- 6 Kasım 2014
- 293
- 371
- 73
- 38
aynen canım aynen :) hep küçük anneydim zaten mahalledeki ufaklara kuzenlerimiz çocuklarına hep ben baktım... İnş güzel haberlerle kapatırım 2014 ü :):):):) o zamanlardan bebiş istiyormuşsun küçük anne :) şimdi oldun 28 düşünsene insan inanamıyor ben hiç inanamıyorum tabi 26dan gün aldım henüz :):) o kadar hızlı gidiyor ki bakalım bebişin ne renk gözülü olacakk :) bekliyoruz kimbilir 9 ay sonra görürüz belki :):)
Oy ha ne inatçı çıktı seninkiler...ne olacakmis peki...ilaçlar bitince mi gelecekmiiss :)
Monopoly almis benimki dun aksam baktım küsmek üzereyim dedim yoruldum yoksa küserdim kesinTek biz değiliz demekki ben de diyorum ilk bizim büyümemiz lazım bebiş olması için çocuk giibiyiz evin içinde başka türlü zaman geçmiyor naparsın
evet zaten cok haklisin sonuna kadar gelsin bebisin insallahhevet haklısın birileri idare etmezse olmuyor bende ettim ama onun beni kocaman !kadın olarak toy görüp idare etmesi gerekirken ben eşimin annesinin hatalarını niye idare ediyim tabiki bi şey demedim demeyeceğim ama unutmam buda benim huyum zor ısınırım hep idare ettim şimdiye kadar ama artık aramız açılacak kadar yakın olmayacağım o ara açık kalsın ki ben üzülmeyeyim :):)
Harikasın yasuan daha iyiyim cnm ama sabah cok kotuydum bulan bulan sonunda istifra ettim hemde nasil sonra rahatladim gercekten o pamuk popo ancak opulur
aaaa miskeeet aslında biz de mi misket alsak ben çok severimcanim evliligimin ilk senesi bizde misket oynardik onu hatirladim:)) canim insallah seninde bebegin olacak bebeginle buyursunuz daha evcilik oynuycaksin erkek olursa arava yarisi top :)) insallah goreceksin bu gunleri:)
Iki senedir o kadar cok seye katlandim ki o da sagolsun dert etmiyor gecen hafta yaptirdi yarin yine yaptiracakevet 15 dk lık bir işlem kolay 3 ayy toparlanma süresini kafaya takıyo eğer ögrendiğimizde olsaydıkk suan 2. aya girecektik ama adam umarsızz hala sperm testini bile yaptırmadı önemsemiyo resmenn herseyi ben düşünmek zornda kalıyorum o yüzden
ne güsel çok sevindim senin adına kuzumIki senedir o kadar cok seye katlandim ki o da sagolsun dert etmiyor gecen hafta yaptirdi yarin yine yaptiracak
ben 40 yaşındayım bebek istiyorum yeni evlendim sizlerden bişeyler öğrenmek isterim
benimki de bazen mızıkçılık yapıyor sinirleniyorum sonra düşününce gülesim geliyorMonopoly almis benimki dun aksam baktım küsmek üzereyim dedim yoruldum yoksa küserdim kesin
Aska gedi hatunBuarada ben de yeşil göze bayılırımmm gözlerim ela ama kociş kahverengiolsun ben onun gözlerini de çok seviyorum içinde kaybolurum ben uyyşşşş canım benim
Bizde gecen geziyoruz sahilde dedim biz ne zaman evlenecegizÜzgünüm ama ben zaten evliyim diyo benimki alisti artık
Evet aldiririm belki bende o da zevkli bi oyun kagit okey tavla hepsinde yeterince kapistik zaten degisiklik lazımbenimki de bazen mızıkçılık yapıyor sinirleniyorum sonra düşününce gülesim geliyorBitane oyun var jenga ondan alasım var benim de
Evet diyemedim ki dilimi yuttum sanki utanıyorum izlerken videoyuayy ya senn nasıl attın o imzayıı :) bu sakarlıkla kırmadın mı kalemii tamam tamma o kadar sakar değilsinnn temiz hamarat hatunsn biliyoruzz :)
bizde tv olmadığı için tamamen oyunlarla geçiyor artıkEvet aldiririm belki bende o da zevkli bi oyun kagit okey tavla hepsinde yeterince kapistik zaten degisiklik lazım
merhaba canlar ben yazdıklarınızı okuyordum ben de yazim bari dedim
Üniversitedeyken hep kocişle gezdiğimiz zaman evlenince evimize şunu alırız bunu yaparız falan diye konuşuyorduk ne güzel günlermiş geçen yine gezerken evlenince şundan da alırız dedim yanlışlıkla artık ağız alışkanlığı olmuş evliliği daha idrak edememiş bünye baya bi güldük
Ya biz galiba büyümedik o yüzden bebiş olmuo önce kendimizi büyütmemiz lazım akşam evde ps oynuyoruz dövüşüyoruz falan yok biz daha çocuğuz
Buarada kızlar benim dün kasıklarıma adet olacakmışım gibi ağrı girdi ya neden olabilir acaba adet olacam sandım
hahaha canım yeni gördüm yok ben onu oynamıyorum kocişle çünkü hep yeniyor sonra dalga geçiyor ben çok gıcık oluyorum o zamanKiz bizde esimle cs 1.6 oynariz kaynanam bunlar cocuk bide cocuk yapacaklar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?