Gülme esigimiz de düşük bizim anacımesim acik agizli diyo bana tüm resimlerim 32 diş (bunu yazarken 38 miydi 38 miydi dusunmedim degil evet)
Kv yi bosver de Maydanoz suyunu cok abartma vücudu susuz birakiyor bi zamsn sonra ve bu hic iyi birsey degil zayıflamak icin cok sık yapan ve vefat eden biri var bizim orada o yuzden maydanozlu kurlere yaklasmiyorumKIZLAR İKİ GÜNDÜR BAŞIM PEK İYİ DEĞİL AZ ÖNCE YİNE DÖNDÜ MAYDONOZ SUYU YAPAR MI BİR DE STRESTEN DE OLABİLİR KV SAĞ OLSUN !!
Benimkilerin ustteki tamam da alttaki minicik cikti kaldi her ay agriyorlar sagolsunlar yani üst taraf yaşı kabullendi alt taraf direnmekte:-:)açık ağızlı he 32 32 benim 4ü içerde 28 daha rahatça gülebiliriz 38 değil
Kv yi bosver de Maydanoz suyunu cok abartma vücudu susuz birakiyor bi zamsn sonra ve bu hic iyi birsey degil zayıflamak icin cok sık yapan ve vefat eden biri var bizim orada o yuzden maydanozlu kurlere yaklasmiyorum
Benimkilerin ustteki tamam da alttaki minicik cikti kaldi her ay agriyorlar sagolsunlar yani üst taraf yaşı kabullendi alt taraf direnmekte
Eeet bide umutlaniosun bos cikio 3 defa test yaptirdim negatif negatifSöyle bos bos gecikmeleri yok mu deli oluyoruminşallah olursun bi an önce ben hep Allah im hamile degilsem gemen adet olayim diye dua ediyorum
3 defa kan testi hemdebenimde 12 kasımtest yaptın mı ?
Tovbe tovbeeneneeeeee bu şimdi mi söylenirrr az daha ölecektim de ben diyecektim de ölüvermiş diyecektin arkamdanşaka bi yana her şeyin fazlası zarar ben 3 gün birer bardak içtim :) ama 2 gündür sindirim çok iyi eğer o yaptıysa çok iyi bir de çok su içiyorum canım hepimiz içmeliyiz :):) bugün hayıt alırım bi iki günde onu yaparım adet olunca zaten ilaçlarım var bi şey alamam :)
Neden gecikiyor ki doktor demiyor mu birşeyEeet bide umutlaniosun bos cikio 3 defa test yaptirdim negatif negatif
Olsun bosluk tamamlarlartıpkı beynimiz gibi desene bende 40 yaşnda 20lik dişleirmi çıkarırım artık
Bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı dolusu hayıt tohumunu at ağzını kapat 15 dk demle sonra taze taze süz iç. İçerken hafif acı gelebilir başlarda bşraz bal karıştır ve burnunu tıka. İçtikten sonraki ilk nefesinş dışarı ver afiyet olsun :) kız ben bu tarifş sana dün yazmıştım ya.tamamdır hayıt yazamamışım ama doğrusunu biliyorum nasıl yapıcam peki sana zahmet bir tarif alıyım üşenmekten değil netten araştırmamam kullanan deneyimli biri olduğun için senden istiyorum tarifi :)
Bu ay asilama yaptircktim yumurtam gelismedi rahim de kalinlasmadi o yuzden bu kadar geciktiNeden gecikiyor ki doktor demiyor mu birşey
Hee anladım canim benim de kaldi asilama yarin vazgectim demeye gidecegimBu ay asilama yaptircktim yumurtam gelismedi rahim de kalinlasmadi o yuzden bu kadar gecikti
3 defa kan testi hemde
olabilir kuzum hem de kafan dağılır hem siz baküye gitmeyecekmiydinizartık üzmüyorum da stres oldu ister istemezbende bi türkiye turu yapsam iyi gelecek :):)
3 defa kan testi hemde
olabilir kuzum hem de kafan dağılır hem siz baküye gitmeyecekmiydiniz
Tovbe tovbeeHayit ne ise yarıyor ki bende duruma gore pazartesi spora baslayacagim eger bekleyeceksek ise yarasin demi
Hormonlar düzgün kist de yok da klomen kullandim asilama icin ama sonra vazgectik aklimda bulunsun Allah korusun birsey olursaSende hayıt iç direk söküyo ben ilaç aldım 50. Gün oldu sökülmedi
Hayıt içtim ertesi gün geldi kırmızılar hem de ne sökülme. Kist varsa eritiyor hormonları düzenliyorbebeem
Evet canim tüp bebek oldu şu zamana kadar herşey güzeldi sonu da güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?