2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

KIZLAR İKİ GÜNDÜR BAŞIM PEK İYİ DEĞİL AZ ÖNCE YİNE DÖNDÜ MAYDONOZ SUYU YAPAR MI BİR DE STRESTEN DE OLABİLİR KV SAĞ OLSUN !!
Kv yi bosver de Maydanoz suyunu cok abartma vücudu susuz birakiyor bi zamsn sonra ve bu hic iyi birsey degil zayıflamak icin cok sık yapan ve vefat eden biri var bizim orada o yuzden maydanozlu kurlere yaklasmiyorum

Kv yi bosver de Maydanoz suyunu cok abartma vücudu susuz birakiyor bi zamsn sonra ve bu hic iyi birsey degil zayıflamak icin cok sık yapan ve vefat eden biri var bizim orada o yuzden maydanozlu kurlere yaklasmiyorum

neneeeeee bu şimdi mi söylenirrr az daha ölecektim de ben diyecektim de ölüvermiş diyecektin arkamdan şaka bi yana her şeyin fazlası zarar ben 3 gün birer bardak içtim :) ama 2 gündür sindirim çok iyi eğer o yaptıysa çok iyi bir de çok su içiyorum canım hepimiz içmeliyiz :):) bugün hayıt alırım bi iki günde onu yaparım adet olunca zaten ilaçlarım var bi şey alamam :)

Söyle bos bos gecikmeleri yok mu deli oluyorum inşallah olursun bi an önce ben hep Allah im hamile degilsem gemen adet olayim diye dua ediyorum
Eeet bide umutlaniosun bos cikio 3 defa test yaptirdim negatif negatif

Tovbe tovbee Hayit ne ise yarıyor ki bende duruma gore pazartesi spora baslayacagim eger bekleyeceksek ise yarasin demi

tamamdır hayıt yazamamışım ama doğrusunu biliyorum nasıl yapıcam peki sana zahmet bir tarif alıyım üşenmekten değil netten araştırmamam kullanan deneyimli biri olduğun için senden istiyorum tarifi :)
Bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı dolusu hayıt tohumunu at ağzını kapat 15 dk demle sonra taze taze süz iç. İçerken hafif acı gelebilir başlarda bşraz bal karıştır ve burnunu tıka. İçtikten sonraki ilk nefesinş dışarı ver afiyet olsun :) kız ben bu tarifş sana dün yazmıştım ya.

3 defa kan testi hemde

bende iki defa :):) sorma gitsin hatta bence ayın esprisi oldu benim ilk değer 0.100dü 0.38 çıktı ikinci arkadaşımız dedi katlanarak artıyo sevinebilirsinn bende dalga geçiyorum değerlerimle bende hormon ilacı kullandım bugün yarın kırmızılar gelir diye bekliyorum :) çok zor di mi nerdeyse iki bat zamanı

Tovbe tovbee Hayit ne ise yarıyor ki bende duruma gore pazartesi spora baslayacagim eger bekleyeceksek ise yarasin demi

evet bu arayı değerlendirmek iyi olur az zayıflayalım da öyle gelsin bebişlerr :):) hayıt için söktürücü özelliği var dengeliyor bi çok işe yarıyormuş :)

Sende hayıt iç direk söküyo ben ilaç aldım 50. Gün oldu sökülmedi
Hayıt içtim ertesi gün geldi kırmızılar hem de ne sökülme. Kist varsa eritiyor hormonları düzenliyor bebeem
Hormonlar düzgün kist de yok da klomen kullandim asilama icin ama sonra vazgectik aklimda bulunsun Allah korusun birsey olursa

Evet canim tüp bebek oldu şu zamana kadar herşey güzeldi sonu da güzel olur inşallah

İnşallah canım. Bende bu ay adet olmayı bekliyorum canım bir kaç güne olurum herhalde. Bizde hemen tedaviye başlıyoruz allah nasip ederse bu ay histeroskopi de oldum. Bu arada özel bulmazsan sorun kimdeydi canım? Bayanda problem yoksa daha kolay oluyor diye duydumda ondan merak ediyorum. Benimde tüm sonuçlarım temiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…