İnşallah kuzum. Elisa nerelerde?
Sonuçları nasıldı ki canım ben gerçi tam bilmiyorum ama 1günde bile farkeder bencekızlar spermiogram için üç tam gün cinsel perhiz lazımmış ben 2 gün sonra yaptırdım eşime o yüzden test hatalı çıkabilirmis umutlanayım mı
kızlar spermiogram için üç tam gün cinsel perhiz lazımmış ben 2 gün sonra yaptırdım eşime o yüzden test hatalı çıkabilirmis umutlanayım mı
Morali bozuk olduğu için mi gelmiyor acaba yada bu bebek olayından biraz uzaklaşmak içinmibilsemm bana mgül dedi face ten görüşmüş bi süre uzak kalacak sanırım eşide muayeneye gitmek istememiş
kızlar spermiogram için üç tam gün cinsel perhiz lazımmış ben 2 gün sonra yaptırdım eşime o yüzden test hatalı çıkabilirmis umutlanayım mı
bilsemm bana mgül dedi face ten görüşmüş bi süre uzak kalacak sanırım eşide muayeneye gitmek istememiş
cinsel perhiz süresinin az olması halinde sperm sayısı azalır ancak hareketlilik özelliklerinde artış gözlenir.diyor bizim de aynen oyle cikti aslında o yüzden umutlandimCanım bizimki 2.5 gün ile verdi ama bir sonrakini 4 ya da 5 günlük bir perhizle vermişti sonuç gene aynı çıktı.
cinsel perhiz süresinin az olması halinde sperm sayısı azalır ancak hareketlilik özelliklerinde artış gözlenir.diyor bizim de aynen oyle cikti aslında o yüzden umutlandim
Halkbank 24 kullanıyorum 3d güvenlik varmış bankayı aradım o da açık. Bilemedim niye olmadı alamadım yaCanim bende banka kartiyla almistim bir sorun olmamisti
Esimin sonucu 8.8 çıktı doktor sayi az genetik anomali olan sperm yüksek olur dedi digeri asilama yapalim dedi kafam allak bullakbebeem sizde sorun tam olarak ne bilmiyorum canım ama doktor aşılama demiş sanırım. Bizim aşılama yaptıracak kadar bir sayımız bile yok direkt tüp bebek dedi doktor bize. Biz öğrendiğimizden beri kür ve bir sürü ilaç takviyesi yapıyoruz. Sizin aşılama kadar sayınız varsa o sayı biraz daha yükseltilebilir takviyelerle. Üzülme sakın güçlü ol.
Esimin sonucu 8.8 çıktı doktor sayi az genetik anomali olan sperm yüksek olur dedi digeri asilama yapalim dedi kafam allak bullak
Pazartesi son bosalma olursa dogru sonuc icin cuma verilmeli diyor bi makalede bu duruma göre biz bir gun erken vermis oluyoryz esimin yorgunluk ve stresi de cabasi2 günlük testi ben kabul etmem demişti benim göründüğüm başka bir doktor. Eşimde 4-5 günlük perhizle tekrar verdi ve sonuç yine aynıydı bizde değişen olmadı ama inşallah sizde değişiklik olur. İçin için yeme kendini biraz daha sabret ve testi iyi bir yerde özellikle tüp bebek merkezlerinde tekrarlatın. Çünkü en iyi spermiogram tahlilini onlar yapar.
8.8 nedir 8 milyon mu yoksa sayı sadece 8 mi?
Pazartesi son bosalma olursa dogru sonuc icin cuma verilmeli diyor bi makalede bu duruma göre biz bir gun erken vermis oluyoryz esimin yorgunluk ve stresi de cabasi
Milyon tatlim 8.8 milyon çıktı ben bunu doktora gösterdim doktor bana aşılama önerdi klomen verdi klomen bittiğinde aynı doktora sıra bulamadığım için farklı doktora gittim o da bana sperm sayısı düşük esin incelensin dedi8.8 nedir 8 milyon mu yoksa sayı sadece 8 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?