İkisini bir arada da yapabilirsin canım zaten kürü ilk hafta gece yatarken ve sabah aç karnına sonraki haftalar sadece gece içmesi gerekiyor. Sende sabahları özünü verir, geceleri kürü uygularsın 2. hafta özü de boşa gitmemiş olur. Duyduğuma göre özü hiç bir işe yaramıyormuş o nedenle dedim taze taze kür yap diye.
Ayaklarimi cekmisler parmak ucu carprazdiyemedin miii memur bi daha sordu mu emin misin diye ayy ayyy tam komedi senn insanın ömrünü arttırırsın :)
Allah ol desin ve göbişte bebişin olsun sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallahTopikteki ilk arkadaşlarım bugün transferim oldu hastanede dinleniyorum bana dua edin can bulsun bebeğim :)
Evet canim tüp bebek oldu şu zamana kadar herşey güzeldi sonu da güzel olur inşallahCanım hayırlısı olsun sende mi tüp bebek yaptırdın? Ah önümüzdeki ayda sıra bende.
Kizlar nisan annelerine bir bakiyim dedim bakmaz olaydim birine 21.haftaya kdr cinsiyet erkek denilmis ayrintili ultrasonda bile erkek denilmis 24.haftada bit gitmisler doktor yuzde yuz kiz demisbizimkininde pipisi dusmez demi annem o kdr mavi aldi hepsi gume gider
ay kuzum güldürdün beni ya keşke oralara da gitsemzaten bu ay gecikirsem dicem ki kendime hamiş mamiş değilim boşa heveslenme hava değişikliğinden oldu kesin ve test almıcam kararlıyım
Kizlar nisan annelerine bir bakiyim dedim bakmaz olaydim birine 21.haftaya kdr cinsiyet erkek denilmis ayrintili ultrasonda bile erkek denilmis 24.haftada bit gitmisler doktor yuzde yuz kiz demisbizimkininde pipisi dusmez demi annem o kdr mavi aldi hepsi gume gider
canım sanmam ama kısmett niye güm e gitsin ikicisi erkek olur ona giydirirsin :):):)
Ayaklarimi cekmisler parmak ucu carprazsordu bekledi esime baktım naz yapıyorum zannediyorlar dilim şişti sanki evet dedim tiz bi sesle rezil ben
Amin canim saglikli olsunlarda :)ahh canım yaaolsun kız da olsa maviş maviş giyer nolcekkk sağlıklı olsun da yeterki
ayyy amin kuzum inşallahh ümitlendim şimdikkiz ben hamile kaldigim ay oyun yuzunden gecenin bi yarisi calismalrimiz oluyordu hatta bu ayda olmaz diye bakiyorduk belki sizinde oyle gelir
InsaAllah kuzumayyy amin kuzum inşallahh ümitlendim şimdik
o videoyu izlemek isterdim çok hoşmuş ya çok güzel bi anıAyaklarimi cekmisler parmak ucu carprazsordu bekledi esime baktım naz yapıyorum zannediyorlar dilim şişti sanki evet dedim tiz bi sesle rezil ben
canım maydonoz suyunu bilemiyorum ama stres ve üzüntü yapabilir benim öyle zamanlarda baş ağrısı ve dönmesi oluyorKIZLAR İKİ GÜNDÜR BAŞIM PEK İYİ DEĞİL AZ ÖNCE YİNE DÖNDÜ MAYDONOZ SUYU YAPAR MI BİR DE STRESTEN DE OLABİLİR KV SAĞ OLSUN !!
canım maydonoz suyunu bilemiyorum ama stres ve üzüntü yapabilir benim öyle zamanlarda baş ağrısı ve dönmesi oluyor
çok üzme kendini
Gülme esigimiz de düşük bizim anacımyine çok güldüm ya sadece yaşadıklarını anlat bi de ifade tarzın çok iyi insan hiç üzülmez hep güler :):)
Söyle bos bos gecikmeleri yok mu deli oluyorumKizlar son adet tarihim 8 kasim hala adet olamadim dua edin yakimda oluyum tarlusal da ictim pazartesi bitti gelen giden yok
Kizlar son adet tarihim 8 kasim hala adet olamadim dua edin yakimda oluyum tarlusal da ictim pazartesi bitti gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?