Evet diyemedim ki dilimi yuttum sanki utanıyorum izlerken videoyu
Benimki de çocuuuukk aksi gibi galiba ben de çocuğumevettt bencede bizde oyun oynuyoruz ilk altı ayda kağıt oynuyordukkoyunsuz duramaz benim eşime bi eğlence gerek her daim:) artık film izliyoruz bol bol ama eşim tamamenn çocuk ikisini büyütebilir miyim diyorum ama böyle olmak daha güzell :) bi de dün baktım dedim bu çamaşır makinesi bu salon bu ünite benim evimin hala idrak edemiyorum benim bir evim var diye
ay yok kuşum bu ay umutlanmıcam yok umutlanmıcam yok yaa ondan değildir yok yok sanmamyoksaaa???:):)
Benimki de çocuuuukk aksi gibi galiba ben de çocuğumartık bebiş olursa hep beraber büyürüz
aynen kız valla bana da oluyor bakıyorum şimdi burası biizim evimiz dimi evet evet bizim diyorum kendi kendime
Cok fena ezerim onu bu oyundahahaha canım yeni gördüm yok ben onu oynamıyorum kocişle çünkü hep yeniyor sonra dalga geçiyor ben çok gıcık oluyorum o zaman
ay yok kuşum bu ay umutlanmıcam yok umutlanmıcam yok yaa ondan değildir yok yok sanmam
Hepimiz sevinelim insallah :)ne güsel çok sevindim senin adına kuzum
ayyy canım cok sevındım hadi hayırlı haberlerini beklıyoruz dualarımdasın :)Topikteki ilk arkadaşlarım bugün transferim oldu hastanede dinleniyorum bana dua edin can bulsun bebeğim :)
Ayyy insaAllah bebisin yada bebislerin guzel guzel tutunur dua edicem canim benim Allah isteyen herkese saglikli hayirli bir bebis versin insaAllahhTopikteki ilk arkadaşlarım bugün transferim oldu hastanede dinleniyorum bana dua edin can bulsun bebeğim :)
canım sonucum 0.38 zeynep diyor ki iki katına çıktı 0.10 dan 0.38 leree sağlıkla gidiyordün bıraktım hormon ilacını dört gözle adet bekliyorum 44.günüm ne yapıyım gelmiyorlar keçiboynuzu özünü yesin bu aldığım boşa gitmesin kürünüde öbür aya yaparım olmaz mı özünün hiç mi faydası olmaz birde ocakta test yapılsın eşimi diyorum:)
Evet her zamanki gibi duygulandimTopikteki ilk arkadaşlarım bugün transferim oldu hastanede dinleniyorum bana dua edin can bulsun bebeğim :)
Canimmmm sen yazmisin ben cikmisim... İşleri var evde uğraşıyorum:)Ben gobus resmi koymadan sen koyacan hehosgeldin kuzum koyde mis gibi havayi aldi ohhh ne guzel yarasin size
Topikteki ilk arkadaşlarım bugün transferim oldu hastanede dinleniyorum bana dua edin can bulsun bebeğim :)
Hee... olsun daha eğlencelibizde tv olmadığı için tamamen oyunlarla geçiyor artık
Benim kociş bu oyunda yüksek lisans doktora falan yapmış imkanı yok yenmeminCok fena ezerim onu bu oyundabende ps oynayamam
Topikteki ilk arkadaşlarım bugün transferim oldu hastanede dinleniyorum bana dua edin can bulsun bebeğim :)
ay kuzum güldürdün beni ya keşke oralara da gitsemhaha yok tamam aklına girmiyorum daha antalyaya trabzona mersine ığdıra çanakkaleye hataya erzuruma muşa gideceksin
Benim kociş bu oyunda yüksek lisans doktora falan yapmış imkanı yok yenmemin
Biz ps oynuyoruz çok kapışıyoruz bi de yenen dalga geçiyor genelde çok zevkli oluyor yaa akşam oynayasım geldi şimdi
Bazen akşam kv çaya çağrıyor çalışmamız lazım falan diyoruz sonra iş çalışamıyoruz oyun oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?