Aaa canım inşallah hamilesindir testi tekrar et onda da silik çıkarsa hemen kanda baktır bat ne zamandı geçti mi gününewet canm idrar testi
payassana bakalim
kiss seni goriyim ki 9 ay kahrolasicalar gelmesin aminnnBabada banada
hanfendi sen hamiş değil misin :) niye takvimin yok
elifin wuslt in hamslik takvimi varya bebeyi gosteriyor kac haftalik filan o sende yokO nasıl oluyor kız
İnş cnm. Eşim de yeni doğmuş bebek aldı kucağıba heveslendi isteği benimkini aştı. Sperm testini kendi isteğiyle verecek. Artık daha rahatım. Hayırlısıyla gelsin inş bebiş. Sende inş sağlıkla kucağına al bebeğini inş cnm :)
elifin wuslt in hamslik takvimi varya bebeyi gosteriyor kac haftalik filan o sende yok
selam canim simdilik yok malesefSelam kızlar nasılsınız güzel haberler varmı bugün inşaallah
bak yukarda bahar umut varya en alta hamilelik takvimi var oraya gir tahmini dogumun ne zaman onu yaz cikicak bide qaliba son adetide yaziyosunYok canm nadl oluyorki o
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim :)7. Ayda sonuc aldim duphaston die ilac kullaniordun 2.kutuyduBelirti olarak ara ara karnima agri girio onun dışında belirti yok weya anlamiorm :)
bak yukarda bahar umut varya en alta hamilelik takvimi var oraya gir tahmini dogumun ne zaman onu yaz cikicak bide qaliba son adetide yaziyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?