- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Ayyy tebrık ederım canımmm sıra kan testınde
İnşallah canım en kısa zamanda bizlere de nasip olurAmin canm darisi basiniza kizlar
yok güzelim özel birşey kullanmadım..38 yaşında kucağıma alıcam nasip olursa :)canim sen bisey kullandinmi yoksa normal hicbisey kullanmadanmi hamis kaldin bebegini kac yasinda kucagina alacaksin
Kısmet mogişim yaa hakkımızda ne hayırlıysa o olsun tek, çift, üçOyyyyy çok güzel bi haber....inşallah sağlıklı güzel bi gelişimleri olur da ikiz olur totosunu ısırdıklarım yaa
Bende dünden beri öyle dua ediyorum da çok kaygılıyım KAYGILIM bee..Allah dağına göre kar verirmiş, nasıl layık görürse öyle olsunnneneneee 2 oğlana 2de kız mı inanmıyorum oğlanlarr ağızları açık hangisini izleyeceklerini şaşırırlar resmen :)tüm aile oturup onları izlersiniz hayırlısı ablacım rabbim sağlıklı nasip etsinde varsın çifter gelsinler :)
Bebeğin gelişimine göre tarih öne gelebilir canım, hayırlısı olsunya burda böyle yazıyor ama doktorum dün kü muayenede doğuma 1 ağustos dedisancın olmazsa dedi tabi
Allah iyiliğini versin emikiz tebrik ederim hamilesin ins allah
anlat bakalim belirti pozisyon kac zamandir isdiyorsun?
Tatlım iyi akşamlar.. Doktora gidecektin bugün, gittin mi?Tebrikler hayırlı olsun canım. Bence en kısa zamanda kan testini yaptır
İyiyizzzzz sen nasılsın ??Selam kızlar nasılsınız
Evet gittim canım. Alttan baksak keseyi görürüz ama gerek yok dedi. Kan değerindeki artışı çok beğendi. Tedbir amaçlı düşük önleyici iğne yaptı. 7 ocakta tekrar gidicem şu anda herşey yolunda çok şükürTatlım iyi akşamlar.. Doktora gidecektin bugün, gittin mi?
Bence de vajinal muayene etmemesi iyi olmuş çok başındasın daha gebeliğinin..Aynı tarihlerde gidicez yeniden kontrole, hadi bakalım güzel haberlerle inşallahEvet gittim canım. Alttan baksak keseyi görürüz ama gerek yok dedi. Kan değerindeki artışı çok beğendi. Tedbir amaçlı düşük önleyici iğne yaptı. 7 ocakta tekrar gidicem şu anda herşey yolunda çok şükür
Ikizler mi geliyor yoksa benmi yanlış anladımBende dünden beri öyle dua ediyorum da çok kaygılıyım KAYGILIM bee..Allah dağına göre kar verirmiş, nasıl layık görürse öyle olsun
ayy tam zamaninda yapmissin elinde eteginde olur rabbim kucagina almayi nasip etsin birde iki bebek olabilir drmistin ne kadar guzel bende haziranda 37 olacagim benimde menopoz baslangici var onun altinda olmasi gereken bende 12 fsh doktorum olur diye umut ediyorum demisti sag taraf calismiyor bende soldan geliyor yumurta. Klomene basladik umidim yok buay ama gec olsada gelecek bebegim okadarcik birhis var icimdeyok güzelim özel birşey kullanmadım..38 yaşında kucağıma alıcam nasip olursa :)
Henüz net değil tatlım..Tek kese ama kan değerim yüksek olduğundan şuan için şüpheli..15 gün sonra belli olacakIkizler mi geliyor yoksa benmi yanlış anladım
Olur tabi neden olmasın hatta menapoz öncesi bazı kadınların hormonlarının daha düzenli olduğunu okumuştum..Tek yumurtalıkla bile çok büyük şansın var, sakın ümidini inancını yitirme..Hepiniz için dua ediyorum en hayırlı zamanda gelsin bebeklerinizayy tam zamaninda yapmissin elinde eteginde olur rabbim kucagina almayi nasip etsin birde iki bebek olabilir drmistin ne kadar guzel bende haziranda 37 olacagim benimde menopoz baslangici var onun altinda olmasi gereken bende 12 fsh doktorum olur diye umut ediyorum demisti sag taraf calismiyor bende soldan geliyor yumurta. Klomene basladik umidim yok buay ama gec olsada gelecek bebegim okadarcik birhis var icimde
Bende iyiyim ablacım çok şükür bebişin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş. Benim için dua edersen çok sevinirimİyiyizzzzz sen nasılsın ??
Allah razı olsun güzelim tşk ederimBende iyiyim ablacım çok şükür bebişin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş. Benim için dua edersen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?