- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
mogişşş ankara soğuukkk.bildiğin ayaz üşütme gelince :) hayırlısıyla gel inşallah :)inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim...geçmiş olsun kuzum
mrb. kızlar hastaneden geliyorum keseyi gördüümmm çok mutluyum 16 mm lik kese dedi haftasını söylemedi ayrıntılı ultrasonda da doktor 5+5 dedi
soğan gibi kat kat giyinip gelicem fıstıkmogişşş ankara soğuukkk.bildiğin ayaz üşütme gelince :) hayırlısıyla gel inşallah :)
Merhaba canım bugün bende gittim doktora kese göründü 15mm ama henüz bebek görünmüyor dedi iki hafta sonraya randevu verdi moralim bozuldu yaSende bebek göründümü sadece keseyimi gördünüz
tabiki hemen, 1 bardak ılık suya 1 çorba kaşığı bal 1 tatlı kaşığı elma sirrkesi, kayınpederimin sihirli iksiri.küçük yeğenim bile hasta olunca hep onu yapalım anne der :) acil şifalarölçü verir misin kuzum...bi bardak ılık suya ne kadar bal ne kadar elma sirkesi...sağol balım
vaaaayyy değişik bi tarifmiş...dünde pazardaydım bilseydim alırdım gittim normal turp aldım...Mogami canım Ahmet maranki nin bi tarifi var siyah turp un alt kısmını ufacık kesip ust tarafınıda kesipp az oyuyorsun içine bi kaşık bal koyup bardağı n üstüne koyup alt delikten çıkan suyu içince bişi kalmaz
İnsallah rabbim gonlune gore verir tatlim hayirli saglikli bir evlat nasip etsinamin canim
bakalim doktorum umutlu konusdu hayirlisi doktor yakindir desede once RABBIM verecek
sukur tuvaletine falan kendi gidiyor sol kolu kirildi ben sabah gozumu acar acmaz ordayim aksama kadar evi supur sil camasir bulasik misafir hic eksik degil gelende bana takmis bebek varmi gelin kilo almis diyorlar halbuki zayifladim 1 haftadir afedersin kicimin ustune oturamiyorum istese tek eliylede biseyler yapabilir kv gelem sakin kalkma yerinden gelin bakar diyorlar sanki ben bakmiyoruminşallah bende öyle diyorum birde yemek götür biraz kendide idare etsin yani ısıtsın otursun sürekli yanında olmak zorunda değilsin tualet işi var bird e
sadece kese göründü cnm haftaya bebeğimi görmeye gidicem niye canını sıkıyosun bak ne güzel kese görünmüş kaç haftalık dedi peki
Tatlim gecmis olsun rabbim acil sifalar versinölçü verir misin kuzum...bi bardak ılık suya ne kadar bal ne kadar elma sirkesi...sağol balım
Beş haftalık dedi iki hafta sonraya randevu verdi. Senin son adet tarihin neydi canım
ben geldiimm, iyi günler tatlılarım kolay gelsin evlerde iş yerlerde, boğazından sorunlu olanlar kış mevsimi malum yicez büyücez, can boğazdan gelir, yemek yemeyide yiyen insanıda çok severim :)
ayyy çok sagol canım inşallah hamıleyımdır hıc de belırtım yok pek beklemıyorum aslına bakarsaninşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim...geçmiş olsun kuzum
bende şimdi tabağımı bitirdim hemde ekmekle sıyıra sıyıra görsen o bi tabak yemeği o ekmekle nasıl iştahla yedim evlendiğimden beri böyle uzun süren iştah ve kilo görmedimallahım sen benim iştahımı SirriEyvan a ver yarabbim :))
benim eltim 6+1 de gördü kese ve bebeği, endişe etme lütfen herşey iyi olacak Allah ın izniyle, erken olduğunu usg cihazından cihazına farkettiğini tahmin ediyorum...Beş haftalık dedi iki hafta sonraya randevu verdi. Senin son adet tarihin neydi canım
Merhaba canım bugün bende gittim doktora kese göründü 15mm ama henüz bebek görünmüyor dedi iki hafta sonraya randevu verdi moralim bozuldu yaSende bebek göründümü sadece keseyimi gördünüz
İnsallah rabbim gonlune gore verir tatlim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin
sukur tuvaletine falan kendi gidiyor sol kolu kirildi ben sabah gozumu acar acmaz ordayim aksama kadar evi supur sil camasir bulasik misafir hic eksik degil gelende bana takmis bebek varmi gelin kilo almis diyorlar halbuki zayifladim 1 haftadir afedersin kicimin ustune oturamiyorum istese tek eliylede biseyler yapabilir kv gelem sakin kalkma yerinden gelin bakar diyorlar sanki ben bakmiyorum
iii nolsun aynı sen nasılsın cnm kvnın ayagı mı kırıldıSelam kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?