- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
offf geçmiş olsun bende çok hastayım nerden nefes aldıgımı ben de bılmıyorum adet olmadım bende ama ben gec yumurtladım hesapladıgım bat 1 kasımdı ama sonra 4 kasıma cektım bakalım beklıyoruz bugun kan tahlılı verdım 4 de cıkacak sonucum kabul edılmene çok sevındım hayırlı olsun cnmiyi kuzum nasıl olayım bi iyiyim bi kötüyüm....adet olmadım 7 günlük gecikmem var ama bebiş yok...formasyona kabul edildim onun için ankaraya gidicem...hastayım öksürüğüm var sesim kısıııık ...pöööfff böyle işte balım sen nasılsın
Öksürüğe iyi gelen bildiğiniz yaptığınız bişey var mı kızlar...sesim de kısıldı saçma sapan bi sesim var
Bende sımdı yemekten geldım canım tabagımı bıtırdım yanı basımda ekmek duruyor dayanamadım ekmek arası tursu yedım salatının suyuyla varmı böyle bırsey yaaa aksamada tekrar acıkıyorum gunler kısa acıkmamız lazım kendımızı frenlememız lazım olmaz boyle
boyle gıderse evın kapısından ıcerı gırmeeycegız
selam canim sukur iyiz sen nasilsin?Selam kizlar nasilsiniz
Selam kizlar nasilsiniz
İyiyim tatlim bende kvyle ugrasiyorum off cabuk iyilesse bari patlamak uzereyimselam canim sukur iyiz sen nasilsin?
ay ins ALLAH tez iylesirde sende rahat edersin evinde rahat rahat oturursunİyiyim tatlim bende kvyle ugrasiyorum off cabuk iyilesse bari patlamak uzereyim
İyiyim canim kv yan gelip yatiyor iyi nasil olsun isi yemegi yapiliyor hic iyilesmeye niyetiyok herhalde off cok yoruluyorum evimebile bakamiyorumiyiyiz canım sen nasılsın kv nasıl oldu?
Elma sirkesi, bal, ılık su,sabah ve akşam yap hem gribe iyi gelir hem de öksürüğü falan anında keser, çok geçmiş olsunnnÖksürüğe iyi gelen bildiğiniz yaptığınız bişey var mı kızlar...sesim de kısıldı saçma sapan bi sesim var
İyiyim canim kv yan gelip yatiyor iyi nasil olsun isi yemegi yapiliyor hic iyilesmeye niyetiyok herhalde off cok yoruluyorum evimebile bakamiyorum
Amin canim dr a gitmissin insallah hayirli haber vermen yakindir bebislerimiz gobuslerimize gelsin hayirlisiyla tum isteyenlereay ins ALLAH tez iylesirde sende rahat edersin evinde rahat rahat oturursun
Amin canim esim kv de gormesin rabbim biliyor kendime vakit ayiramiyorum insallah cabuk iyilesir kirigiallahım emeklerini sevabını mükafatsız bırakmasın rabbim kv görmesin eşin görmesin rabbim görsün :) allah beterinden korusun dua ediyorum ki iyileşsin kırığı
amin canimAmin canim dr a gitmissin insallah hayirli haber vermen yakindir bebislerimiz gobuslerimize gelsin hayirlisiyla tum isteyenlere
Nasılsınız kızlar bugun varmı yeni gelişmeler.
Amin canim esim kv de gormesin rabbim biliyor kendime vakit ayiramiyorum insallah cabuk iyilesir kirigi
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim...geçmiş olsun kuzumofff geçmiş olsun bende çok hastayım nerden nefes aldıgımı ben de bılmıyorum adet olmadım bende ama ben gec yumurtladım hesapladıgım bat 1 kasımdı ama sonra 4 kasıma cektım bakalım beklıyoruz bugun kan tahlılı verdım 4 de cıkacak sonucum kabul edılmene çok sevındım hayırlı olsun cnm
ölçü verir misin kuzum...bi bardak ılık suya ne kadar bal ne kadar elma sirkesi...sağol balımElma sirkesi, bal, ılık su,sabah ve akşam yap hem gribe iyi gelir hem de öksürüğü falan anında keser, çok geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?