2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Öksürüğe iyi gelen bildiğiniz yaptığınız bişey var mı kızlar...sesim de kısıldı saçma sapan bi sesim var

Canım bır subardıgı ılık suya 1 yemek kasıgı elma sırkesı ,1 yemek kasıgı bal , bır tatlı kasııg lımon bunu ıc ıyı gelyorcanım
balla zencefılde cok ıyı gelıyor gecmıs olsun ttalım

Ben neden yokum acaba :) 15. Deneme bat 20 kasim

sağol kuzum evde bal yok ki ama kısa sürede temin edip yapayım

mogami cnm naber nasılsın
iyi kuzum nasıl olayım bi iyiyim bi kötüyüm....adet olmadım 7 günlük gecikmem var ama bebiş yok...formasyona kabul edildim onun için ankaraya gidicem...hastayım öksürüğüm var sesim kısıııık ...pöööfff böyle işte balım sen nasılsın

Ne demek kuzucum..aman dikkat et otobüslerde üşütme , yollarda.. hava değişimi de olur , sıkı giyin e mi canım
sağlıkla git gel inşaAllah
Hızlı trenle gidicem Ankaraya...ilk defa binicem heyecan tavan yapıcak Sıkı giyinicem evet bilirim Ankaranın soğuğunu

Biraz tembelim esmam ya vallahi okulumu gormek bile istemiyorum insaAllah tezi veririmde kurtulurum:)..Allah yardimcin olsun canim umarim tez zamanda gecer bu zorluklarindecavit diye bir hap iciyorumbher ictigimde 2 saat bulantim gecmiyor ne kdr igrenc bir hap

Hakkinizda hayirlisi olsun canim iyi demissin ayarlar kendini ona gore

kizlar selam ben dun doktora gideemedim ve bugun gitdim doktor prolaktin icin kan aldirdi ve pazartesi kanin cevabi icin gidicem
birde esim icin testler verdi onlari yaptiracak
doktorum yumurtalikarim cok buyuyor dedi kendi buyuyor ve falikulleri buyutmuyor bize kendisi kuculsun falikulu buyutsun oyle lazim dedi
ve serum felan yazdi hayatimda ilk defaa sorum takilacak azicik tirsiyorumda
bide bana sende yakinda hamis kalacaksin dedi 2 3 4 ay icinde
ins ALLAH kalirim yaa hepimizin olsun benimde isdeyen her kesin olsun benimde olsun
aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…