1 buçuk senedir istiyorum canım başlarda çok takmıyordum bi gün olur elbet falan diyordum ama artık ciddi ciddi korkmaya başladım rabbim daha çok aratmaz inşallah hiçbirimizeKullananların bazısı ilk denemede bazıları 2-3 denemede hamile kalıyor tabi kişiye göre değişir hayırlısı tabi
ne kadardır istiyorsun cnm bebiş?
İnşallah canım ya bu ay artık hepimiz yaşarız bu güzel duyguyu gelsin bebişlerBence sakıncası yok üst üste olabilir bitkisel destekle takviye yaparsın pekmez ceviz bal kahve işte...
Benim yum yarın ama bizde prş cuma ve pazar oldu belki böyle olması daha olumlu sonuç verir kim bilir
Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum adet düzensizliği vardı tedavi bitti ama henüz bi şey yok dediğin gibi önce takmıyordum bende olur diye ama öyle olmuyormuş1 buçuk senedir istiyorum canım başlarda çok takmıyordum bi gün olur elbet falan diyordum ama artık ciddi ciddi korkmaya başladım rabbim daha çok aratmaz inşallah hiçbirimize
Inşallah cnm allah gönlüne göre versin :)İnşallah canım ya bu ay artık hepimiz yaşarız bu güzel duyguyu gelsin bebişler
Amiiiiin amin canım tez zamanda inşallah :)Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum adet düzensizliği vardı tedavi bitti ama henüz bi şey yok dediğin gibi önce takmıyordum bende olur diye ama öyle olmuyormuş
inşallah cnm allah hepimize hayırlısından güzel huylu güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin :)
Aminnn :)Amiiiiin amin canım tez zamanda inşallah :)
Rica ederim canım eşinin sperm problemi yoksa hergün yap riske atma derim ama sayıda falan bi problem varsa günaşırı öneriliyor bende sanki başarılı olmuşum gibi anlatıyorum ama biraz araştırmıştım başarılı olanların söylediği bunlar :)
Bence sakıncası yok üst üste olabilir bitkisel destekle takviye yaparsın pekmez ceviz bal kahve işte...
Benim yum yarın ama bizde prş cuma ve pazar oldu belki böyle olması daha olumlu sonuç verir kim bilir
canım o işleBu arada bi listemiz varmış galiba kızlar beni de ekler misiniz bat 17 ocak böylesi daha heyecanlı olacak belki uğur da getirir :)
İnşallah yoktur bi problem canım ilk 1 sene çok problem değil zaten doktorlar da bir sene geçneyince çok ciddiye almıyor inşallah hiç gerek kalmaz biran önce olur da doktora sadece bebeği kontrol için gidersin :)Olsun canım başarılı oluruz inşallah hep beraberCanım bizde sorun var mı yok mu bilemiyorum 5.denememiz daha yeni evliyiz doktora gitmedik inşallah sorunumuz yoktur
hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım çok heyecanlı
Aminnnn inşallah canımmİnşallah yoktur bi problem canım ilk 1 sene çok problem değil zaten doktorlar da bir sene geçneyince çok ciddiye almıyor inşallah hiç gerek kalmaz biran önce olur da doktora sadece bebeği kontrol için gidersin :)
Valla canım 16 aydır bıkmadan usanmadan deniyoruz ama olmuyor :)
Ewt canımm çok heyecanlı bi tutarsa değme keyfimeOlsun canım başarılı oluruz inşallah hep beraberCanım bizde sorun var mı yok mu bilemiyorum 5.denememiz daha yeni evliyiz doktora gitmedik inşallah sorunumuz yoktur
hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım çok heyecanlı
bende kıvırcığım benim bebeğimde kıvırcık mı olur düz olsun babası gibi ya ben sevmiyorum kıvırcık sacı çok zor oluyorinşallah bende adeti göreyim ilaçlarıma başlıcam bakalım kısmetse ahh ahh her aya yei bir heyecan :):) gelsin bakalım kıvırcık saçlı bebeğimmm :):)
Laboquick canim topicce memnunuz bu markadanKızlar ovülasyon testinde hangi markayı kullanıyorsınuz ? Tavsiye verebilir misiniz
Saol cnm bende bu marka alıcam herkes kullanmış :)Laboquick canim topicce memnunuz bu markadan
tabii ki iş seyahatiSlm cnm hoşgeldin biz iyiyiz senin keyifler yerinde maşallahiş seyahati deme sakın gezme tozma olsun
canım sen kaç kilo aldın arkadaşımla gittik bugün kontrole 12 hafta kaldı doğuma 10 kilo almış ....30 cm boyu var 1170 gr maşallah çok farklı bişi ellleri yüzündeydi yaramazınLaboquick canim topicce memnunuz bu markadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?