2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sakın istediğinizi belli etmeyin yoksa bir sürü olumsuz konuşma dinlersiniz.

30. Gün de yaptım negatif çıktı olsa çıkardı yapmayacağım test falan

Sakın istediğinizi belli etmeyin yoksa bir sürü olumsuz konuşma dinlersiniz.
kesinliklee öyle birde her ay artık bekleyen gözlerle karşılaşırız söylersek.annem hadi sizede nasip etsin diyince amin annecimde bize daha erken en az bir yıl beklemeyin diyorum :)

amanınnn fıstık sende taze gelinmişsinnnn :) biz altı yıldır beraberiz ya eşimle sanki yıllardır çocuk istiyormuşuzda olmuyormuş gibi gelio sonra diyorum salak daha 4 ay oldu kendine gelllll

hep diyorum bende eşimle 6 senedir tanışıyorum :) ama şu sene beraber yemek yaptık istedik 9 da uyuduk istedik 12de oyun oynadık istedik 10 da oturmaya gittik banyo yaptık tatil yaptık kafamıza göre film izledik kağıt oynadık çıktık gezdik dolaştık evde birbirimize sarıldık açtık şarkı türkü dinledik söyledik muhabbetler ettik özgür 2 kişi olarak her şeyi yaptık ama bebek olunca bunların hiç biiri olmayacak evet bebeğinde çok güzel tarafları var ama her şey sırayla önce evliliğini doya doya yaşayacaksın fantezisinden tutta içmesine tozmasına kadar eşinle önce ikiliyi öpreneceksin tadına doyacaksın sonra bebiş eklenecek hem dünya değişecek hem tam aile olacağız :) o yüzden bebişsiz günleri kendine zehir etme tadını çıkar :)

kesinliklee öyle birde her ay artık bekleyen gözlerle karşılaşırız söylersek.annem hadi sizede nasip etsin diyince amin annecimde bize daha erken en az bir yıl beklemeyin diyorum :)
Bana söylediklerinde daha tatil yapıcam ben gönlümce diyordum. Bizimkilerde bebeğinle gidersin diyordu. Şimdi hamileyim gidemeyeceğimi söylüyorlar. Yani anlayacağın başladığınızı duysunlar senin BAT tarihinde telefonlar gelir haberin olsun.

hahahaha çok haklısın yaaa böyle yapmak lazım iştee

okadarrr güzell yazmışsın ki kaygılımm maşallah sanaaaa kuzummm :) gerçekten beni aşırı mutlu ediyorsun :) Allahım mutlu yuvalarımızı korusun vakti gelincede şenlendirecek bebeklerimizi göndersin bizee

elifbade06 canım benim allah razı olsun ses kaydını kardeşim söylemişti abla lütfen ben gelemicem kalp atışlarını sesini kaydet dinliyim hiç olmazsa dedi :) yoksa o heycanla benimde aklıma gelmezdi

Kiz onun ne gunahi var sadece ne yapabiliriz diye düşünüyoruz o kadar kiyamam ona ben

:) günahı yokta işler hep ona bakıyor bi gidip düzgün tahlil yaptırın gerisini sen takip edersin zaten inşallah bu doktorun saçmalıklarıdır hayırlı sonuçlar gelsin :)

Rabbime şükür canım benim...Allahım sana evladına eşine mutlu bir hayat nasip etsin...Sağlıkla hayırla kucağına alacağın günleri de görelim hep birlikte...MAAŞALLAH SİZE
Mogami canımı içi amin inşallah sende bebeğine kavuşursun inşallah en yakın zamanda sende bu heycanları yaşarsın Rabbim kurban olduğum çok büyük dualarımızı kabul etsin (AMİN)

amin canımm bende mutlu olun istiyorum kendimizi girdiğimiz her stresten bir an önce çıkarmalıyız burda bende her stresimden kurtuluyorum :) çok şükür iyiyiz hepimizzz gelmişler gelecekler güzel haberlerr ohhh :):)

:) günahı yokta işler hep ona bakıyor bi gidip düzgün tahlil yaptırın gerisini sen takip edersin zaten inşallah bu doktorun saçmalıklarıdır hayırlı sonuçlar gelsin :)
inşallah canım ya kafam biraz karışık zaten bir rahatlamam lazım geçen hafta iyiydim ben yaa

inşallah canım ya kafam biraz karışık zaten bir rahatlamam lazım geçen hafta iyiydim ben yaa

şimdide iyi ol niye kötü olacksın doktorlara kalsak ohooo sen çalışmalarına devam edecek misin? istersen üroloğa gidin bir an önce hallet bu işlemleri mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…