Bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı dolusu hayıt tohumunu at ağzını kapat 15 dk demle sonra taze taze süz iç. İçerken hafif acı gelebilir başlarda bşraz bal karıştır ve burnunu tıka. İçtikten sonraki ilk nefesinş dışarı ver afiyet olsun :) kız ben bu tarifş sana dün yazmıştım ya.
Spor yapmayi seviyorum ben ya zaten ssldim mecbur vücut dengem bozulacak diye rejim yapmayincaevet bu arayı değerlendirmek iyi olur az zayıflayalım da öyle gelsin bebişlerr :):) hayıt için söktürücü özelliği var dengeliyor bi çok işe yarıyormuş :)
benim annanem de azeri çok merak ediyorum üniversitedeyken tüm arkadaşlarım gtti bi ben gidemedim merak ediyorum çok artık anlatırsın kuzumgideceğiz allah izin verirse aldık biletleri ama ocak sonunda :):)
ben 1haftadır spor yapıyorum ama hiç zayıflayamadım çok moralim bozuldu bugün tartılıncaSpor yapmayi seviyorum ben ya zaten ssldim mecbur vücut dengem bozulacak diye rejim yapmayincapazartesi baslarim 9-11 turlarina
benim annanem de azeri çok merak ediyorum üniversitedeyken tüm arkadaşlarım gtti bi ben gidemedim merak ediyorum çok artık anlatırsın kuzum
Tatlim iki ay hergün sabah 9-11 aksam 4-6 spor yaptim ikinci tura zor cikan ben alti tur yaptim sonlara dogru ki teyzeler birseye hazirlandigimi zannediyordu ama sadece 2 ya da üç kilo verdim sporla vucut kasa dönüşüyor kas yağdan daha ağır bastığı için verdiğin kilo anlaşılmıyorben 1haftadır spor yapıyorum ama hiç zayıflayamadım çok moralim bozuldu bugün tartılınca
Canım insallah senin tedavinde çok güzel geçer bebeğine kavuşursun. Histeroskopi temiz çıktı ise ne güzel canim. Benim de şükür hiç problemim çıkmadı canim eşimin değerler çok dusuktu bazen hiç çıkmıyordu cikanlarda sağlıklı olmayınca tese oldu şükür güzel çıktı ve geri kalanlar donduruldu. 5. Gün embriyosu oldu inşallah tutunurİnşallah canım. Bende bu ay adet olmayı bekliyorum canım bir kaç güne olurum herhalde. Bizde hemen tedaviye başlıyoruz allah nasip ederse bu ay histeroskopi de oldum. Bu arada özel bulmazsan sorun kimdeydi canım? Bayanda problem yoksa daha kolay oluyor diye duydumda ondan merak ediyorum. Benimde tüm sonuçlarım temiz.
kızlar bugün doktora gittim 5 Haftalıkmışşş yarın tekrar gidicem sonuçlarm için
Maşallah darisi başımıza :)kızlar bugün doktora gittim 5 Haftalıkmışşş yarın tekrar gidicem sonuçlarm için
AMINN INSALLAHaaaa miskeeet aslında biz de mi misket alsak ben çok severim
ayyy inşallah kuzum ağzından bal damlıyor Allah hepimize yaşatsın öyle güzel günler
Hep ilk çocuğum kız olacakmış gibi hissediyorum ama bilmiyorum Allahtan hayırlısı
hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olsun yeter
bian yine kaygılı sandımkızlar bugün doktora gittim 5 Haftalıkmışşş yarın tekrar gidicem sonuçlarm için
canim sen zannettimm kalbim sevincten hopladi onada sevindim ama daha sabah yok muhabbeti yaptik onun icin icim hopetti rabbim sanada nasip etsin ve tumm isteyenleredetebrik ederim allah sağlıklı uzun ömürlü etsiinnn ne güzelbu hafta hiç iş yapma :)
Aynen simdiye ikinci adeti olmamiz lazimdi nebende iki defa :):) sorma gitsin hatta bence ayın esprisi oldu benim ilk değer 0.100dü 0.38 çıktı ikinci arkadaşımız dedi katlanarak artıyo sevinebilirsinn bende dalga geçiyorum değerlerimlebende hormon ilacı kullandım bugün yarın kırmızılar gelir diye bekliyorum :) çok zor di mi nerdeyse iki bat zamanı
Sen niye vazgectin cnmHee anladım canim benim de kaldi asilama yarin vazgectim demeye gidecegim
canimm allah kucagina almayi nasip etsin ve tumm isteyenleredekızlar bugün doktora gittim 5 Haftalıkmışşş yarın tekrar gidicem sonuçlarm için
canim sen zannettimm kalbim sevincten hopladi onada sevindim ama daha sabah yok muhabbeti yaptik onun icin icim hopetti rabbim sanada nasip etsin ve tumm isteyenlerede
Aynen simdiye ikinci adeti olmamiz lazimdi ne
Sen niye vazgectin cnm
Değiştiricm ben prof. resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?