Canım bi an seni @KAYGILI sandım profil foto aynı oluncaMrb Kizlar bende dün akşam test yaptim 2. Çizgi siliknik ama netti?
Gebelik Testi miMrb Kizlar bende dün akşam test yaptim 2. Çizgi siliknik ama netti?
bende bi an gozler portledi
canim o dediyin ilici da doktorum yazdi bize esim icin almanyadan geliyor etkili ilacmisCanım biz her akşam taze taze keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. Proxeed plus, gnc l-arginine, gnc mega men, gnc fish oil ve folio (folik asit) içiyor eşim. Doktor neofortil diye bir ilaç önerdi bize 3 ay uygulayın dedi tüp bebekten önce ama biz beklemek istmedik ve hemen tüp bebek tedavisine giriştik. Neofortil 3 aylık 400 lira ve İzmir'de 10 eczane falan satıyor. Yurt dışından yeni gelmeye başlamış daha etkisi kanıtlanmamış proxeed plusta neofortile göre daha pahalı. İçinde 30 şase var ve sabah akşam içince 15 gün gidiyor o da 140 lira. Onunla başarı sağlayan çok kişi var. Bizim sayımız çok düşük olduğu için olanı da kaybetme riskimiz olduğundan hemen tüp bebek işlemlerine başlamış ama sen tüm bu dediklerimi deneyerek sayınızı çok rahat bir şekilde arttırabilirsiniz.
Aynen bende öyle sandım bi an bende bi an gozler portledikaygili sandim bi an sevindim bakk sokturucude aliyordu bak bebismismeyer sonra isime bakinca meyer baskasiymis
aynen yaa benim de pörtlemiştii hatta anaaa dedim meğer başka arkadaşmışbende bi an gozler portledikaygili sandim bi an sevindim bakk sokturucude aliyordu bak bebismismeyer sonra isime bakinca meyer baskasiymis
ayyy bende öle sandım .....doktora bi güzel sayacaktım sonra dikkat edince profil benzerliğini anladım
ayyy bende öle sandım .....doktora bi güzel sayacaktım sonra dikkat edince profil benzerliğini anladım
kırmızı mı geldi canım
he bacım belliydi gelceği zatenkırmızı mı geldi canım
hayirlisi olsun canim
Umutlar bidahaki aya inşallahh kuzummhe bacım belliydi gelceği zaten
bedduan çok hoşmuşşş canımhayirlisi olsun canim
sana bed dua ediyimmi insallah son olurda 9 ay rahat edersin gelmez kahrolasicalar
çok sağol canım iii dileklerin için ...allah aratmadan versin isteyen herkesehayirlisi olsun canim
sana bed dua ediyimmi insallah son olurda 9 ay rahat edersin gelmez kahrolasicalar
AMIN INSALLAH kimsenin kucaqini bebissiz koymasin rabbim 2015 de gelsin bebislerimizçok sağol canım iii dileklerin için ...allah aratmadan versin isteyen herkese
ewet canm idrar testiGebelik Testi mi
payassana bakalimewet canm idrar testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?