2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar spermiogram için üç tam gün cinsel perhiz lazımmış ben 2 gün sonra yaptırdım eşime o yüzden test hatalı çıkabilirmis umutlanayım mı

kızlar spermiogram için üç tam gün cinsel perhiz lazımmış ben 2 gün sonra yaptırdım eşime o yüzden test hatalı çıkabilirmis umutlanayım mı
Sonuçları nasıldı ki canım ben gerçi tam bilmiyorum ama 1günde bile farkeder bence

evet olabilir hepsini sor yarın doktora bakalım :) şimdi çıkmalıyım içini rahat tut o bebişler spermden oldu önemli ola sağlıklı olması doktorla görüşün bakalım inşallah güzel haberler gelecek yarın öpüyorum:)

CANLARIM BEN CUMA GÜNÜNDEN SONRA BAT GÜNÜME KADAR GİRMEYECEM. İLGİLİLERE DUYURULUR. TARİHTE TUTMADIĞIM İÇİN NE ZAMANA GELİYO BİLMİYORUM. HEM CUMAYA KADAR İLACIMDA BİTMİŞ OLACAK. ARTIK RAHAT BİR KAFAYLA BEKLEMEYE GEÇECEM FAZLA DÜŞÜNMEDEN. AMA YILBAŞINDA GİRER DUALARIMI YAPAR ÇIKARIM HEM TOPİĞİN FISTIKLARINI ÖZLÜYORUM. YILBAŞINDA Mogami CİM RESİMLERİNİZİ KOYAR BENDE GÖRMÜŞ OLURUM

Canım bizimki 2.5 gün ile verdi ama bir sonrakini 4 ya da 5 günlük bir perhizle vermişti sonuç gene aynı çıktı.

bilsemm bana mgül dedi face ten görüşmüş bi süre uzak kalacak sanırım eşide muayeneye gitmek istememiş

Hım eşide ne var yani verse kızda rahatlasa bir şey varsa bir an önce tedaviye başlasalar ben bu erkekleri hiç anlamıyorum. Benim eşim gitti iki kere kuzu gibi verdi evet bu onlar için çok yıpratıcı bir süreç ama en azından onların tedavisi daha kolay ve sonuçta ne olursa olsun iş kadında bitiyor. Onca iğneyi eşim yemicek sonuçta ben yicem. Histeroskopi olduğum gün kıyamam eşim benim yüzümden ne işler açıldı başına dedi bana.

Canım bizimki 2.5 gün ile verdi ama bir sonrakini 4 ya da 5 günlük bir perhizle vermişti sonuç gene aynı çıktı.
cinsel perhiz süresinin az olması halinde sperm sayısı azalır ancak hareketlilik özelliklerinde artış gözlenir.diyor bizim de aynen oyle cikti aslında o yüzden umutlandim

bebeem sizde sorun tam olarak ne bilmiyorum canım ama doktor aşılama demiş sanırım. Bizim aşılama yaptıracak kadar bir sayımız bile yok direkt tüp bebek dedi doktor bize. Biz öğrendiğimizden beri kür ve bir sürü ilaç takviyesi yapıyoruz. Sizin aşılama kadar sayınız varsa o sayı biraz daha yükseltilebilir takviyelerle. Üzülme sakın güçlü ol.

cinsel perhiz süresinin az olması halinde sperm sayısı azalır ancak hareketlilik özelliklerinde artış gözlenir.diyor bizim de aynen oyle cikti aslında o yüzden umutlandim

2 günlük testi ben kabul etmem demişti benim göründüğüm başka bir doktor. Eşimde 4-5 günlük perhizle tekrar verdi ve sonuç yine aynıydı bizde değişen olmadı ama inşallah sizde değişiklik olur. İçin için yeme kendini biraz daha sabret ve testi iyi bir yerde özellikle tüp bebek merkezlerinde tekrarlatın. Çünkü en iyi spermiogram tahlilini onlar yapar.

Esimin sonucu 8.8 çıktı doktor sayi az genetik anomali olan sperm yüksek olur dedi digeri asilama yapalim dedi kafam allak bullak

Ayrıca biz önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz ve hiç içimde olumsuz bir sonuçla karşılaşmak düşüncesi yok mesela. Çok şükür ki kolay atlattım o günleri eğer ki tüp bebek tedavisinde de başarılı olursak bu kesinlikle benim iyi psikolojimle olucak bu doğal yoldan kalanlar içinde önemli, aşılama yaptıranlar, tüp yaptıranlar içinde ne olursa olsun motivasyonunu psikolojini iyi tut.

Pazartesi son bosalma olursa dogru sonuc icin cuma verilmeli diyor bi makalede bu duruma göre biz bir gun erken vermis oluyoryz esimin yorgunluk ve stresi de cabasi

8.8 nedir 8 milyon mu yoksa sayı sadece 8 mi?
Milyon tatlim 8.8 milyon çıktı ben bunu doktora gösterdim doktor bana aşılama önerdi klomen verdi klomen bittiğinde aynı doktora sıra bulamadığım için farklı doktora gittim o da bana sperm sayısı düşük esin incelensin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…