kızlar merhaba bir süredir giremiyorum bulantılar mahvetti beni.Yemek yemek işkence oldu hatta suyu bile zorla içiyorum.Hamilelik dolayısı ile bulantım var üstüne birde progestan içiyorum tuz biber ekiyor üstüne.Bu cuma kalp atışı için gidicez inşallah herşey yolundadır da ben razıyım bulantılara.Bu arada yeni hamişlerimizi ve ikiz annemizi @ABCDEFCD de tebrik ediyorum. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Kizlar nasilsiniz 2 gundur isim cok giremiyorum bugun aksam yeniden gebelik testi yaptiricam doktorum oyle istedi bebek yoksa ilac verecekmis yarinda kontrolum var
Kaygilimmm yine bir enteresanlik cikar :):) ama bebek cikmazyaptır bakalım civciv çıkacak kuş çıkacak bundan ne çıkacak bekliyoruz :)
şaşırdım napıcaksınız peki hangi doktora gidiyorsun kuzum hangi hastahane başka yerlere de bakeşim baktırmayacak . hiç sorma canım doktor estrofem verdi bunu kullan 5 gün sonra adet olacaksın dedi ve üstüne glukofenle coraspin verdi . benim fibrokistim var doktora dedim hormon ilaçlarını dedi onlar doğumdan sonra gidecek ama yıllar önce gittiğim doktor hormon ilacı kullanmamalısın fibokistlerin var memede dedi ayrıca ailemde göğüs kanseri vakası çokbu ilaçtada bunları olan kullanmasın tarzı yukarıda belirttiğim gibi yazı var şimdi doktoruma güvenmeli miyim yoksa ilacı almamalı mıyım bilmiyorum yarın son günü yeterince aldım
Canm insallah gecer bulantilar allah yardimcimiz olsun cok sukur benm bulantim kusmam yok biz dun kalp sesimizi de dinledik melegim 7mm olmus tam bi fasulye :)kızlar merhaba bir süredir giremiyorum bulantılar mahvetti beni.Yemek yemek işkence oldu hatta suyu bile zorla içiyorum.Hamilelik dolayısı ile bulantım var üstüne birde progestan içiyorum tuz biber ekiyor üstüne.Bu cuma kalp atışı için gidicez inşallah herşey yolundadır da ben razıyım bulantılara.Bu arada yeni hamişlerimizi ve ikiz annemizi @ABCDEFCD de tebrik ediyorum. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Kaygilimmm yine bir enteresanlik cikar :):) ama bebek cikmaz
Bu cocuklarin hepsi ayni demek kiz kardesimde bebek simdimj icine girdi diyor bide televizyon izliyorsa cizgi film acayim mi diye soruyorBenımde bı anda cıkmıstı ya1-2 gun gobus delıgım agrıdı hatta tamda haftasonuna denk gelmıstı pazartesı okula bı gıttım ogrencılerım dıe ogretmenım karnında bebek mı var
şaşırdım napıcaksınız peki hangi doktora gidiyorsun kuzum hangi hastahane başka yerlere de bak
Ben lovely başına gelenden sonra erkeklerin bsktırması taraftarıyım bence ikiniz de baktırın
düşük yada MOL gebelik genetik ile de değil sperm kalitesi ile de alakalı çünkü
Evet kuzum rahat olalım ki bebişlerimizde gelsin 3ay bitti kürtaj olalı rahmim kendini toparlamıştır diye düşünüyorumbenimde aynen öyle doktorlar bu derece rahatken biz niye kasıyoruz bilmem ki rahat olmalıyız başka çaremiz yokçalışmaya devam :)
Evet kuzum rahat olalım ki bebişlerimizde gelsin 3ay bitti kürtaj olalı rahmim kendini toparlamıştır diye düşünüyorum
oyyy ya ben eşimin üzülmesine dayanamamkuzum bide benim eltimde doğum yapcak 3 aya kadar onların bebeğine hediye bakıyoruz eşimle nasıl hevesli istiyor ama rahat işte beni sıkmıyor olmazsa dünyanın sonu değil hem daha erken diye beni rahatlatıyor.sanki benim yükümü de yükleniyor canımın içi yaa
eşim baktırmayacak . hiç sorma canım doktor estrofem verdi bunu kullan 5 gün sonra adet olacaksın dedi ve üstüne glukofenle coraspin verdi . benim fibrokistim var doktora dedim hormon ilaçlarını dedi onlar doğumdan sonra gidecek ama yıllar önce gittiğim doktor hormon ilacı kullanmamalısın fibokistlerin var memede dedi ayrıca ailemde göğüs kanseri vakası çokbu ilaçtada bunları olan kullanmasın tarzı yukarıda belirttiğim gibi yazı var şimdi doktoruma güvenmeli miyim yoksa ilacı almamalı mıyım bilmiyorum yarın son günü yeterince aldım
Kaygılım iki gündür adet olmadım ya bugünlük poliannalığı senden odunç alim....olaya güzel acıdan bakim eğer ilk aydan hamile kalmış olsaydım duşundumde birsuru şey yaşanmamış olacaktı buradaki arkadaşlığımız olmayacaktı...şimdi kafama eseni yapıyorum o zaman yapamazdım....sonra düzenli bir karı koca ilişkisi okmayacaktıooo en güzeli ona erdik temizledikten sonra hep o öpecek :):)
peki o kısma şimdilik girmiyorum bakalım söktürücü bitsin hemen glukofen ve coraspine başlayacağım sonrada 3.gün doktora gideceğim ikimizde adeti 4 gözle bekliyoruz :)ne hallere geldik lovely benim yarın son gün söktürücüde bakalım etki edecek mi perşembeye :)
canim sistigine gore gelecek kirmizilar biran evvel gelsede diyer ilaclarini icsen ona gore de calismalar baslar insallah bebegin gelecek adetimi duzene sokacaksin once yoksa bebek calismalarami devam ben yeni aya umudumu bagladim insallah yeni ayin hamis listesini doldururuz bende bitkisel karisimi sabah oyle aksam ac karnina iciyorum iki fincanda cayi iciyorum suan denemedeyim doktora gittigimde birakacam yumurtaliklarda gelisme olacakmi sonra klomene devam benhayirlisiyla gelse bebislerimizinşallah canım inşallah evet maydonoz suuy iyi geldi sanırım bi rahatlık hissediyorum bakalmı 3gün daha devam edicem adette olursam tüm rahmi temizlemiş olacağım sanırım karnım çok şişti 42 gündür adet görmedim düşün ama dün maydonoz suyu üzerine yemek yedik karnım bildiğiniz 9 aylık hamile göbeği vardı abartmıyorum ve üzülerek yattım artık bi şey yemeyeceğim kilo yapan bi de sabaha inmişti çok şükür :)
Yarin asilama diyen doktorla konusup ona göre ürologa gidecegiz bakalımbencede boşa gitsin mi gitmesin mi bilemedim iki doktorlaada görüş olmadı acil olarak özel güzel bir doktordan öbürgüne randevu alır sorarsın zaten aşılama yaptıracağın doktora çok güvenmen lazım bi konuş tatmin edecekmi bakalım hayırlısını çıkarsın rabbim karşına ve hayırlı değilse bu ay olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?