- 30 Ekim 2013
- 20.489
- 57.165
- 798
Var canim halis muhlis pekmez :)Öksürüğe iyi gelen bildiğiniz yaptığınız bişey var mı kızlar...sesim de kısıldı saçma sapan bi sesim var
Öksürüğe iyi gelen bildiğiniz yaptığınız bişey var mı kızlar...sesim de kısıldı saçma sapan bi sesim var
Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme ---------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme
Ecrin87 -----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ---------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım -----> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım -----> 4. deneme
Pielorr -------------------> 16 Kasım -----> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım -----> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım ------> 9. deneme
Nenu ----------------------> 26 Kasım ------> 50. deneme
Jasmine53 ---------------> 27 Kasım ------> 14. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım ------> 8. deneme
ARALIK BAT
Hanfendi25 ----------> 6 Aralık ---------> 5. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
bizim oraların dut pekmezi dimi....evde var hemen alayım ağzıma bi iki kaşıkVar canim halis muhlis pekmez :)
sağol kuzum evde bal yok ki ama kısa sürede temin edip yapayımCanım bır subardıgı ılık suya 1 yemek kasıgı elma sırkesı ,1 yemek kasıgı bal , bır tatlı kasııg lımon bunu ıc ıyı gelyorcanım
balla zencefılde cok ıyı gelıyor gecmıs olsun ttalım
Evet canim cok iyi geliorbizim oraların dut pekmezi dimi....evde var hemen alayım ağzıma bi iki kaşık
aşkolsun söyledin de eklemedim mi hatunBen neden yokum acaba :) 15. Deneme bat 20 kasim
sağol kuzum evde bal yok ki ama kısa sürede temin edip yapayım
mogami cnm naber nasılsınaşkolsun söyledin de eklemedim mi hatun
bal ve karabiber karışımı , iyi geliyor gerçekten... yada çay içtiğinde bol limon karabiber ve ballı olsunÖksürüğe iyi gelen bildiğiniz yaptığınız bişey var mı kızlar...sesim de kısıldı saçma sapan bi sesim var
iyi kuzum nasıl olayım bi iyiyim bi kötüyüm....adet olmadım 7 günlük gecikmem var ama bebiş yok...formasyona kabul edildim onun için ankaraya gidicem...hastayım öksürüğüm var sesim kısıııık ...pöööfff böyle işte balım sen nasılsınmogami cnm naber nasılsın
acilen bal almalıyım o zaman...teşekkürler kuzumbal ve karabiber karışımı , iyi geliyor gerçekten... yada çay içtiğinde bol limon karabiber ve ballı olsun
Ne demek kuzucum..aman dikkat et otobüslerde üşütme , yollarda.. hava değişimi de olur , sıkı giyin e mi canımacilen bal almalıyım o zaman...teşekkürler kuzum
Hızlı trenle gidicem Ankaraya...ilk defa binicem heyecan tavan yapıcakNe demek kuzucum..aman dikkat et otobüslerde üşütme , yollarda.. hava değişimi de olur , sıkı giyin e mi canım
sağlıkla git gel inşaAllah
Biraz tembelim esmam ya vallahi okulumu gormek bile istemiyorum insaAllah tezi veririmde kurtulurum:)..Allah yardimcin olsun canim umarim tez zamanda gecer bu zorluklarinCanım elifim... Rabbim tez zamanda bitirme tezini vermeni nasip etsin
Ben en kötü zamanlardayım... sürekli bir öğürme bulantı tiksinme.. her şey kokuyor hiç bir şey yiyemiyorum maalesef..ama sabır diyorum az kaldı...
Bu arada azcıcık göbüşüm çıktı zayıf olunca hemen belli oldu.. kaşıntım da var krem sürmeye başladım bakalım... Durumlar bende böyle elifim...
Sizleri iyi gördükçe moral oluyorsunuz bana
Hakkinizda hayirlisi olsun canim iyi demissin ayarlar kendini ona goredün gece kocam dedi ki biz samsunda nerd oturcaz yaa ddi ben de ya ev alırız yada lojman ddm bişey demedi bizim yakın arklar var hatta onlara komşu olalım ddm olabilir ddi bakalım kısmet şimdiden ayarlasın kendini ev almaya eğer lojman olmazsa canım :)
Gideyim de şöyle güzel sıcacık bi banyo yapayım sonra da sıcak bi bitki çayı meyve falan üstüme de bi battaniye oooohhh miss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?