Valla çok güzel görünüyor tatlımmm offf cnm çektiKızlar 10 dkda yaptım nasıl olmuş :)
oda kısmet değilmiş bak aygül müydü kimin net hatırlamıyorum kayınvalidesi geldi tam çalışamadık dedi hamiş kaldı bu kv ler bazen iyi şeylere sebep olabiliyor sabret :)
Canim bende banka kartiyla almistim bir sorun olmamistiKIZLAR GİTTİGİDİYORDAN HALKBANK 24 LE OVU TESTİ ALAMIYORUM HATA VERİYOR. ALANLAR NASIL BAŞARDI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? @Mogami kredi kartı şart mı benimki banka kartı atm
Iyiyiz canim siz nasilsinz:)Selam kizlar nasilsiniz
Canım naptınnnn burda rejimde olan birisi varrr ühüüüüüüKızlar 10 dkda yaptım nasıl olmuş :)
Canım ben Laboquick kullandım geçen ay ovulasyon u gösterdi ama bende işe yaramadı bakalım bu ay tekrar kullanacağım inşallah bu ay olurKızlar ovülasyon testinde hangi markayı kullanıyorsınuz ? Tavsiye verebilir misiniz
yükleyemedim yaaKızlaar hangi günler çalışmalıyım sizce
gg den bakıyorum da hangisi karar veremedim hiç kullanmadım daha önceCanım ben Laboquick kullandım geçen ay ovulasyon u gösterdi ama bende işe yaramadı bakalım bu ay tekrar kullanacağım inşallah bu ay olur
Hmm tmm cnm anladım senin yum zamanı girmiş boş bırakma cnm devam
Canım iki çizgi de aynı koyulukta olduktan sonra çalışmalara başla çift çizgi yumurta nın 24-48 saat içerisinde çatlayacağını gösteriyor
Geçen Ay ilk kez kullandım baya umutlanmıştım ama dün adet oldum adet bitsin tekrar başlayacağım canımgg den bakıyorum da hangisi karar veremedim hiç kullanmadım daha önce
Inşallah olur cnm sen ne kadar zamandır kullanıyorsun
Hmm tmm cnm anladım senin yum zamanı girmiş boş bırakma cnm devamolgunlaşma evresi 3 güne çatlar sanırım :):)
başka marka var mı ki bilen biri tavsiye verse
Teşekkürler bacılarCanım iki çizgi de aynı koyulukta olduktan sonra çalışmalara başla çift çizgi yumurta nın 24-48 saat içerisinde çatlayacağını gösteriyor
Rica ederim canım eşinin sperm problemi yoksa hergün yap riske atma derim ama sayıda falan bi problem varsa günaşırı öneriliyor bende sanki başarılı olmuşum gibi anlatıyorum ama biraz araştırmıştım başarılı olanların söylediği bunlar :)Teşekkürler bacılarüç gün üst üste mi yoksa gün aşırı mı yum. zamanı üç gün peşpeşe diyorlar ya
Kullananların bazısı ilk denemede bazıları 2-3 denemede hamile kalıyor tabi kişiye göre değişir hayırlısı tabiGeçen Ay ilk kez kullandım baya umutlanmıştım ama dün adet oldum adet bitsin tekrar başlayacağım canım
Bence sakıncası yok üst üste olabilir bitkisel destekle takviye yaparsın pekmez ceviz bal kahve işte...Teşekkürler bacılarüç gün üst üste mi yoksa gün aşırı mı yum. zamanı üç gün peşpeşe diyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?