Biz iyiyiz cok şükür canım.allahda sizi iyi etsin inşgelişmeler yok siz nasılsınız?
Canım aynı kürü annemde uygular cok faydası oluyormus.astım bronsit oldu kaç ay sürdü içince öksürügüm azalıyor der.şifa olsun inşölçü verir misin kuzum...bi bardak ılık suya ne kadar bal ne kadar elma sirkesi...sağol balım
Canim icini ferah tut gec dollenme olmus olabilir 10 gun sonra git daha iyi olur hem bebisi hem pit pit lari gorursun canim
işte böyle taze annecik kafanı rahat tut, bebişte tutunsun güzelce anneye, artık ortak bir yaşamınız var ve bunun keyfini sür,Allah ın izniyle 2 hafta sonra görüşeceksin kendisiyle :)Bencede herşey normaldir ya neden kötü olsunki iki hafta düşünmiycem hiç bişey İNşallah bebeğimide görücem ozaman :)
ona gecmiş olsun sana kolay gelsin de ben ayağı sandımevet nazli babanne var ikimiz bakiyoruz o olmasa daha zor olurdu tek gelinim sen nasilsin dr a gittin mi
iyiyim canim yok sol kolu dirsekten asagisi catlamis sargida
Canim senin vajinal mi bakildi yok karindanmi ben vajinal 5+4 te gordum ama benim ne zaman dollenme oldugu belliydi ovu kullaniyordum 6+3 te kalp atisini duydumCanımıniçi sen nezaman görmüştün bebeğini kaç haftalıkken görünmüştü ?
Hosgeldin aramiza canim insaAllah Rabbim hayirlisiyla tez zamanda saglikli bir gebelik nasip eder sanaarkadaşlar merhaba,
ben yenı katıldım aranıza 2 ay oldu bebegımı kaybedeli inş tekrar hamile olmak istiyorum. okudum yeni hamile olan arkadaşlarımız varmış hayırlı olsun rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin
Eger adet olursam bende öyle yapacagım canım mıde genısledıkce genıslıyor spordan once bogazımı kısacagım
çok çok geçmiş olsun, Allah sabır versin çok üzücü bir durum, inşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıcakla olur ve sürer gider,Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmezarkadaşlar merhaba,
ben yenı katıldım aranıza 2 ay oldu bebegımı kaybedeli inş tekrar hamile olmak istiyorum. okudum yeni hamile olan arkadaşlarımız varmış hayırlı olsun rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin
Tesekkur ederim canimona gecmiş olsun sana kolay gelsin de ben ayağı sandım
bende öyle boğazımı tutunca gidiyor kilolar hemde hızlı hızlı bugün su içmeye çalışıyorum ama sabahtan beri 3 bardak oldu
Doktor çok önemli canım ben bunu anladım ben kese göründü diye 32 diş gülümserken ama bebeğin görünmüyor diye yüzüme tokat gibi söyledi sanki sırf bukadar sevinme der gibiama şimdi sizinle konuşunca rahatladım canım Rabbim ne eylerse güzel eyler bakalım zaman bize neler getirecek
arkadaşlar merhaba,
valla yalan yok bende eski iştahımı geri istiyorum çünkü iştah kaçtı hepten yediğimden aldığım zevk sıfır, oysa dediğim gibi yemeyi yedirmeyi aşırı severim :)
Amin kuzum ya birde hapmi kullaniyor diyorlar ya sizene diyecegim koca koca kadinlar
çok çok geçmiş olsun, Allah sabır versin çok üzücü bir durum, inşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıcakla olur ve sürer gider,Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez
Hadi bendegunduz cok ıcemıyorum ama aksam ıcıyorm genelde bende bogamızımı tutunca gıdıyor bakalım ınsallah uygulayabılırız
cok sagolun evet uzucu ama elden bişey gelmiyor amin inş rabbim nasip eder güzel dilekleriniz için teşekkür ederım.:)
Merhaba hosgeldın gecmıs olsun Allah'ım tekrar yasatmasın yenıden saglıcaklı hayırlı bır bebeknasıp estın
inşallah yoksa bizi kilo aldıkça hamiş sanacaklar iyice üzülücezbende akşam çok içtim dün saatte 3 bardak niyeyse ütü yapım ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?