2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım sen kaç kilo aldın arkadaşımla gittik bugün kontrole 12 hafta kaldı doğuma 10 kilo almış ....30 cm boyu var 1170 gr maşallah çok farklı bişi ellleri yüzündeydi yaramazın
Canim hamileligimi ilk ogrendigimde 76 kiloydum 3 ay icerisinde 4 kiloya yakin verdim 1 hafta once 76 dim simdj kac kiloyum bilmiyorum yilbasindan sonra kontrolum var bakalim bizimki kac kilo almis:)

İnşallah kuzum. Elisa nerelerde?

Canim hamileligimi ilk ogrendigimde 76 kiloydum 3 ay icerisinde 4 kiloya yakin verdim 1 hafta once 76 dim simdj kac kiloyum bilmiyorum yilbasindan sonra kontrolum var bakalim bizimki kac kilo almis:)
aserdiğin için mi kilo verdin güzelmiş 3 ayda 4 kilo :) büyüsün annesi ama yeterince büyüsün doğururken can yakmasın

aserdiğin için mi kilo verdin güzelmiş 3 ayda 4 kilo :) büyüsün annesi ama yeterince büyüsün doğururken can yakmasın
Yok canim benim dis sorunu vardi agzimin ici komple apse olmustu su dahi icemez olmustum 3 ayim bitmeden dokunamiyordular

yorumlarızz sanırımm anladığımız kadarıyla ben yazamadım iş yoğundu iyi yapıyorsun spor çalışma ohh miss arada yazda görüşelim :) ben şimdi çıkacağım yarın burdayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…