2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

gelişmeler yok siz nasılsınız?
Biz iyiyiz cok şükür canım.allahda sizi iyi etsin inş

ölçü verir misin kuzum...bi bardak ılık suya ne kadar bal ne kadar elma sirkesi...sağol balım
Canım aynı kürü annemde uygular cok faydası oluyormus.astım bronsit oldu kaç ay sürdü içince öksürügüm azalıyor der.şifa olsun inş

Bencede herşey normaldir ya neden kötü olsunki iki hafta düşünmiycem hiç bişey İNşallah bebeğimide görücem ozaman :)
işte böyle taze annecik kafanı rahat tut, bebişte tutunsun güzelce anneye, artık ortak bir yaşamınız var ve bunun keyfini sür,Allah ın izniyle 2 hafta sonra görüşeceksin kendisiyle :)

evet nazli babanne var ikimiz bakiyoruz o olmasa daha zor olurdu tek gelinim sen nasilsin dr a gittin mi

iyiyim canim yok sol kolu dirsekten asagisi catlamis sargida
ona gecmiş olsun sana kolay gelsin de ben ayağı sandım

Hosgeldin aramiza canim insaAllah Rabbim hayirlisiyla tez zamanda saglikli bir gebelik nasip eder sana

Eger adet olursam bende öyle yapacagım canım mıde genısledıkce genıslıyor spordan once bogazımı kısacagım

bende öyle boğazımı tutunca gidiyor kilolar hemde hızlı hızlı bugün su içmeye çalışıyorum ama sabahtan beri 3 bardak oldu

çok çok geçmiş olsun, Allah sabır versin çok üzücü bir durum, inşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıcakla olur ve sürer gider,Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez

bende öyle boğazımı tutunca gidiyor kilolar hemde hızlı hızlı bugün su içmeye çalışıyorum ama sabahtan beri 3 bardak oldu

Hadi bendegunduz cok ıcemıyorum ama aksam ıcıyorm genelde bende bogamızımı tutunca gıdıyor bakalım ınsallah uygulayabılırız

doktorlar hemen olumlu bir şey demiyorlar belkide olumsuz şeylere karşı hazırlık anlamında ama bu tutumları iyi değil insanın boş yere canını sıkıyorlar benim doktorum o konuda iyi öleceğini bile yumuşak yumuşak söyler :) evet rabbim hayırlısını versin bu bebişi vermiş sağlığını da uzun mrünüde verecektir rabbim inşallah sen kafanı hiç doktora takma :)

Merhaba hosgeldın gecmıs olsun Allah'ım tekrar yasatmasın yenıden saglıcaklı hayırlı bır bebeknasıp estın

valla yalan yok bende eski iştahımı geri istiyorum çünkü iştah kaçtı hepten yediğimden aldığım zevk sıfır, oysa dediğim gibi yemeyi yedirmeyi aşırı severim :)

benimde fizik senin gibi olsa yerin yediririm ama benim yedirip yememem gerek bakalım bu iştah illaki gidecek çünkü hiç böyle kalıcı olmadı :) bekliyoruzz obeziteden sevgilerr...:)

çok çok geçmiş olsun, Allah sabır versin çok üzücü bir durum, inşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıcakla olur ve sürer gider,Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez

cok sagolun evet uzucu ama elden bişey gelmiyor amin inş rabbim nasip eder güzel dilekleriniz için teşekkür ederım.:)

Hadi bendegunduz cok ıcemıyorum ama aksam ıcıyorm genelde bende bogamızımı tutunca gıdıyor bakalım ınsallah uygulayabılırız

inşallah yoksa bizi kilo aldıkça hamiş sanacaklar iyice üzülücez bende akşam çok içtim dün saatte 3 bardak niyeyse ütü yapım ondan sanırım

inşallah yoksa bizi kilo aldıkça hamiş sanacaklar iyice üzülücez bende akşam çok içtim dün saatte 3 bardak niyeyse ütü yapım ondan sanırım

Aynen canım halamlar ınanmayacak hamıle olmadıgıma tabı utuyuu yapınca yandın sen her gun utu yap olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…