlaşılırdıneden temiz çıktı bu doktorların 5ine git hepsi farklı konuşur ama sen 2 3 doktora danış sonra otur içine kimin dediği siniyorsa ona güven öyle hareket et
yeni yil icin temizlik varda ben her bayramda dib kose temizlerimiyiyiz sağol ne bayramı :):) sende toparla ütü vs yap bi süpür sonra haftaya yaparsın temizliği ağır iş yapma
Benim eşimde uzun süre bebek hakkında konuşmadı. Sonra arkadaşımın eşiyle konuştuklarında aslında bu konuda ikisininde nasıl üzüldüklerini duydum.bende sana katiliyorum
benim esim daya yeni evliydik her ay bebek bebek diye tuttururdu sonra 1yil gecti olmadi sonra bebek lafi etmedi
ama gecen gun bana soyle dedi
bazen bikiyorum tedavi falan almiyalim doktora gitmeyelim 3 yil 6 ay oldu olmuyor bebeyimiz ama nosrada yasim geciyor bende baba olmak isdiyorum
ya icim nasil burkuldu anlatamam
bence erkeklerde takar ama bize yansitmazlar
evet oldu canim zaman su gibi kip gidiyorSana o kadar oldj mu canm uc yildir da deniyo musunuz ?
Bende kanama yaşadım ya canım. Bu biraz nasıl anlatsam bilemedim. Hatırlarsan bana bebek yok dendi. Bende bebek var gibi hissediyordum. Sonra zaman geçince benim şikayetler artınca evde gidince testi yapmıştım. Sonra pozitifi gördük ama doktor kesin yok dediği için sabah ilk iş kan verdim. Yani bazı şeyler hissediliyor önceden bende bebeğimi kaybedeceğimi önceden görmüştüm. Eşime de söylemiştim hiç yüzümüze bakmıyor arkasını dönmüştü gelmiyordu diye. Belki bu bir işarettir inşallah
kuzum stres etme kendinibaşladınmı ilaçları kullanmaya? bide eğerki hamileysen bu ilaçlar bir zarar verirmiymişş ?? ya varya ben yeşil çayı çok severim onu bile bıraktım gebelikte zararı varmış diye bir umut işte ya gebeysem diye.buarada bende tam yum günümü bilemediğim için gün aşırı çalışmaya devam bakalım artık.ama ben bu ay nedense pek umutlu değilim.gerçi ben hep pek umutlu değilim doktor ısrarla sende kayle alacak kist yok desede benim gözümde karpuz kadar oldukları için bide pkoyla ilgili okadar çok şey okudum kii benim psikolji bozuldu
Bana hormon testi yaptı rahime yumurtalıklara baktı herşey çok güzel dedi illa hemen olsun bebek diyorsan 10 gün sonra tekrar gel yumurtana bakalım dedi...eşime de sperm testi yazdı sonucu alıp gelirsin dedi eşim test yaptırmayınca gitmedim daha....hatta iyice inat ettim o test yaptırmadığı surece korunmaya başlıyorum....çunku her ay sınav sonucu bekler gibi beklemek çok yorucu...hiç değilse kafam rahat olur...saat gibi düzeni olan adetim artık kafayı yedi bugün 32. Gün gelen giden yok....haksızsam söyle kaygılımİyide arsinlim doktor ne diyor bu duruma yani ne yapman gerek ?
Canım kayıpların nedeni ya yumurtanın yada spermin kalitesiz oluşu demişti bana doktorum. Yanı az veya çok döllenme olasılığını arttırır. Kalite ise tutunma ve gelişimini onun için sen iyisi başka doktora git.Ya kür yaptirmistim onu da aldirayim madem benim kayiplarimi doktor sperm azligina bagladi e mantiken artarsa risk azalir sonucta bi olumlu birsey soyle dimi mahvetti beni doktor
Bende internetten almıştım kaygılı ile birlikte hepsiburadadanEwt bulantılar kilo verdiriyor sonrada yavaş yavaş alıyosun :):) hmm izinde olduğu için kendi erken kalkmak istemiyordur olsun kalksın yine de seninle bebişi yalnız göndermesin
Ovülasyon yapacaktım cnm ama eczanede kalmamış şansıma internet ten uyduruk diye eşim aldırtmıyor
Neyse beklerim biraz daha ne yapalım
Nette biraz araştırma yap bakalım neler çıkar....kafana takma çokYa sperm sayisi azsa tüp bebek yapiyorlar sorun olmuyor bu bana neden oyle dedi ki
Ilk gittigim bu sonuca asilama dedi bu bunu diyor bizim bi ürologa gitmemiz lazım acil
yeni yil icin temizlik varda ben her bayramda dib kose temizlerim
Günaydınlar bende adet olmayı dört gözle bekliyorum. Hemen tüp bebek tedavisine başlayacağız allahın izniyle. İnşallah geçen ay gibi 30 günde gelir adetim ve son adetim olur inşallah.
Bana hormon testi yaptı rahime yumurtalıklara baktı herşey çok güzel dedi illa hemen olsun bebek diyorsan 10 gün sonra tekrar gel yumurtana bakalım dedi...eşime de sperm testi yazdı sonucu alıp gelirsin dedi eşim test yaptırmayınca gitmedim daha....hatta iyice inat ettim o test yaptırmadığı surece korunmaya başlıyorum....çunku her ay sınav sonucu bekler gibi beklemek çok yorucu...hiç değilse kafam rahat olur...saat gibi düzeni olan adetim artık kafayı yedi bugün 32. Gün gelen giden yok....haksızsam söyle kaygılım
canım biz daha 4 buçuk aylık evliyiz ilk iki ay korunduk 2 aydır deniyoruz işte bakalım artık ocak adetini bekliyorum şimdi.bende eşim gibi rahat olsam ne güzel ama ben her konuda öyleyim ya çok aceleciyim hemen olsun isterim her konuda öyle yapı meselesi ama iş çocuk olunca biraz rahat olmak gerekio işteCanm kacinci denemeniz bilmiyorum ama benmki de oyleydi hic umrdunda degildi ta ki bu ay a kadar suan niye olmuyo modunda ama emin ol bu da iyi degil umursamazken daha iyiymis simdi bi baski altindayim sanki ne guzel kendim calip kendim oynuyodum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?