Sperm sayisini arttirip normal denemek istiyorum bi garanti veremiyor doktor çünkü yas tahtaya basmak istemiyorumAynen simdiye ikinci adeti olmamiz lazimdi ne
Sen niye vazgectin cnm
Ben degistirdimbenim için mahsuru yok resmim sanıyorum güzel oluyor hamileyim yazısı karşısında :):)
kiz bu senin resmin mi ? cok beyendimm pozada bayildimBen degistirdim
Ben degistirdim
Insallah yhaaaabenimde hormon bitti bekliyorum inşallah bir an önce gelirlerd kurtuluruz
En kisa zamanda gelir bebisin insallah bizde sperm sayisi iyi de problem bendeSperm sayisini arttirip normal denemek istiyorum bi garanti veremiyor doktor çünkü yas tahtaya basmak istemiyorum
Hayit cok iyi 16 olan lh degerimi 12 ye dusurduSende hayıt iç direk söküyo ben ilaç aldım 50. Gün oldu sökülmedi
Hayıt içtim ertesi gün geldi kırmızılar hem de ne sökülme. Kist varsa eritiyor hormonları düzenliyorbebeem
Insallah yhaaaa
En kisa zamanda gelir bebisin insallah bizde sperm sayisi iyi de problem bendezor oluyo olan dusuyo
Dün cok kötü oldum bir de duvarin kalinlanmamis dedi progestan icsem dedim bu saatten sonra ise yaramaz dedi e madem oyle hala ne asilamasi diyorsun demi deli etti beniEn kisa zamanda gelir bebisin insallah bizde sperm sayisi iyi de problem bendezor oluyo olan dusuyo
Yaparim onu dur gele baska var ona bakcambende çok beğendim ama diğeri favorim gülen yüzz :)
Iki kimyasal bi 23 bi 16 haftalik cnm yazmasi bile zor yhaaa dusukler rahim agzi yetmezligi kimyasallar pkodan dolayi rahim tutunmasi icin uhgun olmadi o gebeliklerde yum gununden sonra progestan icmeliyim ki tutunabilsinsen kaç kere düşük yaşadın sebebine ne dediler? bende bir kere kimyasal yaşadım eşiminde kontrol edilmesini istiyorum doktor baktırın demedi ama ne olur ne olmaz
Estrofom diye bi ilac var onu verecektir belkiDün cok kötü oldum bir de duvarin kalinlanmamis dedi progestan icsem dedim bu saatten sonra ise yaramaz dedi e madem oyle hala ne asilamasi diyorsun demi deli etti beni
Sokturucu dun bittiyse 3 gun sonra olursun cnmartık yoruldum yani bizde herkes gibi çalışalım bekleyelim gelsinler ya da gelmesinler ama böyle koca 44 senin daha da fazla vücutta rahatlayamıyor bizde ruhsal ve bedenen yıpranıyoruz sanki hiç adet olmayacakmış gibi hissediyorum 31.günden 35e kadar lekelenme vardı ha oldu ha olacak diye bekledim gelmeyince 39.gün doktra gittim söktürücü verdi 5 gün kullan dedi dün bitti ilaçlarım dün kanda gebelikte de negatif gördüm ama hala yok
Iki kimyasal bi 23 bi 16 haftalik cnm yazmasi bile zor yhaaa dusukler rahim agzi yetmezligi kimyasallar pkodan dolayi rahim tutunmasi icin uhgun olmadi o gebeliklerde yum gununden sonra progestan icmeliyim ki tutunabilsin
Sokturucu dun bittiyse 3 gun sonra olursun cnm
Bakildi cnm orda bi sorun yokdoğru diyorsun zordur rabbim bir daha yaşatmasın bende sordum yeniden bi deinşallah bundan snra önlemle bebişin sıkı sıkı tutunacak allahın izniyle içini ferah tut sebebini biliyorsun ve çok şükür çözümsüz değil :) eşine bakıldı mı hiç ?
Insallah bu emeklerimizim karsiligini tez zamanda alirizbana estrofem verdi ondan günde 3 tane aldım 5 gün adet görüncede glukofenle coraspine başlayacağım
Canım insallah senin tedavinde çok güzel geçer bebeğine kavuşursun. Histeroskopi temiz çıktı ise ne güzel canim. Benim de şükür hiç problemim çıkmadı canim eşimin değerler çok dusuktu bazen hiç çıkmıyordu cikanlarda sağlıklı olmayınca tese oldu şükür güzel çıktı ve geri kalanlar donduruldu. 5. Gün embriyosu oldu inşallah tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?