2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ewt bulantılar kilo verdiriyor sonrada yavaş yavaş alıyosun :):) hmm izinde olduğu için kendi erken kalkmak istemiyordur olsun kalksın yine de seninle bebişi yalnız göndermesin
Ovülasyon yapacaktım cnm ama eczanede kalmamış şansıma internet ten uyduruk diye eşim aldırtmıyor
Neyse beklerim biraz daha ne yapalım

Sana o kadar oldj mu canm uc yildir da deniyo musunuz ?

gunaydin canim maydonoz suyu cok faydali icini temizler idrar yollarinda ne varsa gider canim ruyayi goren hamis oluyor esinin ruyasida cikar insallah hayirlisiyla gelsin bebegin rabbimiz hayirli kilsin :)

inşallah canım inşallah evet maydonoz suuy iyi geldi sanırım bi rahatlık hissediyorum bakalmı 3gün daha devam edicem adette olursam tüm rahmi temizlemiş olacağım sanırım karnım çok şişti 42 gündür adet görmedim düşün ama dün maydonoz suyu üzerine yemek yedik karnım bildiğiniz 9 aylık hamile göbeği vardı abartmıyorum ve üzülerek yattım artık bi şey yemeyeceğim kilo yapan bi de sabaha inmişti çok şükür :)

Ilk gittigim bu sonuca asilama dedi bu bunu diyor bizim bi ürologa gitmemiz lazım acil

Benim eşimde uzun süre bebek hakkında konuşmadı. Sonra arkadaşımın eşiyle konuştuklarında aslında bu konuda ikisininde nasıl üzüldüklerini duydum.

biliyorum haticem biliyorum :) kanda görsemde şu geç döllenme tüm denilenler vs derken içim rahat etmiyor ilaç alırken yine de test yapacağım en azından negatif görüp ilaçlarımı daha iç ferahlığıyla alırım :)

bana stres yapma diyene bak canım doktor dediki hamile misin dedim idrar testi yaptım negatif alttan ultrasonla da baktı o yüzden ilaç verdi söktürücü ilaç alıyorum diğerleirni adetten sonra alacağım onların zararı yok ama aldığım söktürmesi için ve maydonoz suyuda içiyorum geç döllenme vs olduysa diye hala kafamda bir şey var ama yinede yok diyorum içiyorum öyle karışık :) sende bi şeylere inan iç destek al ve olacak diye düşün hiç pko düşünme ya tedavini gör ek ilaç bitki vs bi şey al ya da hiç birini yapma kafana göre ilişkiyle dene hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz :)

İyide arsinlim doktor ne diyor bu duruma yani ne yapman gerek ?
Bana hormon testi yaptı rahime yumurtalıklara baktı herşey çok güzel dedi illa hemen olsun bebek diyorsan 10 gün sonra tekrar gel yumurtana bakalım dedi...eşime de sperm testi yazdı sonucu alıp gelirsin dedi eşim test yaptırmayınca gitmedim daha....hatta iyice inat ettim o test yaptırmadığı surece korunmaya başlıyorum....çunku her ay sınav sonucu bekler gibi beklemek çok yorucu...hiç değilse kafam rahat olur...saat gibi düzeni olan adetim artık kafayı yedi bugün 32. Gün gelen giden yok....haksızsam söyle kaygılım

Ya kür yaptirmistim onu da aldirayim madem benim kayiplarimi doktor sperm azligina bagladi e mantiken artarsa risk azalir sonucta bi olumlu birsey soyle dimi mahvetti beni doktor
Canım kayıpların nedeni ya yumurtanın yada spermin kalitesiz oluşu demişti bana doktorum. Yanı az veya çok döllenme olasılığını arttırır. Kalite ise tutunma ve gelişimini onun için sen iyisi başka doktora git.
Bende internetten almıştım kaygılı ile birlikte hepsiburadadan

Ilk gittigim bu sonuca asilama dedi bu bunu diyor bizim bi ürologa gitmemiz lazım acil

bencede eşine bakılsın önce sonra karar verirsiniz bakalım ama canını sakın sıkma sonuçta hamile kaldın ve sağlıklı bebeğimiz olması çok önemli önce ne gerekiyorsa bilelim sonra duruma göre yaparız bebişleri:)

Günaydınlar bende adet olmayı dört gözle bekliyorum. Hemen tüp bebek tedavisine başlayacağız allahın izniyle. İnşallah geçen ay gibi 30 günde gelir adetim ve son adetim olur inşallah.

inşallah lovelym gelsinde gitsin sonra başlasınnn çalışmalarrr :) heyecanlısın di mi ben heyecanlıyım :)

Hep söylüyorum yine söylücem. Burda ben aylarca çabaladım bütün sonuçlarım temizdi, doktor bana istediğin zaman kalabilirsin çok sağlıklısın demişti. Aylarca her adet olduğumda üzüldüm ağladım hiç eşimde sorun olabileceği aklıma gelmemişti sadece son aylar gitmesi gerektiğini söylüyordum eşimde bana bu ayda olmazsa gidicem diyordu sonunda aynı güne sırf o gitsin diye hem kendime hem ona randevu aldım. Bak görürsün aslan gibi çıkıcam diyordu. Sonucu alınca dumur olduk her ikimizde. Aylarca ovulasyon testiyle de deneyip gebeliği yakalayamıyorsanız mutlaka eşiniz spermiogram yaptırsın.

haklısın canım eşin test yapsın ki sende ona göre beklenti içine gir kafan rahat olsun çalışmanı yap ya da bu aylık git yum a baksın :) adet düzeni niye böyle oldu bu arada bugün test yapacak mısın:)

canım biz daha 4 buçuk aylık evliyiz ilk iki ay korunduk 2 aydır deniyoruz işte bakalım artık ocak adetini bekliyorum şimdi.bende eşim gibi rahat olsam ne güzel ama ben her konuda öyleyim ya çok aceleciyim hemen olsun isterim her konuda öyle yapı meselesi ama iş çocuk olunca biraz rahat olmak gerekio işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…