bende alıyorum insan bir yerden sonra ilaç vs gözü görmüyor ne derse doktor yapıyor inşallah sonucunda güzel güzel bebişlerimiz gelecek . bende doktora gittiğimde sorucam 1 düşüğüm var sebebine bakılmadı ya bizimde genetikte problem varsa şüpheye düşmem gerekir mi bilmiyorum ki
benim 40 a çıktı ama adet çok şaşıyorsa doktordan yardım almak gerek
Kesinlikle zaten 40 düzensiz adete giriyor adeti düzene sokmak lazım.
canım benmde 3 tane düşüğüm oldu ben hiç öyle düşünmedim düşünme kötüyü çağırma benimde araştırmadılar neden düşüyor diye.. aklına kötü şeyler getirme ki herşey iyi olsun..bende alıyorum insan bir yerden sonra ilaç vs gözü görmüyor ne derse doktor yapıyor inşallah sonucunda güzel güzel bebişlerimiz gelecek . bende doktora gittiğimde sorucam 1 düşüğüm var sebebine bakılmadı ya bizimde genetikte problem varsa şüpheye düşmem gerekir mi bilmiyorum ki
canım benmde 3 tane düşüğüm oldu ben hiç öyle düşünmedim düşünme kötüyü çağırma benimde araştırmadılar neden düşüyor diye.. aklına kötü şeyler getirme ki herşey iyi olsun..
canım öncelikle içini bir rahatlatır mısın sen... kötü şeyler aklına getirme lütfen.. Aşılma ile kaldım bende denesen bi bide en önemlisi aşılamada hiç hamile kaldın mı?inşallah canım ya kafam biraz karışık zaten bir rahatlamam lazım geçen hafta iyiydim ben yaa
Hayırlısı artık cnmHAyırlısı olsun hakkınızda ne diyeyim.
tabikide yap bakarsın beşkide avaz avaza bağırırırz burdatamam neslim hiç düşünmüyorum şimdi tek düşündüğüm adetle beraber ilaçlara başlama sonra doktor kontrolüm :) umutluyum hevesliyim bakalım yum çatlasa iyide dr ne diyecekse onu yapacağız artk:) ama ben yinede bugün bi predictor yapacağım
tatlım ben 3 kere hamile kaldım aşılama falan olmadan normal yollarla ama martta mesela düşüğüm oldu sonra bir daha bebeğim olmadı diye ben doktora gittim doktor da eşimin sonuçlarını görünce beklemek istemiyorsan aşılama yapalım dedi 8.8 çıktı diye klomen verdi klomen bittiğinde o doktora randevu bulamadım bir başka doktora gittim o hiç aşılama yaptırmayın eşiniz bir incelensin dedi hangisini dediğini yapayım karar veremedim netten araştırıyorum benimki kadar düşük olanlar direk aşılama yaptırmış hiç kimse inceleme yaptırmaya falan gitmemiş yada ben anlamadımcanım öncelikle içini bir rahatlatır mısın sen... kötü şeyler aklına getirme lütfen.. Aşılma ile kaldım bende denesen bi bide en önemlisi aşılamada hiç hamile kaldın mı?
slm kaygılımcanım hayırlısı olsun bitkisellere yönelelim yeni yılda bebişlerr gelsin:):)
bana sana aşılama yapalım diyen doktor yarın için gel demisti yarın ben ona gidersem bu hafta bana aşılama yapacak şimdi ben birini dinleyip önce araştırma mi yapmalıyım yoksa mi aşılama mı yaptırayımşimdide iyi ol niye kötü olacksın doktorlara kalsak ohooo sen çalışmalarına devam edecek misin? istersen üroloğa gidin bir an önce hallet bu işlemleri mümkünse
slm kaygılım
bana sana aşılama yapalım diyen doktor yarın için gel demisti yarın ben ona gidersem bu hafta bana aşılama yapacak şimdi ben birini dinleyip önce araştırma mi yapmalıyım yoksa mi aşılama mı yaptırayım
Canım sen doktora gidicenn peki eşin de baktıracak mıpeki o kısma şimdilik girmiyorum bakalım söktürücü bitsin hemen glukofen ve coraspine başlayacağım sonrada 3.gün doktora gideceğim ikimizde adeti 4 gözle bekliyoruz :)ne hallere geldik lovely benim yarın son gün söktürücüde bakalım etki edecek mi perşembeye :)
şimdi sorun şu ben büyük ihtimal bu hafta sonu yumurtlayacağım hani bu ay boşa gitsin istemiyorum yok yere yarın bana asilama diyen doktora randevu aldım bakalım dediğin gibi bide onu sorucam bakalım ne diyecekbence o doktorla bu doktorun dediklerini söyle bakalım ne diyecek ayıp değil ya konuş de bu bir vebal iyice düşünsün o böyle risk var mı de iyice tatmin edene kadar açıklasın sonrada başka bir doktora danış her ikisinide derim
Canım sen doktora gidicenn peki eşin de baktıracak mı
şimdi sorun şu ben büyük ihtimal bu hafta sonu yumurtlayacağım hani bu ay boşa gitsin istemiyorum yok yere yarın bana asilama diyen doktora randevu aldım bakalım dediğin gibi bide onu sorucam bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?