2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kafaya bak gitmiş:) yalnız balı sıcak suya koymayın yapısı bozuluyor zararlı oluyor diye duydum ? gerçi rahmetli dedim süte hep bal koyardı :)

benim annanem de azeri çok merak ediyorum üniversitedeyken tüm arkadaşlarım gtti bi ben gidemedim merak ediyorum çok artık anlatırsın kuzum

tamam canım kısmet olur gidersek anlatırım bakalım arkadaşımız nereleri gezdirecek bizi :):)

ben 1haftadır spor yapıyorum ama hiç zayıflayamadım çok moralim bozuldu bugün tartılınca
Tatlim iki ay hergün sabah 9-11 aksam 4-6 spor yaptim ikinci tura zor cikan ben alti tur yaptim sonlara dogru ki teyzeler birseye hazirlandigimi zannediyordu ama sadece 2 ya da üç kilo verdim sporla vucut kasa dönüşüyor kas yağdan daha ağır bastığı için verdiğin kilo anlaşılmıyor

Canım insallah senin tedavinde çok güzel geçer bebeğine kavuşursun. Histeroskopi temiz çıktı ise ne güzel canim. Benim de şükür hiç problemim çıkmadı canim eşimin değerler çok dusuktu bazen hiç çıkmıyordu cikanlarda sağlıklı olmayınca tese oldu şükür güzel çıktı ve geri kalanlar donduruldu. 5. Gün embriyosu oldu inşallah tutunur

AMINN INSALLAH

Aynen simdiye ikinci adeti olmamiz lazimdi ne
Hee anladım canim benim de kaldi asilama yarin vazgectim demeye gidecegim
Sen niye vazgectin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…