2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Adam oyle rahat ki söylerken anlatamam sanki hic caresi yok

doğru diyorsun canım bana yansıtmak istemiyorda olablir. benim yapımı biliyor çünkü :)

İnşallah sonu bize benzemez hatırlarsan benimde 30 günde gelen adetim son zamanlarda 34-36'ya çıkmıştı.

Canm fazla düşünme piskolojininde etsi var bence dualarim seninle ben inanıyorum olacak

İnş cnm. Eşim de yeni doğmuş bebek aldı kucağıba heveslendi isteği benimkini aştı. Sperm testini kendi isteğiyle verecek. Artık daha rahatım. Hayırlısıyla gelsin inş bebiş. Sende inş sağlıkla kucağına al bebeğini inş cnm :)

Nette biraz araştırma yap bakalım neler çıkar....kafana takma çok
Ya en basiti eşine kür yaptirip sayiyi zorla 8 -10 milyona çıkaranlar ve asilama yapanlar var bizim zaten o seviyelerde neden bu kadar teferruat tum asilsma yapanlar geçiyor mu bu surecten hic sanmıyorum bundan onceki sonuclara asilama yapalim dedi sadece ne inceleme ne de başka birşey dedi

Evet insan tüp bebek gibi zor bir tedavinin gelmesini iple çeker mi ben çekiyorum sonunda miniğimize kavuşmak var çünkü. O iğneleri falan her şeyi göze alıyor insan.

bende alıyorum insan bir yerden sonra ilaç vs gözü görmüyor ne derse doktor yapıyor inşallah sonucunda güzel güzel bebişlerimiz gelecek . bende doktora gittiğimde sorucam 1 düşüğüm var sebebine bakılmadı ya bizimde genetikte problem varsa şüpheye düşmem gerekir mi bilmiyorum ki

Adam oyle rahat ki söylerken anlatamam sanki hic caresi yok

nasıl bir kalpsize denk gelmişsen allah onu onun gibilerin eline düşürsün . sen onlara bakma canım tek sorun hamile kalabiliyorsun hamile kaldığında sağlıklı olma olmama ihtimalini netleştirebiliyorlarsa ona dair test yapsınlar sonra doktorlar yorumlasın

Aman eğer ki bir mucize varsa da Allahım korusun ozaman :) rahatlıcam inşş ya işte benim yapım öyle sadece bebek te değil her konuda öyleyim kendimi yıpratıyom işte

Öyle de cnm eşim işte bu konularda taviz vermez kıyafet ayakkabı alırken bi şey yok konu test yada ovülasyon olunca eczanede varken niye net ten alıcan bi de çok rahat ya bekleyelim diyor

doğru diyorsun canım bana yansıtmak istemiyorda olablir. benim yapımı biliyor çünkü :)

Maysu erkekler kendi içinde yaşıyor herşeyi bizim gibi yansıtmıyorlar. Komşu doğum yaptı bebeği kucağına aldıktan sonra koridorda baktım gözleri dolmuş ben gelince yoparlandı belli etmedi. Hiç beklemiyordum her zaman benden güçlüdür. Bende belli etmedim ama iyi oldu iyiki gitmişiz şimdi isteği arttı. Kuru kuru istek olmuyor sperm testi vermeye de ikna oldu şükür.

Bi an once bi ürologla konusmam lazım benim böyle bosbogaz doktorlarla olmayacak bu is

Aman eğer ki bir mucize varsa da Allahım korusun ozaman :) rahatlıcam inşş ya işte benim yapım öyle sadece bebek te değil her konuda öyleyim kendimi yıpratıyom işte

AMA HENÜZ ÇOK YENİ 2 AYDA TELAŞ YAPMA BİRDE BENDE SENİN GİBİ HER AN HER ŞEY OLSUN İSTİYORUM AMA ÇOK YANLIŞ BAK İŞ İÇİN ÇOCUK İÇİN HEP TECRÜBELER EDİNDİM ŞİMDİ ACELE ETMİYORUM YANİ HAYIRLISI DEMEYİ KÖTÜ TECRÜBELERLE ÖĞRENDİM SENDE KÖTÜYÜ YAŞAMADAN HAYIRLISI DE GELECEKTİR CANIM BEN İNANIYORUM Bİ DE BEN BİLE 1 SENELİK EVLİYİM ARADA ERKEN Mİ DEDİM SEN TADINI ÇIKAR EVLİLİĞİNİN BEBİŞ GELİR KENDİLİĞİNDEN :)

oyyy ya ben eşimin üzülmesine dayanamam kuzum bide benim eltimde doğum yapcak 3 aya kadar onların bebeğine hediye bakıyoruz eşimle nasıl hevesli istiyor ama rahat işte beni sıkmıyor olmazsa dünyanın sonu değil hem daha erken diye beni rahatlatıyor.sanki benim yükümü de yükleniyor canımın içi yaa

valla ebni evlendikten bir ay sonra sıkıştırdılar, kısır olduğumu söylediler ama ben evliliğin tadını çıkarmaya çalıştım. Zamanı gelince olur bence çok acele ediyorsun. Kaygılı haklı

amanınnn fıstık sende taze gelinmişsinnnn :) biz altı yıldır beraberiz ya eşimle sanki yıllardır çocuk istiyormuşuzda olmuyormuş gibi gelio sonra diyorum salak daha 4 ay oldu kendine gelllll

banada başladı aynı başkı hemde annemler tarafından iki lafından biri ayy şu hamile allah sanada nasip etsin ayy bu doğurdu falan.ama biz kimseye denediğimi söylemiyoruz baskı artmasın diye bir bir buçuk yıla kadar istemiyoruz diyoruz.Ben bu aceleciliğim yüzünden zaten başıma gelmeyen kalmıyıcak.çok haklısınız biraz rahat olmak lazımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…