2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bak rahis takvimine orda bebeyimin yaklasik agirligi yaziyor tam onun altinda hamilelik takvimi var oraya gir gerisi gelir zaten

Mrb arkadaşlar.. Bebişimizin kalp atışlarını duyduk:) ultrasonda 6,5 haftalık çıktı. Ama 3 gun önce ve bugün pembe akıntım oldu. Dr iki hafta sonra gel demişti randevuma daha bir hafta var napsam bilmiyorum. Devam etmiyor kanama akıntı şeklinde azcık gelip kayboluyor. Korkmalı mıyım?

Bende dünden beri öyle dua ediyorum da çok kaygılıyım KAYGILIM bee..Allah dağına göre kar verirmiş, nasıl layık görürse öyle olsun

mrb arkadaşlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım prolaktinim 30 çıkmış onun için ilaç verdi doktorum progestana adetin 15. günü başla dedi ve bide önümüzdeki adetin 3. günü başlamam için klomen verdi kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum nasıl bi ilaç işe yarıyo mu kilo yapıyo diye biliyorum biraz korktum o yüzden bide günde 2 doz yazmış sanırım

Tatlım iyi akşamlar.. Doktora gidecektin bugün, gittin mi?
Evet gittim canım. Alttan baksak keseyi görürüz ama gerek yok dedi. Kan değerindeki artışı çok beğendi. Tedbir amaçlı düşük önleyici iğne yaptı. 7 ocakta tekrar gidicem şu anda herşey yolunda çok şükür

Bence de vajinal muayene etmemesi iyi olmuş çok başındasın daha gebeliğinin..Aynı tarihlerde gidicez yeniden kontrole, hadi bakalım güzel haberlerle inşallah

yok güzelim özel birşey kullanmadım..38 yaşında kucağıma alıcam nasip olursa :)
ayy tam zamaninda yapmissin elinde eteginde olur rabbim kucagina almayi nasip etsin birde iki bebek olabilir drmistin ne kadar guzel bende haziranda 37 olacagim benimde menopoz baslangici var onun altinda olmasi gereken bende 12 fsh doktorum olur diye umut ediyorum demisti sag taraf calismiyor bende soldan geliyor yumurta. Klomene basladik umidim yok buay ama gec olsada gelecek bebegim okadarcik birhis var icimde

Olur tabi neden olmasın hatta menapoz öncesi bazı kadınların hormonlarının daha düzenli olduğunu okumuştum..Tek yumurtalıkla bile çok büyük şansın var, sakın ümidini inancını yitirme..Hepiniz için dua ediyorum en hayırlı zamanda gelsin bebekleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…