2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kullananların bazısı ilk denemede bazıları 2-3 denemede hamile kalıyor tabi kişiye göre değişir hayırlısı tabi
ne kadardır istiyorsun cnm bebiş?
1 buçuk senedir istiyorum canım başlarda çok takmıyordum bi gün olur elbet falan diyordum ama artık ciddi ciddi korkmaya başladım rabbim daha çok aratmaz inşallah hiçbirimize

Bence sakıncası yok üst üste olabilir bitkisel destekle takviye yaparsın pekmez ceviz bal kahve işte...
Benim yum yarın ama bizde prş cuma ve pazar oldu belki böyle olması daha olumlu sonuç verir kim bilir
İnşallah canım ya bu ay artık hepimiz yaşarız bu güzel duyguyu gelsin bebişler

1 buçuk senedir istiyorum canım başlarda çok takmıyordum bi gün olur elbet falan diyordum ama artık ciddi ciddi korkmaya başladım rabbim daha çok aratmaz inşallah hiçbirimize
Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum adet düzensizliği vardı tedavi bitti ama henüz bi şey yok dediğin gibi önce takmıyordum bende olur diye ama öyle olmuyormuş
inşallah cnm allah hepimize hayırlısından güzel huylu güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin :)

Amiiiiin amin canım tez zamanda inşallah :)

Bu arada bi listemiz varmış galiba kızlar beni de ekler misiniz bat 17 ocak böylesi daha heyecanlı olacak belki uğur da getirir :)

Olsun canım başarılı oluruz inşallah hep beraber Canım bizde sorun var mı yok mu bilemiyorum 5.denememiz daha yeni evliyiz doktora gitmedik inşallah sorunumuz yoktur

Bence sakıncası yok üst üste olabilir bitkisel destekle takviye yaparsın pekmez ceviz bal kahve işte...
Benim yum yarın ama bizde prş cuma ve pazar oldu belki böyle olması daha olumlu sonuç verir kim bilir

hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım çok heyecanlı

İnşallah yoktur bi problem canım ilk 1 sene çok problem değil zaten doktorlar da bir sene geçneyince çok ciddiye almıyor inşallah hiç gerek kalmaz biran önce olur da doktora sadece bebeği kontrol için gidersin :)

Ewt canımm çok heyecanlı bi tutarsa değme keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…