- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Sakın istediğinizi belli etmeyin yoksa bir sürü olumsuz konuşma dinlersiniz.banada başladı aynı başkı hemde annemler tarafından iki lafından biri ayy şu hamile allah sanada nasip etsin ayy bu doğurdu falan.ama biz kimseye denediğimi söylemiyoruz baskı artmasın diye bir bir buçuk yıla kadar istemiyoruz diyoruz.Ben bu aceleciliğim yüzünden zaten başıma gelmeyen kalmıyıcak.çok haklısınız biraz rahat olmak lazımm :)
30. Gün de yaptım negatif çıktı olsa çıkardı yapmayacağım test falanhaklısın canım eşin test yapsın ki sende ona göre beklenti içine gir kafan rahat olsun çalışmanı yap ya da bu aylık git yum a baksın :) adet düzeni niye böyle oldubu arada bugün test yapacak mısın:)
kesinliklee öyle birde her ay artık bekleyen gözlerle karşılaşırız söylersek.annem hadi sizede nasip etsin diyince amin annecimde bize daha erken en az bir yıl beklemeyin diyorum :)Sakın istediğinizi belli etmeyin yoksa bir sürü olumsuz konuşma dinlersiniz.
amanınnn fıstık sende taze gelinmişsinnnn :) biz altı yıldır beraberiz ya eşimle sanki yıllardır çocuk istiyormuşuzda olmuyormuş gibi gelio sonra diyorum salak daha 4 ay oldu kendine gelllll
30. Gün de yaptım negatif çıktı olsa çıkardı yapmayacağım test falan
Bana söylediklerinde daha tatil yapıcam ben gönlümce diyordum. Bizimkilerde bebeğinle gidersin diyordu. Şimdi hamileyim gidemeyeceğimi söylüyorlar.kesinliklee öyle birde her ay artık bekleyen gözlerle karşılaşırız söylersek.annem hadi sizede nasip etsin diyince amin annecimde bize daha erken en az bir yıl beklemeyin diyorum :)
hahahaha çok haklısın yaaaBana söylediklerinde daha tatil yapıcam ben gönlümce diyordum. Bizimkilerde bebeğinle gidersin diyordu. Şimdi hamileyim gidemeyeceğimi söylüyorlar.Yani anlayacağın başladığınızı duysunlar senin BAT tarihinde telefonlar gelir haberin olsun.
Kiz onun ne gunahi varevet canım bir an önce üroloğa gitsin ama sakın eşini bunaltma
olsun bacım çocuğum olsun poposunu o temizleyecek heppeki canım bekle bakalım o kocişinde alacağı olsun :)
ya burda böyle yazıyor ama doktorum dün kü muayenede doğuma 1 ağustos dediBu arada doğumun benim doğumgünüme denk geliyor :)
Ben birde geç söyledim. Beni sıkıştırdıklarında hamileydim söylemiyordumhahahaha çok haklısın yaaaböyle yapmak lazım iştee
okadarrr güzell yazmışsın ki kaygılımm maşallah sanaaaa kuzummm :) gerçekten beni aşırı mutlu ediyorsun :) Allahım mutlu yuvalarımızı korusun vakti gelincede şenlendirecek bebeklerimizi göndersin bizeehep diyorum bende eşimle 6 senedir tanışıyorum :) ama şu sene beraber yemek yaptık istedik 9 da uyuduk istedik 12de oyun oynadık istedik 10 da oturmaya gittik banyo yaptık tatil yaptık kafamıza göre film izledik kağıt oynadık çıktık gezdik dolaştık evde birbirimize sarıldık açtık şarkı türkü dinledik söyledik muhabbetler ettik özgür 2 kişi olarak her şeyi yaptık ama bebek olunca bunların hiç biiri olmayacak evet bebeğinde çok güzel tarafları var ama her şey sırayla önce evliliğini doya doya yaşayacaksın fantezisinden tutta içmesine tozmasına kadar eşinle önce ikiliyi öpreneceksin tadına doyacaksın sonra bebiş eklenecek hem dünya değişecek hem tam aile olacağız :) o yüzden bebişsiz günleri kendine zehir etme tadını çıkar :)
unutmuyorum inan her daim dualarım sizinle..İnşallah canım ya inşallah hamilelerin duaları kabul olurmuş bizleri dualarınızda unutmayın :)
Canmm nasil sevindim anlatamam rabbim kucagimiza almayinasip etsin insallah pirinc kadar kuzum nasilda gum gum atiyo kalbi rabbimin mucizesi ses kaydi benm muayene bitince aklima geldi basinda acsaydim keske bidaha ki gitmeye yaparim artik kaydi. Canm tekrar gozun aydin hayirli saglikli evlat olsun insallah
Kiz onun ne gunahi varsadece ne yapabiliriz diye düşünüyoruz o kadar kiyamam ona ben
Rabbime şükür canım benim...Allahım sana evladına eşine mutlu bir hayat nasip etsin...Sağlıkla hayırla kucağına alacağın günleri de görelim hep birlikte...MAAŞALLAH SİZE
okadarrr güzell yazmışsın ki kaygılımm maşallah sanaaaa kuzummm :) gerçekten beni aşırı mutlu ediyorsun :) Allahım mutlu yuvalarımızı korusun vakti gelincede şenlendirecek bebeklerimizi göndersin bizee
olsun bacım çocuğum olsun poposunu o temizleyecek hep
inşallah canım ya kafam biraz karışık zaten bir rahatlamam lazım geçen hafta iyiydim ben yaa:) günahı yokta işler hep ona bakıyor bi gidip düzgün tahlil yaptırın gerisini sen takip edersin zaten inşallah bu doktorun saçmalıklarıdır hayırlı sonuçlar gelsin :)
inşallah canım ya kafam biraz karışık zaten bir rahatlamam lazım geçen hafta iyiydim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?