2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Selam kızlar, sizi biraz güldüreyim yaptığım şapşallıkla yum testiyle gelen strip gebelik testleri var ya dedim nasıl kullanılıyor bir deniyeyim neyse idrara batırdım 10 dak. oldu yok 20 dak. oldu yok 2 çizgide yok yani sonra internetten bakayım dedim nasıl kullanıyor meğersem ben ters tarafı sokmuşum idrara 10 dak. kendi halime gülüyorum Allahım ne cahilmişim bu teste diye

Canim senin vajinal mi bakildi yok karindanmi ben vajinal 5+4 te gordum ama benim ne zaman dollenme oldugu belliydi ovu kullaniyordum 6+3 te kalp atisini duydum

Karnımdan baktı canım 15mm kese göründü 5 haftalık dedi.Bir yerde okumuştum kese hergün 1mm büyüyormuş 25mm bebek görünür dedi İki hafta sonraya randevu verdi

evet kesenin o kadar olması gerek hiç sıkma canını herşey yolundaaaa merak etme seninle aynıyız bende 10 gün sonra gidecem bebeği görmeye ayy kuruntu yapma tmm mı benimkide geç döllenme 1 hafta geride herkeste oluyo bu sorun yokki yumurta geç çatladıysa bizim ne suçumuz var dimi ama

çok iyi ya bir de o kadar beklemişsinn ayy ayy bu bebiş aşkı bize neler yaptırıyor

benimde fizik senin gibi olsa yerin yediririm ama benim yedirip yememem gerek bakalım bu iştah illaki gidecek çünkü hiç böyle kalıcı olmadı :) bekliyoruzz obeziteden sevgilerr...:)
Öncelikle teşekkürler, sen obez görmemişsin tatlım Allahtan size 2-3 sene önceki fotoları göndermemişim kaçma girişimi olabilirdi, bol hırka giyerdim göbeğim çıkardı o kadar feciydi durum üstüme başıma hiçbirşey alamazdım, bir boğa burcu olarak en sevmediğim şey yemek yiyememek anlarsınki, acayip bir zevk yemek benim için...o yüzden boğazdan kesmeden spora dayalı bir rejim olsa Allah derim :) bebekten önce zinde fit bir vücut her anneye gerek

ooo demek bizim içinde hala umut var ama bu kararsızlıkla olmaz şu adet geçsin psikolojim düzelmezse zorda olsa diyete gireceğim:)

benimde fizik senin gibi olsa yerin yediririm ama benim yedirip yememem gerek bakalım bu iştah illaki gidecek çünkü hiç böyle kalıcı olmadı :) bekliyoruzz obeziteden sevgilerr...:)

Bende o yönde ilerliyorum canım kışa girerken bende hep böyle oluyor bir iştah bir iştah daha bişeyi yerken diğerinin planını yapıyorum ağzım hiç boş kalmıyor :)) Çok kilo aldım son zamanlarda 58 den 61 e çıkmışım

Masallh minnakina insallah haftayada minik cincimeni gorursun

inşallah çok heycanlıyım nasıl sabredecem bilmiyorum benimki baya nazlı çıktı taksit taksit götürüyo anasını doktora bi kendini göstermeye teşrif etseydi iyi olacak ta amaan napalım beklicez işte böyle güzel şeyler beklenmicekte ne beklenecek

her gün ütü mü yok yok kalsın su içerim ben tüm evi temizlerim ama ütü deyince ayaklarr geri geri gidiyor hiç sevmiyorum
ÜTÜ MÜ IYYYY, VALLA BİR ÜTÜ BİRDE YEMEK YAPARKEN SOĞAN DOĞRAMA İŞİNİ LİTERATÜRDEN ÇIKARSINLAR YAAA HİÇ SEVMİYORUM...

Fark edince kendi kendine ne gülmüşsündür Arada hepimizin oluyor böyle halleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…