Ben de kıvırcığım kociş deee ama ben seviyorum kuzumbende kıvırcığım benim bebeğimde kıvırcık mı olur düz olsun babası gibi ya ben sevmiyorum kıvırcık sacı çok zor oluyor
Eylül mü yoksa kuzum ☺☺
benimde eşim çok seviyor kıvır kıvır saclı bi kızı olsun istiyormuş....karısının sacları yetmiyo demek :)Ben de kıvırcığım kociş deee ama ben seviyorum kuzum
Canim hamileligimi ilk ogrendigimde 76 kiloydum 3 ay icerisinde 4 kiloya yakin verdim 1 hafta once 76 dim simdj kac kiloyum bilmiyorum yilbasindan sonra kontrolum var bakalim bizimki kac kilo almis:)canım sen kaç kilo aldın arkadaşımla gittik bugün kontrole 12 hafta kaldı doğuma 10 kilo almış ....30 cm boyu var 1170 gr maşallah çok farklı bişi ellleri yüzündeydi yaramazın
inşallah tarihlerin tutar hayırlısıyla gelir bebişin eğer mogaminin dediği gibi benim de adet hemen gelmeyebilir ve 29 30 u görürüm bu durumda seninle beraber gideriz tarihlerde belki belli mi olur @elisa diyordu ya aynı ay hamile kalalım diye :):)
canim sitresden uzak kal hepinizi cok seviyorum gonulden kalpten dua ediyorum rabbimiz kabul eder insallah bebislerimiz bekletmeden gelirAllah razı olsun duygulandim :)
aserdiğin için mi kilo verdin güzelmiş 3 ayda 4 kilo :) büyüsün annesi ama yeterince büyüsün doğururken can yakmasınCanim hamileligimi ilk ogrendigimde 76 kiloydum 3 ay icerisinde 4 kiloya yakin verdim 1 hafta once 76 dim simdj kac kiloyum bilmiyorum yilbasindan sonra kontrolum var bakalim bizimki kac kilo almis:)
Yok canim benim dis sorunu vardi agzimin ici komple apse olmustu su dahi icemez olmustum 3 ayim bitmeden dokunamiyordularaserdiğin için mi kilo verdin güzelmiş 3 ayda 4 kilo :) büyüsün annesi ama yeterince büyüsün doğururken can yakmasın
diş deyince hatırladım canım gecmiş olsun bidaha da gelmesinYok canim benim dis sorunu vardi agzimin ici komple apse olmustu su dahi icemez olmustum 3 ayim bitmeden dokunamiyordular
Amin Allah kimseye yasatmasin cok kotu biseydiş deyince hatırladım canım gecmiş olsun bidaha da gelmesin
Evet bizim tatli mogamimiz burda:)mogami vardı bu topicte mi takılıyor kızlar?
maydanoz suyu iltihap söktürüyo cok fena da ben zaten aslan pencesi içiyorum incir kürü de yapıcam bi de onu içmiyim diye buharına oturcam canm bikaç gün iç bi de buharını yaparsın
Hehehe ne güzel yaa hayali bile çok tatlııı yanakları tombiş olcak kıvır kıvır saçlar paytak paytak yürümeleeer ayyyybenimde eşim çok seviyor kıvır kıvır saclı bi kızı olsun istiyormuş....karısının sacları yetmiyo demek :)
Yok canım henüz değilhamile mi peki?
Durmak yok çalışmaya devam kuzum napalım olana kadar çalışıcaz başka yolu yokValla canım 16 aydır bıkmadan usanmadan deniyoruz ama olmuyor :)
HMMM anladımntabii ki iş seyahatiçok şükür şubata kadar başka seyahat yok artık bebiş mesaisine dönüyoruz :)
Canım naptınnnn burda rejimde olan birisi varrr ühüüüüüü
MINIKKUS1 m ben de napimmm kırmızılar gittikten sonra gün aşırı çalıştık ama bu sefer fazla takmadım spor yapıyorum başka şeylerle oyalıyorum kendimi bugün de ov. testi yaptım da buraya atsam yorumlarmısınız hiç kullanmadım da bilmiyorum
Sen neler yapıyorsun kuzum @elisa__ da hiç yok buralarda..
Ben topice yazamıyorum ama hep girip okuyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?