2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Insallah canim bebisini saglikla kucagina alirsin darisi tum isteyenlere.dun hurda bi arkadas konu acmisti kocasiyla bosanmak uzere hamile kalmis aldirmak istiyordu.rabbim gercekten isteyene ve hakedene nasipetsin.
Amin canım. arkadaşın durumu çok zor Rabbim yardımcısı olsun. İsteyen herkese nasip etsin inşallah.

ay çok güldüm yaa hakkaten önüme gelen dersi okuyorum halledicez balım derste neymiş

yeniledim seccidom bugün yine verdim 0.38 0.100den 38 e çıktı hüsranlarr artk doktor test yap diyene kadar yapmam sanırım :):) sende durumlar nasıl ne zaman test senin bugün değil mi?
canım 0.38. ne demek hamilelik olabilirmi arkadaslar bilgisi olan varmi insallah hamissindir

valla ben aradım taradım doktor bulamadım devlette hepsi mi dolar arkadaş...o sebepten kist gitti mi kaldı mı bilmediğim için hadi bi ay daha kullanayım dedim...umuyorum gitmiştir canım...ocak ortası adet olup kistte gittiyse kullanmayı bırakıcam inş...hapı bırakınca yumurtalıklar biraz fazla mesai yapıyormuş kuşum o yüzden 3 tane yumlamışsın...ama olsun bize bi tane yeter Allahın izniyle....tabi spermciklerde yolu bulabilseler

kuzum aöf finalleri bir hafta ertelenebilir çünkü 7 haziranda seçimler var....emin değilim sadece ihtimal ama güçlü bi ihtimal...dolayısıyla 13-14 hazirana denk gelir...bil ona göre davran kuşum...yine de bi şansını dene ve oku 2. dönemi karnı burnunda çok insan gördüm sınava giren çokta tatlı oluyorlar sende hallediverirsin minnoşun üzmez annesini

deme öyle canım sakın umutsuluğa düşme bak nerdeyse 2 yıl oldu hala umutluyum umudunu kaybetme. hemen olsun stiyoruz ama vakti var ne yapalım yani.
Bilmiyorum canim arkadasim yoruldum galiba neresinden tutsam napsam olmuyor bazen birak hic ugrasma diyirum bazende yas 30 a dayandi beklwyemezsin diyorum

Klomen mi kullandin? Allah allah iliski gununu belirleyemedi mi dr acaba uzme skin kendini tamam mi bu ay olmadi bir dahakine umutsuzlug kapilmaa kuzum
Bundan onceki ay serephone kullandim canim iliski gunu belirlendi ama kaaln kilifa sivi dolunca yumurtanin catlamasinin pek onemi kalmadi napalim insallah anne olabilirim bende

Sosyal hizmetler okuyorum ben.valla kendimi ders calısırken en son orta okulda falan hatırlıyorum prensip olarak çalışmıyorum dermişim.öyle böyle bi şekilde genel kültür olayından yuvarlanıp gidiyorum.notlarım idare eder gibi.en düşük notum 40.ders calusmadıgım için dönemi ertelemiyim diyorum.sınavdan sınavada giderim okula ilkaki dedim.bilemiyorum kii

Dişimi sıkar içerde biraz daha durmasını zorlarım artık.ama o illa çıkıcam die tam sınav zamanı diretirsede nasip kısmet derim.vize olmasada finallere girerim napalım

Hemen hemen aynı donemler doğum zamanımız.inş aksi bir durum yaşamayızda 1senemiz heba olmaz.ikinci dönem sınavlara girmezsek bu genel not ortalamasını kötü etkilemezmi?sonucta ilk dönem ki derslerden bile gecio gecmediğimiz ıkıncı dönemki finallerden sonra belli oluyor
İnş canım her ikisinide sağsağlim götürebilirim.

Canım bende 25 mayıs gibi sezeryan olursam girerim gibi geliyor bilmiyorum ki içimden ses bebe 36 haftada gelecek diyor içimdeki ses öle son ana beklemez diyor sezeryan olurum ben gibi geliyor eğer böle olursa finale girerim yoksa girmem imkansız risk

SIK DİŞİNİ KAYGILIM 2KATINDAN FAZLA YÜKSELMİŞ DEĞERİN 0.1 den 0.38e bence azimle bekleyelim 5 ler 20 ler 1500 ler kalp atışları derken doğurduğumuz günler de gelecek inş

@KAYGILI Kaygılım hayıtı bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı hayıt at 15dk demle taze süz iç. İçine hafif bal karıştırabilirsin bu arada burnunu tıka iç, içtikten sonraki nefesini dışarı ver hemen içine çekme tiksinebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…