- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
yaniii şimdi şöyleki kıvırmıym hiç ama kışın kilo almak yağlanmak sıcak tutar yaz yaklaşırken sıkı bir diyetle hepsinden kurtuluruz. ben sizi her halinizle seviyorum ayrıca, kilonuz değil tatlı diliniz benim için önemli olanpeki yandan yağları taşmış göbek iki metre önde giden estetikten yoksun arkadaşların olsun ister misin bu gidişle öyle olacak pancarımm işimiz zorr :))
İnsallah rabbim gonlune gore verir tatlim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin
sukur tuvaletine falan kendi gidiyor sol kolu kirildi ben sabah gozumu acar acmaz ordayim aksama kadar evi supur sil camasir bulasik misafir hic eksik degil gelende bana takmis bebek varmi gelin kilo almis diyorlar halbuki zayifladim 1 haftadir afedersin kicimin ustune oturamiyorum istese tek eliylede biseyler yapabilir kv gelem sakin kalkma yerinden gelin bakar diyorlar sanki ben bakmiyorum
Al bendende o kadar canım bu yememıızn sonu ne olacak derım kaygılımmmm :) evet evet bendende alsın @SirriEyvan nıma esmama versın yarasın bebısıe :)
sağol kuzum benimTatlim gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
yaniii şimdi şöyleki kıvırmıym hiç ama kışın kilo almak yağlanmak sıcak tutar yaz yaklaşırken sıkı bir diyetle hepsinden kurtuluruz. ben sizi her halinizle seviyorum ayrıca, kilonuz değil tatlı diliniz benim için önemli olan
yaaa hemen bal alıp yapıcam...hatta anakaraya gidince atatürk orman çiftliği balı alıp onunla yapayımtabiki hemen, 1 bardak ılık suya 1 çorba kaşığı bal 1 tatlı kaşığı elma sirrkesi, kayınpederimin sihirli iksiri.küçük yeğenim bile hasta olunca hep onu yapalım anne der :) acil şifalar
bazen bu karakterdeki insanların bir durum olsada laf soksam diye yaşadıklarını düşünüyorumsenden başka bakacak adam yokmuymuş peki kv nazlanırsa işin var Allah yardımcın olsun millet bu durumda bile laf sokuyo hayret bişe yaa
20 eylüldü sat aslında 2 hafta değilde 10 gün sonra gitsen de duyulur kalp atışları ama niye moralin bozuk sesnin ya benimde canım sıkıldı göremediğin için mi
sonumuz iyi değil geçicek bu heves dedim 1 hafta olacak çok fena çokk(
Ya doktorum bebek görünmüyor dedi yüzüde asıldı benimde moralim bozuldu adet tarihine göre bir hafta gerideyiz dedi bebek görünmesi için kesenin en az 20, 25mm olması gerekiyor zaten şimdi görünmez herşey normal dedi belki yumurtan geç oluşmuş çatlamış olabilir dedi. ama işte bir hafta geri falan deyince moralim bozuldu. Ama durum sendede aynı doktorun herşey normal demiş benimde içim rahatladı biraz
Gecmıyor kuzum acılen bırseyler yapmak lazım ben adet olursam sıkı dıyete baslyacagım
bende bende hemen açlık diyetine girmem lazım mide biraz küçülsün :)
o şimdi pıtır pıtır büyürr lütfen stres yapma bak kızlar diyorlar normal diye :)
evet nazli babanne var ikimiz bakiyoruz o olmasa daha zor olurdu tek gelinim sen nasilsin dr a gittin misenden başka bakacak adam yokmuymuş peki kv nazlanırsa işin var Allah yardımcın olsun millet bu durumda bile laf sokuyo hayret bişe yaa
iyiyim canim yok sol kolu dirsekten asagisi catlamis sargidaiii nolsun aynı sen nasılsın cnm kvnın ayagı mı kırıldı
valla yalan yok bende eski iştahımı geri istiyorum çünkü iştah kaçtı hepten yediğimden aldığım zevk sıfır, oysa dediğim gibi yemeyi yedirmeyi aşırı severim :)oyyy yaptın yine yapacağını pammmukk şekerim :)) bizde seni böyle seviyorum diyecem de neyin varki her şey bal fıstıkkk :))
benim eltim 6+1 de gördü kese ve bebeği, endişe etme lütfen herşey iyi olacak Allah ın izniyle, erken olduğunu usg cihazından cihazına farkettiğini tahmin ediyorum...
Canim icini ferah tut gec dollenme olmus olabilir 10 gun sonra git daha iyi olur hem bebisi hem pit pit lari gorursun canimYa doktorum bebek görünmüyor dedi yüzüde asıldı benimde moralim bozuldu adet tarihine göre bir hafta gerideyiz dedi bebek görünmesi için kesenin en az 20, 25mm olması gerekiyor zaten şimdi görünmez herşey normal dedi belki yumurtan geç oluşmuş çatlamış olabilir dedi. ama işte bir hafta geri falan deyince moralim bozuldu. Ama durum sendede aynı doktorun herşey normal demiş benimde içim rahatladı biraz
Amin kuzum ya birde hapmi kullaniyor diyorlar ya sizene diyecegim koca koca kadinlarayyy resmen vücut kafa her türlü tükendin rabbim sabır kuvvet versinn ne uyuzlar geçmiş olsuna gelmş bide laf atıyorlarr oyy oyy sende çok kasma kendini bırak iki günde bi süpür her gün her gün olmaz yemeğini yap yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?