- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Soğan ve sarımsak yemesi güzel ddoğraması illet olan nacizane sebzelerhaha bende mutfakta olmazsa olmazım pudrasız eldivenim soğana elimi sürmem çünkü kokusu beni sonradan çok kötü yapıyor birde doğruyorsun ortasından bir parça kocaman lüp diye yağın içine düşüyorya ona illet oluyorum
söz söz içerim ben susuz günlerde kendime acıyorum içim rahat etmez içerimsende saçını kurutacaksın hiç kaytarmadan :)
Bende diyordum evlenmem diye esimi gorunce evlenmeye karar verdim 1 ay gorustuk bi baktim yuzukleri takmisiz nasil oldu hic anlamadim
Amin tatlim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim
ayyy dua et bana da cnm 4 de test sonucum cıkacak :)
Aynen oyle oldu arkadasimin nisanlisi gormus ben i esime demis akilli guzel kiz die tanistirdi bizi 1 hafta icinde ailemle tanismani istiorum dedi bende daha yeni tanistik bu ne acele dedim 2 hafta sonra tanistim 3. Hafta aiesi geldi ailemle tanistilar 4. Hafta bi baktim yuzukler tkilmisişte öyle kim vurdu ya gittik diyorsunbiz çok uzun süre konuştuk yoksa rahatı bulmuşken evlilik zorr :)
Soğan ve sarımsak yemesi güzel ddoğraması illet olan nacizane sebzeler, aynen pudrasız eldivensiz işe girişmem abi temizlikte hele kalın kalın eldivenler
Aynen oyle oldu arkadasimin nisanlisi gormus ben i esime demis akilli guzel kiz die tanistirdi bizi 1 hafta icinde ailemle tanismani istiorum dedi bende daha yeni tanistik bu ne acele dedim 2 hafta sonra tanistim 3. Hafta aiesi geldi ailemle tanistilar 4. Hafta bi baktim yuzukler tkilmis
cnm dr a gideceksen çok sorun yapma bence akısına birak istersen ama 2günüde geçirmememye çalışsan ii olur sanki
bu ay tam olarak öyle yaptım 15 de çatladı yum benim hayırlısı hakkımızda.. o bende de tutttu ovulasyonla gördüm bunu :) öncesi olması lazım evet 2-3 gün önceden başlamak lazım bizde 2,5 gün ara verip yuma 2 gün kala başlamıştıközledim kız seni iyikii geldin benim arkadaşlar dışarı çıkıp beden dersi yapıyor ben sile kalmak istedim aslında gidecektim ama canım böyle istedi
ben şartlardan dolayı 30 da evlendim ve hala haftada bir görüştüğümüzden kendimizi sevgili sandığımda oluyortek farkı masrafa girip ev açmamız oldu sanırsam
Bende diyordum evlenmem diye esimi gorunce evlenmeye karar verdim 1 ay gorustuk bi baktim yuzukleri takmisiz nasil oldu hic anlamadim
Bende seviyorum kocami bazen beni sinirlendiriyor ama okadarlikta olurbizde 4 sene sevgilikten sonra çok şükür evlenebildik iyiki de evlenmişim çok seviyorum onu aşığım uleenn
Aynen oyle oldu arkadasimin nisanlisi gormus ben i esime demis akilli guzel kiz die tanistirdi bizi 1 hafta icinde ailemle tanismani istiorum dedi bende daha yeni tanistik bu ne acele dedim 2 hafta sonra tanistim 3. Hafta aiesi geldi ailemle tanistilar 4. Hafta bi baktim yuzukler tkilmis
aminnnn çok tesekkur ederım hepimiz ınsallahhadi hayırlısı inşallah istediğin gibi güzel haberler duyarsın
Evet baya hizli ciktik 1 yil nisanli kaldik 2013 mayista evlendikMasallah canım baya hızlıymıssınsınz Allah'ım mutlulugunuzu daım etsın bız 2009 da gorusmye basladık 2012 de nısan oldu 2014 evlendık :)
ahhhh 58 olaydımda 61 çıkaydımmmmneyse bu rakam konularına hiç girmiyoruz sende bebişin için ye aşırı olmadan bak sonra bulantılar olur şimdiden stok yap amaaaaa ambalajlı gıdalar zararlı işlenmiş et margarin aburcubur yasakkk :) bir de sigara içmiyorsun di mi???
bugünümüzede çok şükür :)tez zamanda hep birlikte yaşayasınız inşallah en azından gönlünün sahibini bldun evlendin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?