evet nazli babanne var ikimiz bakiyoruz o olmasa daha zor olurdu tek gelinim sen nasilsin dr a gittin mi
iyiyim canim yok sol kolu dirsekten asagisi catlamis sargida
Canim senin vajinal mi bakildi yok karindanmi ben vajinal 5+4 te gordum ama benim ne zaman dollenme oldugu belliydi ovu kullaniyordum 6+3 te kalp atisini duydum
Aynen canım halamlar ınanmayacak hamıle olmadıgımatabı utuyuu yapınca yandın sen her gun utu yap olmazsa
bende kimyasal atlatan biri olarak o duygudan sıyrılmış taze umutlarla gelen anne adayına hoş geldin diyorum :)
Ya doktorum bebek görünmüyor dedi yüzüde asıldı benimde moralim bozuldu adet tarihine göre bir hafta gerideyiz dedi bebek görünmesi için kesenin en az 20, 25mm olması gerekiyor zaten şimdi görünmez herşey normal dedi belki yumurtan geç oluşmuş çatlamış olabilir dedi. ama işte bir hafta geri falan deyince moralim bozuldu. Ama durum sendede aynı doktorun herşey normal demiş benimde içim rahatladı biraz
Selam kızlar, sizi biraz güldüreyim yaptığım şapşallıkla yum testiyle gelen strip gebelik testleri var ya dedim nasıl kullanılıyor bir deniyeyim neyse idrara batırdım 10 dak. oldu yok 20 dak. oldu yok 2 çizgide yok yani sonra internetten bakayım dedim nasıl kullanıyor meğersem ben ters tarafı sokmuşumidrara 10 dak. kendi halime gülüyorum Allahım ne cahilmişim bu teste diye
yok tam gelecekken geri çekiliyor diyeceksinnşaşırıp bakınca da aaa bu yönetemi bilmiyo musunuz diyeceksinn ohhh n güzel olurdu
benimde fizik senin gibi olsa yerin yediririm ama benim yedirip yememem gerek bakalım bu iştah illaki gidecek çünkü hiç böyle kalıcı olmadı :) bekliyoruzzobeziteden sevgilerr...:)
Herdert bize yahu kilo alma ,cocuk dogur , ev temizle ,yemek yap ne buyuk basimiz var :)
hosbuldum teşekkür ederım sıze de cok gecmıs olsun kotu günler uzakta kalsın inş.
Masallh minnakina insallah haftayada minik cincimeni gorursunevet gittim bugün keseyi gördüm geri geldim haftaya da bebeği görmeye gidecem inşallah
Allah iyiligini versin hic aklima gelmezdi bu neyse bidaha sorarlarsa oyle derim
Öncelikle teşekkürler, sen obez görmemişsin tatlım Allahtan size 2-3 sene önceki fotoları göndermemişim kaçma girişimi olabilirdi, bol hırka giyerdim göbeğim çıkardı o kadar feciydi durum üstüme başıma hiçbirşey alamazdım, bir boğa burcu olarak en sevmediğim şey yemek yiyememek anlarsınki, acayip bir zevk yemek benim için...o yüzden boğazdan kesmeden spora dayalı bir rejim olsa Allah derim :) bebekten önce zinde fit bir vücut her anneye gerek
benimde fizik senin gibi olsa yerin yediririm ama benim yedirip yememem gerek bakalım bu iştah illaki gidecek çünkü hiç böyle kalıcı olmadı :) bekliyoruzzobeziteden sevgilerr...:)
Masallh minnakina insallah haftayada minik cincimeni gorursun
Aynisini az once bende dedim kosa kosa evlendik diye guldum halimekoşa koşa da evlendikk akıl yok bizde
ÜTÜ MÜ IYYYY, VALLA BİR ÜTÜ BİRDE YEMEK YAPARKEN SOĞAN DOĞRAMA İŞİNİ LİTERATÜRDEN ÇIKARSINLAR YAAAher gün ütü mü yok yok kalsın su içerim ben tüm evi temizlerim ama ütü deyince ayaklarr geri geri gidiyor hiç sevmiyorum
Selam kızlar, sizi biraz güldüreyim yaptığım şapşallıkla yum testiyle gelen strip gebelik testleri var ya dedim nasıl kullanılıyor bir deniyeyim neyse idrara batırdım 10 dak. oldu yok 20 dak. oldu yok 2 çizgide yok yani sonra internetten bakayım dedim nasıl kullanıyor meğersem ben ters tarafı sokmuşumidrara 10 dak. kendi halime gülüyorum Allahım ne cahilmişim bu teste diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?