2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Soğan ve sarımsak yemesi güzel ddoğraması illet olan nacizane sebzeler , aynen pudrasız eldivensiz işe girişmem abi temizlikte hele kalın kalın eldivenler

kızlar bişey sorcam bı arkadas vardı esra51 onun gebeliği güzel gidiyo dımı bı ara bı rastlamıstım keseyı goremedık falan demıstı ben merak ettım onu ne zamandır

işte öyle kim vurdu ya gittik diyorsun biz çok uzun süre konuştuk yoksa rahatı bulmuşken evlilik zorr :)
Aynen oyle oldu arkadasimin nisanlisi gormus ben i esime demis akilli guzel kiz die tanistirdi bizi 1 hafta icinde ailemle tanismani istiorum dedi bende daha yeni tanistik bu ne acele dedim 2 hafta sonra tanistim 3. Hafta aiesi geldi ailemle tanistilar 4. Hafta bi baktim yuzukler tkilmis

Masallah canım baya hızlıymıssınsınz Allah'ım mutlulugunuzu daım etsın bız 2009 da gorusmye basladık 2012 de nısan oldu 2014 evlendık :)

cnm dr a gideceksen çok sorun yapma bence akısına birak istersen ama 2günüde geçirmememye çalışsan ii olur sanki

Canım doktora gidicem haftaya cts, eşimde bir sperm testi versin istiyoruz çünkü. Arkadaşımın eşi daha 4 aydır deniyoruz demiş adam dövücekmiş nerdeyse çok sinirlenmiş doktorunuzun 1 sene geçmeden istememesi gerekirdi bu testi demiş.

Kuzum geldim ama çok durmuyorum hem iş yoğunluğu hemde biraz kafam rahatlasın istiyorum çünkü bu ay önce güldüm sonra çok ağladım. Toparlamaya çalışıyorum. Doktoruma da gider çalışmamıda yaparım gerisi onun takdiri artık. Ben her günde denedim, gün aşırı da denedim, 3 gün arayla da denedim vermeyince biz naparsak yapalım olmuyor bu bir gerçek.

Bende diyordum evlenmem diye esimi gorunce evlenmeye karar verdim 1 ay gorustuk bi baktim yuzukleri takmisiz nasil oldu hic anlamadim

Ben eşimle ilk buluşmamızda bu iş olmaz demiştim içimden sonra öyle çıkışları olduki hiçbirşeye eyvallahı yok havalımı havalı diğerleri gibi alttan almaz iltifat etmez ne oluyoruz dedim öyle dikkatimi çekti halada hastasıyım kendisinin

hayırlısı işte :) iyi cesaret ben 5 sene tanıdığım kocamla evlenirken düşündüm erkek milleti 20 senede tanısan değişik huyları çıkabiliyor :)

ya benim aklıma taa geçmiş günler geldi hey gidi heyy az mı kaçak göçek buluştuk gizli saklı telefonda konuştuk şimdi duygulandırdınız beni ya kocacığımı özledim bi an önce akşam olsun da görim onu ama yaklaşık 15 gündür bacı kardaş gibiyiz tık yok neyse onu görmek bile bana yeter

Yok canım bende eşimde kullanmıyoruz o mereti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…