ilac verdi mi esine ya da ondan da istedi mi detayli inceleme8 milyondur o aşılama dediyse bizim sayımız 200 bin biliyor musun?
Milyon tatlim 8.8 milyon çıktı ben bunu doktora gösterdim doktor bana aşılama önerdi klomen verdi klomen bittiğinde aynı doktora sıra bulamadığım için farklı doktora gittim o da bana sperm sayısı düşük esin incelensin dedi
Pazartesi son bosalma olursa dogru sonuc icin cuma verilmeli diyor bi makalede bu duruma göre biz bir gun erken vermis oluyoryz esimin yorgunluk ve stresi de cabasi
şimdi benim sıkıntı yapma sebebim yumurtlamam bu hafta sonu ya bi doktora uyup bu hafta aşılama yaptırıcam ya da diğer doktoru uyup eşimi daha detaylı bir inceleme sokucam bu ayın kaçırcaz ben 2 fikrin arasında kaldım o yüzden bu kadar sıkıntıdayım yoksa aslında düne kadar gayet iyiydimAyrıca biz önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz ve hiç içimde olumsuz bir sonuçla karşılaşmak düşüncesi yok mesela. Çok şükür ki kolay atlattım o günleri eğer ki tüp bebek tedavisinde de başarılı olursak bu kesinlikle benim iyi psikolojimle olucak bu doğal yoldan kalanlar içinde önemli, aşılama yaptıranlar, tüp yaptıranlar içinde ne olursa olsun motivasyonunu psikolojini iyi tut.
Aynen canım pes etmek yok benim bi ablamın 19 sene sonra oldu yıllarca yapmadığı kalmadı 8 kere tüp bebek aşılama kürler vs ve sonuç 40 yaşında artık vazgeçip durumu kabullendiği sırada kendiliğinden hamile olduğunu öğrendi demek ki herşeyin bi vakti saati var biz üzerimize düşeni yapıp bıkmadan beklemeliyiz ki ödüllendirilelim :)Durmak yok çalışmaya devam kuzum napalım olana kadar çalışıcaz başka yolu yok
Rabbim isteyen herkese anneliği yaşatsın inşallah
Son iliskiden 3 tam gun sonraymisKızlar eşim de verecek test kaç gün perhiz gerekiyorLovely35
Esimin sonucu 8.8 çıktı doktor sayi az genetik anomali olan sperm yüksek olur dedi digeri asilama yapalim dedi kafam allak bullak
ilac verdi mi esine ya da ondan da istedi mi detayli inceleme
Gecen hafta basladi keci boynuzu kürüne hergün muz falan tikiyorum adamcagiza :)Evet sayınız düşük ama bizimkinin yanında çok çok iyi kaldı ki sizin ki keçiboynuzu kürü ve proxeed plus ile çok rahat yükseltilebilir bir sayı.
Kızlar eşim de verecek test kaç gün perhiz gerekiyorLovely35
ya öyle biliyorum ama doktorum dün bana dedi bu aranızda boşanma sebebi olmasın o kadar kolay ki onlar için dedim bu zamana kadar ben kendim de sorun var zannediyordum ve eşim hiçbir zaman bana bir çocuğu içimde tutamadin falan demedi ki dedim ben dönüp değişimi senin yüzünden çocuğum olmuyor deyip adamı boşayayımAşılama kalitelilerin seçip tüplere gönderilmesi. Sonuçta belli hıza ve kaliteye sahip olanlar dölleme şansına sahip bu kadar endişe etme. Üni hastanesi de güzel araştırır. Sayınıza şükredin şansınız sıfır değil. Döllemek için 1tane kaliteli bile yeterli umutsuz olmayın
Canım doğrusu 3 tam gün perhiz sonrası 4. gün gidip vermesi ama bizim tüp bebek doktoru onlar detaylı inceliyorlar 7 günlük perhiz istedi.
Canim sadece labratuara gidip örnek verdi o kadar nette diyo ki en son pazartesi bosalma olduysa cuma örnek verin yani son iliskiden sonraki dördüncü gun tabi bunu kimse bize demedibebeem 72 saat mi oluyor. Peki ultrasonda tesrisleri inceliyorlar mı? Ürolog ne yapıyor araştırırken tam olarak
yani bu sitede olmasa siz olmasanız bu doktorlar yüzüm herhalde kendini kaybeden insanlardan biride ben olacaktım Allah im sana bana hepimize tattirsin inşallah annelik duygusunuCanım biz her akşam taze taze keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. Proxeed plus, gnc l-arginine, gnc mega men, gnc fish oil ve folio (folik asit) içiyor eşim. Doktor neofortil diye bir ilaç önerdi bize 3 ay uygulayın dedi tüp bebekten önce ama biz beklemek istmedik ve hemen tüp bebek tedavisine giriştik. Neofortil 3 aylık 400 lira ve İzmir'de 10 eczane falan satıyor. Yurt dışından yeni gelmeye başlamış daha etkisi kanıtlanmamış proxeed plusta neofortile göre daha pahalı. İçinde 30 şase var ve sabah akşam içince 15 gün gidiyor o da 140 lira. Onunla başarı sağlayan çok kişi var. Bizim sayımız çok düşük olduğu için olanı da kaybetme riskimiz olduğundan hemen tüp bebek işlemlerine başlamış ama sen tüm bu dediklerimi deneyerek sayınızı çok rahat bir şekilde arttırabilirsiniz.
Bizde iyiyiz canim yarin minnosumu gormeye gidecegiz babasiyla senin minnos nasilIyiyiz canim siz nasilsinz:)
Paylas istersen bakalımMrb Kizlar bende dün akşam test yaptim 2. Çizgi siliknik ama netti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?