2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ahhhh 58 olaydımda 61 çıkaydımmmm neyse bu rakam konularına hiç girmiyoruz sende bebişin için ye aşırı olmadan bak sonra bulantılar olur şimdiden stok yap amaaaaa ambalajlı gıdalar zararlı işlenmiş et margarin aburcubur yasakkk :) bir de sigara içmiyorsun di mi???

Senin bebis nazli olacak sanirim olsun guzel heyecanlar bunlar minnakin hayirli saglikli olsunda beklersin annesi

Öyle valla sağol canım rahatladım biraz. Doktorun başka bişey söyledimi bana günde b,r tane folic asit iç dedi birde ilişki olmasın dedi

ÜTÜ MÜ IYYYY, VALLA BİR ÜTÜ BİRDE YEMEK YAPARKEN SOĞAN DOĞRAMA İŞİNİ LİTERATÜRDEN ÇIKARSINLAR YAAA HİÇ SEVMİYORUM...

haha bende mutfakta olmazsa olmazım pudrasız eldivenim soğana elimi sürmem çünkü kokusu beni sonradan çok kötü yapıyor birde doğruyorsun ortasından bir parça kocaman lüp diye yağın içine düşüyorya ona illet oluyorum

her gün ütü mü yok yok kalsın su içerim ben tüm evi temizlerim ama ütü deyince ayaklarr geri geri gidiyor hiç sevmiyorum

Bende sevmıyorum ama mecbur o zaman her gun 2 lt su ıceceksın canım sozmu :)

Öyle valla sağol canım rahatladım biraz. Doktorun başka bişey söyledimi bana günde b,r tane folic asit iç dedi birde ilişki olmasın dedi

elevit verdi günde 1 tane ilişki için bişe demei zaten ben hamileliğimi öğreneli 15 gün falan oldu yaklaşık o günden beri yapmıyorum bişe korkuyorum çünkü Allah korusun tam tutunma aşaması sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…