2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

offf geçmiş olsun bende çok hastayım nerden nefes aldıgımı ben de bılmıyorum adet olmadım bende ama ben gec yumurtladım hesapladıgım bat 1 kasımdı ama sonra 4 kasıma cektım bakalım beklıyoruz bugun kan tahlılı verdım 4 de cıkacak sonucum kabul edılmene çok sevındım hayırlı olsun cnm

bende şimdi tabağımı bitirdim hemde ekmekle sıyıra sıyıra görsen o bi tabak yemeği o ekmekle nasıl iştahla yedim evlendiğimden beri böyle uzun süren iştah ve kilo görmedim allahım sen benim iştahımı SirriEyvan a ver yarabbim :))

Öksürüğe iyi gelen bildiğiniz yaptığınız bişey var mı kızlar...sesim de kısıldı saçma sapan bi sesim var
Elma sirkesi, bal, ılık su,sabah ve akşam yap hem gribe iyi gelir hem de öksürüğü falan anında keser, çok geçmiş olsunnn

İyiyim canim kv yan gelip yatiyor iyi nasil olsun isi yemegi yapiliyor hic iyilesmeye niyetiyok herhalde off cok yoruluyorum evimebile bakamiyorum

allahım emeklerini sevabını mükafatsız bırakmasın rabbim kv görmesin eşin görmesin rabbim görsün :) allah beterinden korusun dua ediyorum ki iyileşsin kırığı

Amin canim esim kv de gormesin rabbim biliyor kendime vakit ayiramiyorum insallah cabuk iyilesir kirigi

inşallah bende öyle diyorum birde yemek götür biraz kendide idare etsin yani ısıtsın otursun sürekli yanında olmak zorunda değilsin tualet işi var bird e

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim...geçmiş olsun kuzum

Elma sirkesi, bal, ılık su,sabah ve akşam yap hem gribe iyi gelir hem de öksürüğü falan anında keser, çok geçmiş olsunnn
ölçü verir misin kuzum...bi bardak ılık suya ne kadar bal ne kadar elma sirkesi...sağol balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…