2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet sayınız düşük ama bizimkinin yanında çok çok iyi kaldı ki sizin ki keçiboynuzu kürü ve proxeed plus ile çok rahat yükseltilebilir bir sayı.

şimdi benim sıkıntı yapma sebebim yumurtlamam bu hafta sonu ya bi doktora uyup bu hafta aşılama yaptırıcam ya da diğer doktoru uyup eşimi daha detaylı bir inceleme sokucam bu ayın kaçırcaz ben 2 fikrin arasında kaldım o yüzden bu kadar sıkıntıdayım yoksa aslında düne kadar gayet iyiydim

Durmak yok çalışmaya devam kuzum napalım olana kadar çalışıcaz başka yolu yok
Rabbim isteyen herkese anneliği yaşatsın inşallah
Aynen canım pes etmek yok benim bi ablamın 19 sene sonra oldu yıllarca yapmadığı kalmadı 8 kere tüp bebek aşılama kürler vs ve sonuç 40 yaşında artık vazgeçip durumu kabullendiği sırada kendiliğinden hamile olduğunu öğrendi demek ki herşeyin bi vakti saati var biz üzerimize düşeni yapıp bıkmadan beklemeliyiz ki ödüllendirilelim :)

Esimin sonucu 8.8 çıktı doktor sayi az genetik anomali olan sperm yüksek olur dedi digeri asilama yapalim dedi kafam allak bullak

Aşılama kalitelilerin seçip tüplere gönderilmesi. Sonuçta belli hıza ve kaliteye sahip olanlar dölleme şansına sahip bu kadar endişe etme. Üni hastanesi de güzel araştırır. Sayınıza şükredin şansınız sıfır değil. Döllemek için 1tane kaliteli bile yeterli umutsuz olmayın

ilac verdi mi esine ya da ondan da istedi mi detayli inceleme

Canım biz her akşam taze taze keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. Proxeed plus, gnc l-arginine, gnc mega men, gnc fish oil ve folio (folik asit) içiyor eşim. Doktor neofortil diye bir ilaç önerdi bize 3 ay uygulayın dedi tüp bebekten önce ama biz beklemek istmedik ve hemen tüp bebek tedavisine giriştik. Neofortil 3 aylık 400 lira ve İzmir'de 10 eczane falan satıyor. Yurt dışından yeni gelmeye başlamış daha etkisi kanıtlanmamış proxeed plusta neofortile göre daha pahalı. İçinde 30 şase var ve sabah akşam içince 15 gün gidiyor o da 140 lira. Onunla başarı sağlayan çok kişi var. Bizim sayımız çok düşük olduğu için olanı da kaybetme riskimiz olduğundan hemen tüp bebek işlemlerine başlamış ama sen tüm bu dediklerimi deneyerek sayınızı çok rahat bir şekilde arttırabilirsiniz.

ya öyle biliyorum ama doktorum dün bana dedi bu aranızda boşanma sebebi olmasın o kadar kolay ki onlar için dedim bu zamana kadar ben kendim de sorun var zannediyordum ve eşim hiçbir zaman bana bir çocuğu içimde tutamadin falan demedi ki dedim ben dönüp değişimi senin yüzünden çocuğum olmuyor deyip adamı boşayayım

bebeem 72 saat mi oluyor. Peki ultrasonda tesrisleri inceliyorlar mı? Ürolog ne yapıyor araştırırken tam olarak
Canim sadece labratuara gidip örnek verdi o kadar nette diyo ki en son pazartesi bosalma olduysa cuma örnek verin yani son iliskiden sonraki dördüncü gun tabi bunu kimse bize demedi

yani bu sitede olmasa siz olmasanız bu doktorlar yüzüm herhalde kendini kaybeden insanlardan biride ben olacaktım Allah im sana bana hepimize tattirsin inşallah annelik duygusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…