Glukofen hprmon ilacı değildir cnm. Estofem hormondur adet görmen için. Bence için rahat olsun içine sşnmediyse başka doktora git ama glukofen doğru tedavi pkoda bence
canim biran once olsada sende bizde rahat bi nefes alirdik yazismayada diyer hamis arkadaslar gibi devam ederdik rabbim en kisa zamanda bebis verecek sabir ve dua rabbimizinhosuna giden onun icin polyannaya devamKaygılım iki gündür adet olmadım ya bugünlük poliannalığı senden odunç alim....olaya güzel acıdan bakim eğer ilk aydan hamile kalmış olsaydım duşundumde birsuru şey yaşanmamış olacaktı buradaki arkadaşlığımız olmayacaktı...şimdi kafama eseni yapıyorum o zaman yapamazdım....sonra düzenli bir karı koca ilişkisi okmayacaktıMogami 8 aydır listeye adımı yazamayacaktı :) düzenli yıkanıp kremlenen saçlarım bu kadar canlı ve sağlıklı olmayacak tı ee tabi bebeğime anlatacağım onun olabilmesi için nelerle uğraştığım hikayeler olmayacaktı vay be bi kaç ay daha olmasa mı acaba :)
Kaygılım iki gündür adet olmadım ya bugünlük poliannalığı senden odunç alim....olaya güzel acıdan bakim eğer ilk aydan hamile kalmış olsaydım duşundumde birsuru şey yaşanmamış olacaktı buradaki arkadaşlığımız olmayacaktı...şimdi kafama eseni yapıyorum o zaman yapamazdım....sonra düzenli bir karı koca ilişkisi okmayacaktıMogami 8 aydır listeye adımı yazamayacaktı :) düzenli yıkanıp kremlenen saçlarım bu kadar canlı ve sağlıklı olmayacak tı ee tabi bebeğime anlatacağım onun olabilmesi için nelerle uğraştığım hikayeler olmayacaktı vay be bi kaç ay daha olmasa mı acaba :)
canim sistigine gore gelecek kirmizilar biran evvel gelsede diyer ilaclarini icsen ona gore de calismalar baslar insallah bebegin gelecek adetimi duzene sokacaksin once yoksa bebek calismalarami devam ben yeni aya umudumu bagladim insallah yeni ayin hamis listesini doldururuz bende bitkisel karisimi sabah oyle aksam ac karnina iciyorum iki fincanda cayi iciyorum suan denemedeyim doktora gittigimde birakacam yumurtaliklarda gelisme olacakmi sonra klomene devam benhayirlisiyla gelse bebislerimiz
Yarin asilama diyen doktorla konusup ona göre ürologa gidecegiz bakalım
Bende 29-30'u gibi bekliyorum bu adet tarihime göre ne zaman doğuracağımı bile hesapladım.
Insallah tatlim bakalim yarın ne olacak olmadi tenhada kistiracagim dünkü doktoru kimsin len sen cok bilmisbencede en iyisi bu ama içini darlandırma sakın yine diyorum rabb,m hayırlısını nasip etsin araştırılsın ona göre aşılama yapılsın hamile kalmanda sorun yok zaten rabbime şükürler olsun aşılamada allah izin verirse hemen tutar önemli olan iyi olacağını belirleyebilmek mümkün olduğu kadar tabi ve sonrasında aşılama yaptırırsın acil değil belki kendiliğinden olur yeterki için kafan rahat etsin :)
Insallah tatlim bakalim yarın ne olacak olmadi tenhada kistiracagim dünkü doktoru kimsin len sen cok bilmis
INSALLAHH gelsin minnakin koklarsin icine cekersin mis kokusunuinşallah bende adeti göreyim ilaçlarıma başlıcam bakalım kısmetse ahh ahh her aya yei bir heyecan :):) gelsin bakalım kıvırcık saçlı bebeğimmm :):)
canim rabbimiz hayirli kilsin bebegin biran evvel gelir duamdasinYarin asilama diyen doktorla konusup ona göre ürologa gidecegiz bakalım
yok yok sen yanlışlıkla onun üstünede kaloriferi düşürürsün :) zahmet etmene gerek kalmaz ilahi sen zeybek havası he
Kuzum benim Rabbim bana da arkadaşlarımıza da hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecektir inanıyorum...Şimdilik hepinizin heyecanlarını birlikte yaşıyoruz inş bizimde zamanımız gelecekMogami canımı içi amin inşallah sende bebeğine kavuşursun inşallah en yakın zamanda sende bu heycanları yaşarsın Rabbim kurban olduğum çok büyük dualarımızı kabul etsin (AMİN)
Eylül mü yoksa kuzum ☺☺Bende 29-30'u gibi bekliyorum bu adet tarihime göre ne zaman doğuracağımı bile hesapladım.
kuzum topikte yazmasanda en azından bana özelden ulaştır sonucunu sonra topikte hepimiz çok merak ediyoruz bilmeyince...eklerim canım gün içindeBu aralar gelemiyorum canım gelsemde okuyup bişey yazmıyorum bu sefer adet 17 ocak deneme 24 oluyor canım hayırlısıMogami
Allah razı olsun duygulandim :)INSALLAHH gelsin minnakin koklarsin icine cekersin mis kokusunu
canim rabbimiz hayirli kilsin bebegin biran evvel gelir duamdasin
kuzum adet mi geldi
Canm insallah gecer bulantilar allah yardimcimiz olsun cok sukur benm bulantim kusmam yok biz dun kalp sesimizi de dinledik melegim 7mm olmus tam bi fasulye :)
cemrem her hamişimizin zorlu dönemi allah başka dert vermesin umarım kısa zamanda geçer bulantılar bebişe selamlar :):)
glukofende sıkıntı yok onu kullanacağım estofem hormon ilacı işte onu almam doğru mu fibrokisti olan biri olarak bilemedim belki de sürekli kullanmayacağım diye şimdilik verdi çünkü o yüzden diyorum dedi hormon ilacı almak istemiyorum dediğimdebilemedim işte kaygılı .:):):)
Neslicim nasılsın bebek nasıl doktora gittin micanım öncelikle içini bir rahatlatır mısın sen... kötü şeyler aklına getirme lütfen.. Aşılma ile kaldım bende denesen bi bide en önemlisi aşılamada hiç hamile kaldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?