2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Glukofen hprmon ilacı değildir cnm. Estofem hormondur adet görmen için. Bence için rahat olsun içine sşnmediyse başka doktora git ama glukofen doğru tedavi pkoda bence

glukofende sıkıntı yok onu kullanacağım estofem hormon ilacı işte onu almam doğru mu fibrokisti olan biri olarak bilemedim belki de sürekli kullanmayacağım diye şimdilik verdi çünkü o yüzden diyorum dedi hormon ilacı almak istemiyorum dediğimde bilemedim işte kaygılı .:):):)

canim biran once olsada sende bizde rahat bi nefes alirdik yazismayada diyer hamis arkadaslar gibi devam ederdik rabbim en kisa zamanda bebis verecek sabir ve dua rabbimizinhosuna giden onun icin polyannaya devam

bende bi yere giderken diyorum ohh kocamla gidiyoruz şimdi çocuk olsa çok zor ya da uykum geldi yatıyorum keyif yapıyorum ohh diyorum güzel yanından bak tabi canım bencede en güzeli bende diyorum burda ne yapıcaktık hamiş halim devam etse iki aya işi bırakıp evde olacaktım belki bu kadar yazamazdım :):):) iyi oldu demiyorum asla kötü günler de yaşadım ama hayırlısı varmış geçmişe şimdiye iyi yönlerinden bakıyorum :)):

inşallah bende adeti göreyim ilaçlarıma başlıcam bakalım kısmetse ahh ahh her aya yei bir heyecan :):) gelsin bakalım kıvırcık saçlı bebeğimmm :):)

Yarin asilama diyen doktorla konusup ona göre ürologa gidecegiz bakalım

bencede en iyisi bu ama içini darlandırma sakın yine diyorum rabb,m hayırlısını nasip etsin araştırılsın ona göre aşılama yapılsın hamile kalmanda sorun yok zaten rabbime şükürler olsun aşılamada allah izin verirse hemen tutar önemli olan iyi olacağını belirleyebilmek mümkün olduğu kadar tabi ve sonrasında aşılama yaptırırsın acil değil belki kendiliğinden olur yeterki için kafan rahat etsin :)

Bende 29-30'u gibi bekliyorum bu adet tarihime göre ne zaman doğuracağımı bile hesapladım.

inşallah tarihlerin tutar hayırlısıyla gelir bebişin eğer mogaminin dediği gibi benim de adet hemen gelmeyebilir ve 29 30 u görürüm bu durumda seninle beraber gideriz tarihlerde belki belli mi olur E elisa diyordu ya aynı ay hamile kalalım diye :):)

Insallah tatlim bakalim yarın ne olacak olmadi tenhada kistiracagim dünkü doktoru kimsin len sen cok bilmis

Insallah tatlim bakalim yarın ne olacak olmadi tenhada kistiracagim dünkü doktoru kimsin len sen cok bilmis

yok yok sen yanlışlıkla onun üstünede kaloriferi düşürürsün :) zahmet etmene gerek kalmaz ilahi sen zeybek havası he

inşallah bende adeti göreyim ilaçlarıma başlıcam bakalım kısmetse ahh ahh her aya yei bir heyecan :):) gelsin bakalım kıvırcık saçlı bebeğimmm :):)
INSALLAHH gelsin minnakin koklarsin icine cekersin mis kokusunu
Yarin asilama diyen doktorla konusup ona göre ürologa gidecegiz bakalım
canim rabbimiz hayirli kilsin bebegin biran evvel gelir duamdasin

Mogami canımı içi amin inşallah sende bebeğine kavuşursun inşallah en yakın zamanda sende bu heycanları yaşarsın Rabbim kurban olduğum çok büyük dualarımızı kabul etsin (AMİN)
Kuzum benim Rabbim bana da arkadaşlarımıza da hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecektir inanıyorum...Şimdilik hepinizin heyecanlarını birlikte yaşıyoruz inş bizimde zamanımız gelecek

Bu aralar gelemiyorum canım gelsemde okuyup bişey yazmıyorum bu sefer adet 17 ocak deneme 24 oluyor canım hayırlısı Mogami
kuzum topikte yazmasanda en azından bana özelden ulaştır sonucunu sonra topikte hepimiz çok merak ediyoruz bilmeyince...eklerim canım gün içinde

Kaygılım tek seferlik diye vermiştir doktor sıkıntı yapma inş. :)

canım öncelikle içini bir rahatlatır mısın sen... kötü şeyler aklına getirme lütfen.. Aşılma ile kaldım bende denesen bi bide en önemlisi aşılamada hiç hamile kaldın mı?
Neslicim nasılsın bebek nasıl doktora gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…