2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

cemrem her hamişimizin zorlu dönemi allah başka dert vermesin umarım kısa zamanda geçer bulantılar bebişe selamlar :):)

Kizlar nasilsiniz 2 gundur isim cok giremiyorum bugun aksam yeniden gebelik testi yaptiricam doktorum oyle istedi bebek yoksa ilac verecekmis yarinda kontrolum var

yaptır bakalım civciv çıkacak kuş çıkacak bundan ne çıkacak bekliyoruz :)

KIZLAR GİTTİGİDİYORDAN HALKBANK 24 LE OVU TESTİ ALAMIYORUM HATA VERİYOR. ALANLAR NASIL BAŞARDI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? Mogami kredi kartı şart mı benimki banka kartı atm

KIZLAR BEN ŞU AN ESTROFEM KULLANIYORUM SÖKTÜRÜCÜ DEDİM AMA BU HORMON YÜKLEMESİ VE İLACIN İERİĞİNDE AĞAŞIDAKİ DURUM VAR BENDE FİBROKİST VAR AİLEDE MEME KANSERİ VAR BUNU DOKTORUMDA BİLİYOR SİZCE BUNU KULLANMAM SAKINCALI MI ?

)Kontrendikasyonları:
İçerdiği maddelere karşı bilinen aşırı duyarlılık
- Bilinen, şüphelenilen meme kanseri ya da geçmişinde meme kanseri öyküsü olması
- Bilinen ya da şüphelenilen; östrojene bağımlı neoplazi (örneğin: endometriyum kanseri Mogami SirriEyvan @mgul larsson A afrodit26 Lovely35 BLUMMM

şaşırdım napıcaksınız peki hangi doktora gidiyorsun kuzum hangi hastahane başka yerlere de bak

Ben lovely başına gelenden sonra erkeklerin bsktırması taraftarıyım bence ikiniz de baktırın
düşük yada MOL gebelik genetik ile de değil sperm kalitesi ile de alakalı çünkü

Canm insallah gecer bulantilar allah yardimcimiz olsun cok sukur benm bulantim kusmam yok biz dun kalp sesimizi de dinledik melegim 7mm olmus tam bi fasulye :)

Benımde bı anda cıkmıstı ya 1-2 gun gobus delıgım agrıdı hatta tamda haftasonuna denk gelmıstı pazartesı okula bı gıttım ogrencılerım dıe ogretmenım karnında bebek mı var
Bu cocuklarin hepsi ayni demek kiz kardesimde bebek simdimj icine girdi diyor bide televizyon izliyorsa cizgi film acayim mi diye soruyor

haklısın ben 4 doktora gittim ikisine güveniyordum benim gittiğim kadın şu an gittiğim doktoru tanıyormuş rahatlıkla gidebilirsin dedi eşimin ailesi komple bu doktora gidiyor güveniyorlar ama ben kaygılı ben :) artık yoruldum bi şey yapmıcam dedim düzenli adet olmayıncada doktorla devam etmeye karar verdim gözüm korktu pko eğilimin var dedi eşim için danışırım gittiğimde olmadı bi test yaptırırız :)

benimde aynen öyle doktorlar bu derece rahatken biz niye kasıyoruz bilmem ki rahat olmalıyız başka çaremiz yok çalışmaya devam :)
Evet kuzum rahat olalım ki bebişlerimizde gelsin 3ay bitti kürtaj olalı rahmim kendini toparlamıştır diye düşünüyorum

Cnm doğru düşünüyor stres yapma ınu da strese sokma hem yumoş etkilenir hem eşin. Rahat olun inş olacak. Dua edelim..

Glukofen hprmon ilacı değildir cnm. Estofem hormondur adet görmen için. Bence için rahat olsun içine sşnmediyse başka doktora git ama glukofen doğru tedavi pkoda bence

ooo en güzeli ona erdik temizledikten sonra hep o öpecek :):)
Kaygılım iki gündür adet olmadım ya bugünlük poliannalığı senden odunç alim....olaya güzel acıdan bakim eğer ilk aydan hamile kalmış olsaydım duşundumde birsuru şey yaşanmamış olacaktı buradaki arkadaşlığımız olmayacaktı...şimdi kafama eseni yapıyorum o zaman yapamazdım....sonra düzenli bir karı koca ilişkisi okmayacaktı Mogami 8 aydır listeye adımı yazamayacaktı :) düzenli yıkanıp kremlenen saçlarım bu kadar canlı ve sağlıklı olmayacak tı ee tabi bebeğime anlatacağım onun olabilmesi için nelerle uğraştığım hikayeler olmayacaktı vay be bi kaç ay daha olmasa mı acaba :)

Bende 29-30'u gibi bekliyorum bu adet tarihime göre ne zaman doğuracağımı bile hesapladım.

canim sistigine gore gelecek kirmizilar biran evvel gelsede diyer ilaclarini icsen ona gore de calismalar baslar insallah bebegin gelecek adetimi duzene sokacaksin once yoksa bebek calismalarami devam ben yeni aya umudumu bagladim insallah yeni ayin hamis listesini doldururuz bende bitkisel karisimi sabah oyle aksam ac karnina iciyorum iki fincanda cayi iciyorum suan denemedeyim doktora gittigimde birakacam yumurtaliklarda gelisme olacakmi sonra klomene devam benhayirlisiyla gelse bebislerimiz

Yarin asilama diyen doktorla konusup ona göre ürologa gidecegiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…