- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
BENDE KENDİME AYNEN BUNU DİYORUMM BELKİ ÇOCUK YAPINCADA BÖYLE DİCEZAynisini az once bende dedim kosa kosa evlendik diye guldum halime
Bende o yönde ilerliyorum canım kışa girerken bende hep böyle oluyor bir iştah bir iştah daha bişeyi yerken diğerinin planını yapıyorum ağzım hiç boş kalmıyor :)) Çok kilo aldım son zamanlarda 58 den 61 e çıkmışım
Senin bebis nazli olacak sanirim olsun guzel heyecanlar bunlar minnakin hayirli saglikli olsunda beklersin annesiinşallah çok heycanlıyım nasıl sabredecem bilmiyorum benimki baya nazlı çıktı taksit taksit götürüyo anasını doktora bi kendini göstermeye teşrif etseydi iyi olacak ta amaan napalım beklicez işte böyle güzel şeyler beklenmicekte ne beklenecek
Aynisini az once bende dedim kosa kosa evlendik diye guldum halime
evet kesenin o kadar olması gerek hiç sıkma canını herşey yolundaaaa merak etme seninle aynıyız bende 10 gün sonra gidecem bebeği görmeye ayy kuruntu yapma tmm mı benimkide geç döllenme 1 hafta geride herkeste oluyo bu sorun yokki yumurta geç çatladıysa bizim ne suçumuz var dimi ama
Senin bebis nazli olacak sanirim olsun guzel heyecanlar bunlar minnakin hayirli saglikli olsunda beklersin annesi
kaldılar bile ne geçmişi düşün ne geleceğii anı yaşa :):):) rabbim hayırlı zamanda sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah hepimize :)
hosbuldum teşekkür ederım amın inş rabbım kimseye yasatmasın:)
ÜTÜ MÜ IYYYY, VALLA BİR ÜTÜ BİRDE YEMEK YAPARKEN SOĞAN DOĞRAMA İŞİNİ LİTERATÜRDEN ÇIKARSINLAR YAAAHİÇ SEVMİYORUM...
her gün ütü mü yok yok kalsın su içerim ben tüm evi temizlerim ama ütü deyince ayaklarr geri geri gidiyor hiç sevmiyorum
evet doğru soyluyorsun zamanı gelmeyince ne yapsak boş amın ıns hepımız bu duyguyu yasarız:)
Bende diyordum evlenmem diye esimi gorunce evlenmeye karar verdim 1 ay gorustuk bi baktim yuzukleri takmisiz nasil oldu hic anlamadimyaşanmadan bilinmezz derler ya döngü bu :) lisede diyordum evlenmicem onların benimsettiği yaşam tarzını benimsemicem neler neler baya asiydim
koşa koşa da evlendikk akıl yok bizde
Öyle valla sağol canım rahatladım biraz. Doktorun başka bişey söyledimi bana günde b,r tane folic asit iç dedi birde ilişki olmasın dedi
Amin tatlim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederimaynen öyle inşallah bu duyguyu sizlerde tadarsınız en yakın zamanda
Bende sevmıyorum ama mecbur o zaman her gun 2 lt su ıceceksın canım sozmu :)
ayyy dua et bana da cnm 4 de test sonucum cıkacak :)aynen öyle inşallah bu duyguyu sizlerde tadarsınız en yakın zamanda
Bende diyordum evlenmem diye esimi gorunce evlenmeye karar verdim 1 ay gorustuk bi baktim yuzukleri takmisiz nasil oldu hic anlamadim
Canım dayandığım yere kadar dayandım hayatımı yaşadım ama yaş 29 olunca tıpış tıpış gittim imzaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?