inşallah lovelym gelsinde gitsin sonra başlasınnn çalışmalarrr :) heyecanlısın di mi ben heyecanlıyım :)
Adam oyle rahat ki söylerken anlatamam sanki hic caresi yokbencede eşine bakılsın önce sonra karar verirsiniz bakalım ama canını sakın sıkma sonuçta hamile kaldın ve sağlıklı bebeğimiz olması çok önemli önce ne gerekiyorsa bilelim sonra duruma göre yaparız bebişleri:)
doğru diyorsun canım bana yansıtmak istemiyorda olablir. benim yapımı biliyor çünkü :)Maalesef senin gibi düşünmüyorum. Erkekler rahat görünüyor o konuda ama bizden daha pimpirikli olduklarına 3 erkekte şahit oldum. SAdece yakınlarına yansıtmak istemiyorlar. Eşim arkadaşım ve arkadaşımın eşi hepsinde durum aynı
haklısın canım eşin test yapsın ki sende ona göre beklenti içine gir kafan rahat olsun çalışmanı yap ya da bu aylık git yum a baksın :) adet düzeni niye böyle oldubu arada bugün test yapacak mısın:)
Canm fazla düşünme piskolojininde etsi var bence dualarim seninle ben inanıyorum olacak
Ya en basiti eşine kür yaptirip sayiyi zorla 8 -10 milyona çıkaranlar ve asilama yapanlar var bizim zaten o seviyelerde neden bu kadar teferruat tum asilsma yapanlar geçiyor mu bu surecten hic sanmıyorum bundan onceki sonuclara asilama yapalim dedi sadece ne inceleme ne de başka birşey dediNette biraz araştırma yap bakalım neler çıkar....kafana takma çok
Evet insan tüp bebek gibi zor bir tedavinin gelmesini iple çeker mi ben çekiyorum sonunda miniğimize kavuşmak var çünkü. O iğneleri falan her şeyi göze alıyor insan.
Adam oyle rahat ki söylerken anlatamam sanki hic caresi yok
İnşallah sonu bize benzemez hatırlarsan benimde 30 günde gelen adetim son zamanlarda 34-36'ya çıkmıştı.
Aman eğer ki bir mucize varsa da Allahım korusun ozaman :) rahatlıcam inşş ya işte benim yapım öyle sadece bebek te değil her konuda öyleyim kendimi yıpratıyom iştebana stres yapma diyene bakcanım doktor dediki hamile misin dedim idrar testi yaptım negatif alttan ultrasonla da baktı o yüzden ilaç verdi söktürücü ilaç alıyorum diğerleirni adetten sonra alacağım onların zararı yok ama aldığım söktürmesi için ve maydonoz suyuda içiyorum geç döllenme vs olduysa diye hala kafamda bir şey var ama yinede yok diyorum içiyorum öyle karışık :) sende bi şeylere inan iç destek al ve olacak diye düşün hiç pko düşünme ya tedavini gör ek ilaç bitki vs bi şey al ya da hiç birini yapma kafana göre ilişkiyle dene hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz :)
Öyle de cnm eşim işte bu konularda taviz vermez kıyafet ayakkabı alırken bi şey yok konu test yada ovülasyon olunca eczanede varken niye net ten alıcan bi de çok rahat ya bekleyelim diyorCanım kayıpların nedeni ya yumurtanın yada spermin kalitesiz oluşu demişti bana doktorum. Yanı az veya çok döllenme olasılığını arttırır. Kalite ise tutunma ve gelişimini onun için sen iyisi başka doktora git.
Bende internetten almıştım kaygılı ile birlikte hepsiburadadan
doğru diyorsun canım bana yansıtmak istemiyorda olablir. benim yapımı biliyor çünkü :)
Bi an once bi ürologla konusmam lazım benim böyle bosbogaz doktorlarla olmayacak bu isnasıl bir kalpsize denk gelmişsen allah onu onun gibilerin eline düşürsün . sen onlara bakma canım tek sorun hamile kalabiliyorsun hamile kaldığında sağlıklı olma olmama ihtimalini netleştirebiliyorlarsa ona dair test yapsınlar sonra doktorlar yorumlasın
HAyırlısı olsun hakkınızda ne diyeyim.Öyle de cnm eşim işte bu konularda taviz vermez kıyafet ayakkabı alırken bi şey yok konu test yada ovülasyon olunca eczanede varken niye net ten alıcan bi de çok rahat ya bekleyelim diyor
Aman eğer ki bir mucize varsa da Allahım korusun ozaman :) rahatlıcam inşş ya işte benim yapım öyle sadece bebek te değil her konuda öyleyim kendimi yıpratıyom işte
Bi an once bi ürologla konusmam lazım benim böyle bosbogaz doktorlarla olmayacak bu is
oyyy ya ben eşimin üzülmesine dayanamamMaysu erkekler kendi içinde yaşıyor herşeyi bizim gibi yansıtmıyorlar. Komşu doğum yaptı bebeği kucağına aldıktan sonra koridorda baktım gözleri dolmuş ben gelince yoparlandı belli etmedi. Hiç beklemiyordum her zaman benden güçlüdür. Bende belli etmedim ama iyi oldu iyiki gitmişiz şimdi isteği arttı. Kuru kuru istek olmuyor sperm testi vermeye de ikna oldu şükür.
valla ebni evlendikten bir ay sonra sıkıştırdılar, kısır olduğumu söylediler ama ben evliliğin tadını çıkarmaya çalıştım. Zamanı gelince olur bence çok acele ediyorsun. Kaygılı haklıAman eğer ki bir mucize varsa da Allahım korusun ozaman :) rahatlıcam inşş ya işte benim yapım öyle sadece bebek te değil her konuda öyleyim kendimi yıpratıyom işte
amanınnn fıstık sende taze gelinmişsinnnn :) biz altı yıldır beraberiz ya eşimle sanki yıllardır çocuk istiyormuşuzda olmuyormuş gibi gelio sonra diyorum salak daha 4 ay oldu kendine gelllllAMA HENÜZ ÇOK YENİ 2 AYDA TELAŞ YAPMA BİRDE BENDE SENİN GİBİ HER AN HER ŞEY OLSUN İSTİYORUM AMA ÇOK YANLIŞ BAK İŞ İÇİN ÇOCUK İÇİN HEP TECRÜBELER EDİNDİM ŞİMDİ ACELE ETMİYORUM YANİ HAYIRLISI DEMEYİ KÖTÜ TECRÜBELERLE ÖĞRENDİM SENDE KÖTÜYÜ YAŞAMADAN HAYIRLISI DE GELECEKTİR CANIM BEN İNANIYORUM Bİ DE BEN BİLE 1 SENELİK EVLİYİM ARADA ERKEN Mİ DEDİM SEN TADINI ÇIKAR EVLİLİĞİNİN BEBİŞ GELİR KENDİLİĞİNDEN :)
banada başladı aynı başkı hemde annemler tarafından iki lafından biri ayy şu hamile allah sanada nasip etsin ayy bu doğurdu falan.ama biz kimseye denediğimi söylemiyoruz baskı artmasın diye bir bir buçuk yıla kadar istemiyoruz diyoruz.Ben bu aceleciliğim yüzünden zaten başıma gelmeyen kalmıyıcak.çok haklısınız biraz rahat olmak lazımm :)valla ebni evlendikten bir ay sonra sıkıştırdılar, kısır olduğumu söylediler ama ben evliliğin tadını çıkarmaya çalıştım. Zamanı gelince olur bence çok acele ediyorsun. Kaygılı haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?