2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yok kuzu ya hemen kötü düşünme ondan şüphelenmek için 3-4 kere düşük geçirmen gerekiyor arka arakaya. Öyle bir durum söz konusu olmadığına göre şuanda kendini yemene hiç gerek yok.

Kesinlikle zaten 40 düzensiz adete giriyor adeti düzene sokmak lazım.

peki o kısma şimdilik girmiyorum bakalım söktürücü bitsin hemen glukofen ve coraspine başlayacağım sonrada 3.gün doktora gideceğim ikimizde adeti 4 gözle bekliyoruz :)ne hallere geldik lovely benim yarın son gün söktürücüde bakalım etki edecek mi perşembeye :)

canım benmde 3 tane düşüğüm oldu ben hiç öyle düşünmedim düşünme kötüyü çağırma benimde araştırmadılar neden düşüyor diye.. aklına kötü şeyler getirme ki herşey iyi olsun..

tamam neslim hiç düşünmüyorum şimdi tek düşündüğüm adetle beraber ilaçlara başlama sonra doktor kontrolüm :) umutluyum hevesliyim bakalım yum çatlasa iyide dr ne diyecekse onu yapacağız artk:) ama ben yinede bugün bi predictor yapacağım

inşallah canım ya kafam biraz karışık zaten bir rahatlamam lazım geçen hafta iyiydim ben yaa
canım öncelikle içini bir rahatlatır mısın sen... kötü şeyler aklına getirme lütfen.. Aşılma ile kaldım bende denesen bi bide en önemlisi aşılamada hiç hamile kaldın mı?

tabikide yap bakarsın beşkide avaz avaza bağırırırz burda biraz pozitif olun demoralize olmak sizede zarar verir gelicek olan bebişlerinize.. bizler sizler için hep dua ediyoruza sizlerde dua edin Elbette Rabbim hayırlı zamanda nasip edicek daha öncede söyledim gene söylüyorum yumurtalıklarınız çalıştığı sürece hamile kalamama gibi bişi olmaz dedi benim doktorum bana artık herşeyin bir çözümü var herşeyin bir ilacı var ölüme care yok Rabbimde yaşatmasın uzun uzun ömürlerimiz olsun inşallah..

canım öncelikle içini bir rahatlatır mısın sen... kötü şeyler aklına getirme lütfen.. Aşılma ile kaldım bende denesen bi bide en önemlisi aşılamada hiç hamile kaldın mı?
tatlım ben 3 kere hamile kaldım aşılama falan olmadan normal yollarla ama martta mesela düşüğüm oldu sonra bir daha bebeğim olmadı diye ben doktora gittim doktor da eşimin sonuçlarını görünce beklemek istemiyorsan aşılama yapalım dedi 8.8 çıktı diye klomen verdi klomen bittiğinde o doktora randevu bulamadım bir başka doktora gittim o hiç aşılama yaptırmayın eşiniz bir incelensin dedi hangisini dediğini yapayım karar veremedim netten araştırıyorum benimki kadar düşük olanlar direk aşılama yaptırmış hiç kimse inceleme yaptırmaya falan gitmemiş yada ben anlamadım

kızlar merhaba bir süredir giremiyorum bulantılar mahvetti beni.Yemek yemek işkence oldu hatta suyu bile zorla içiyorum.Hamilelik dolayısı ile bulantım var üstüne birde progestan içiyorum tuz biber ekiyor üstüne.Bu cuma kalp atışı için gidicez inşallah herşey yolundadır da ben razıyım bulantılara.Bu arada yeni hamişlerimizi ve ikiz annemizi ABCDEFCD de tebrik ediyorum.Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

şimdide iyi ol niye kötü olacksın doktorlara kalsak ohooo sen çalışmalarına devam edecek misin? istersen üroloğa gidin bir an önce hallet bu işlemleri mümkünse
bana sana aşılama yapalım diyen doktor yarın için gel demisti yarın ben ona gidersem bu hafta bana aşılama yapacak şimdi ben birini dinleyip önce araştırma mi yapmalıyım yoksa mi aşılama mı yaptırayım

bence o doktorla bu doktorun dediklerini söyle bakalım ne diyecek ayıp değil ya konuş de bu bir vebal iyice düşünsün o böyle risk var mı de iyice tatmin edene kadar açıklasın sonrada başka bir doktora danış her ikisinide derim

KIZLAR BEN ŞU AN ESTROFEM KULLANIYORUM SÖKTÜRÜCÜ DEDİM AMA BU HORMON YÜKLEMESİ VE İLACIN İERİĞİNDE AĞAŞIDAKİ DURUM VAR BENDE FİBROKİST VAR AİLEDE MEME KANSERİ VAR BUNU DOKTORUMDA BİLİYOR SİZCE BUNU KULLANMAM SAKINCALI MI ?

)Kontrendikasyonları:
İçerdiği maddelere karşı bilinen aşırı duyarlılık
- Bilinen, şüphelenilen meme kanseri ya da geçmişinde meme kanseri öyküsü olması
- Bilinen ya da şüphelenilen; östrojene bağımlı neoplazi (örneğin: endometriyum kanseri

Canım sen doktora gidicenn peki eşin de baktıracak mı

şimdi sorun şu ben büyük ihtimal bu hafta sonu yumurtlayacağım hani bu ay boşa gitsin istemiyorum yok yere yarın bana asilama diyen doktora randevu aldım bakalım dediğin gibi bide onu sorucam bakalım ne diyecek

Canım sen doktora gidicenn peki eşin de baktıracak mı

eşim baktırmayacak . hiç sorma canım doktor estrofem verdi bunu kullan 5 gün sonra adet olacaksın dedi ve üstüne glukofenle coraspin verdi . benim fibrokistim var doktora dedim hormon ilaçlarını dedi onlar doğumdan sonra gidecek ama yıllar önce gittiğim doktor hormon ilacı kullanmamalısın fibokistlerin var memede dedi ayrıca ailemde göğüs kanseri vakası çok bu ilaçtada bunları olan kullanmasın tarzı yukarıda belirttiğim gibi yazı var şimdi doktoruma güvenmeli miyim yoksa ilacı almamalı mıyım bilmiyorum yarın son günü yeterince aldım

Kizlar nasilsiniz 2 gundur isim cok giremiyorum bugun aksam yeniden gebelik testi yaptiricam doktorum oyle istedi bebek yoksa ilac verecekmis yarinda kontrolum var

şimdi sorun şu ben büyük ihtimal bu hafta sonu yumurtlayacağım hani bu ay boşa gitsin istemiyorum yok yere yarın bana asilama diyen doktora randevu aldım bakalım dediğin gibi bide onu sorucam bakalım ne diyecek

bencede boşa gitsin mi gitmesin mi bilemedim iki doktorlaada görüş olmadı acil olarak özel güzel bir doktordan öbürgüne randevu alır sorarsın zaten aşılama yaptıracağın doktora çok güvenmen lazım bi konuş tatmin edecekmi bakalım hayırlısını çıkarsın rabbim karşına ve hayırlı değilse bu ay olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…