2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar 10 dkda yaptım nasıl olmuş :)
Canım naptınnnn burda rejimde olan birisi varrr ühüüüüüü
@KAYGILI m ben de napimmm kırmızılar gittikten sonra gün aşırı çalıştık ama bu sefer fazla takmadım spor yapıyorum başka şeylerle oyalıyorum kendimi bugün de ov. testi yaptım da buraya atsam yorumlarmısınız hiç kullanmadım da bilmiyorum
Sen neler yapıyorsun kuzum elisa__ da hiç yok buralarda..
Ben topice yazamıyorum ama hep girip okuyoruumm

Kızlar ovülasyon testinde hangi markayı kullanıyorsınuz ? Tavsiye verebilir misiniz

Canım ben Laboquick kullandım geçen ay ovulasyon u gösterdi ama bende işe yaramadı bakalım bu ay tekrar kullanacağım inşallah bu ay olur
gg den bakıyorum da hangisi karar veremedim hiç kullanmadım daha önce
Inşallah olur cnm sen ne kadar zamandır kullanıyorsun

Hmm tmm cnm anladım senin yum zamanı girmiş boş bırakma cnm devam olgunlaşma evresi 3 güne çatlar sanırım :):)
başka marka var mı ki bilen biri tavsiye verse
Canım iki çizgi de aynı koyulukta olduktan sonra çalışmalara başla çift çizgi yumurta nın 24-48 saat içerisinde çatlayacağını gösteriyor
Teşekkürler bacılar üç gün üst üste mi yoksa gün aşırı mı yum. zamanı üç gün peşpeşe diyorlar ya

Teşekkürler bacılar üç gün üst üste mi yoksa gün aşırı mı yum. zamanı üç gün peşpeşe diyorlar ya
Rica ederim canım eşinin sperm problemi yoksa hergün yap riske atma derim ama sayıda falan bi problem varsa günaşırı öneriliyor bende sanki başarılı olmuşum gibi anlatıyorum ama biraz araştırmıştım başarılı olanların söylediği bunlar :)

Geçen Ay ilk kez kullandım baya umutlanmıştım ama dün adet oldum adet bitsin tekrar başlayacağım canım
Kullananların bazısı ilk denemede bazıları 2-3 denemede hamile kalıyor tabi kişiye göre değişir hayırlısı tabi
ne kadardır istiyorsun cnm bebiş?

Bence sakıncası yok üst üste olabilir bitkisel destekle takviye yaparsın pekmez ceviz bal kahve işte...
Benim yum yarın ama bizde prş cuma ve pazar oldu belki böyle olması daha olumlu sonuç verir kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…