Benim gördüğümü sizde görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedimmm
çokkkkk silik olsa da sanki ben gördüm gibiBenim gördüğümü sizde görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedimmm
Oyyy maşallah cnm minnoşuna :):) amin cnm inşallah duan kabul olsun :)kızlar mehaba.Ben dr dan geldim kalp atışımızı duyduk çok şükür.6,9 mm olmuş miniğim.Darısı hepinize inşallah
Sen ne zaman yapmıştın? Benim bat 3 gün varcanım ben gördümmmmm.2gün sonra tekrarla istersen ama benim ilk yaptığım teste benziyo inşallah yanılmıyoruzdur.
Benim gördüğümü sizde görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedimmm
Hayıt i cok okuyorum da karistirmayim.bu ay dedim safece ilacla devam ediyim. Buarada komik bise msj gelmis tele kıgılı dan kaygilo diye okudum kendi kendime guldum yaa ☺☺evet kesinlikle ilaçlarla neye dönecek bakalım iyi olacağına inanıyorum hayıtta alamadım iki gündür
kızlar mehaba.Ben dr dan geldim kalp atışımızı duyduk çok şükür.6,9 mm olmuş miniğim.Darısı hepinize inşallah
kayınvalidemde beni rüyasında görmüş kadını baya etkilemiş böyle garip garip bakıyordu bana içi sıkılmış gibi.Hayırdır anne dedim ne gördün rüyanda anlat; beni düşük yaparken görmüş.Aslında evde hiç bebektende bahsetmiyoruz üzerimizde baskı olmasın diye kimseye söylemedik.hayırlar olsun dedim
Sen ne zaman yapmıştın? Benim bat 3 gün var
Hayıt i cok okuyorum da karistirmayim.bu ay dedim safece ilacla devam ediyim. Buarada komik bise msj gelmis tele kıgılı dan kaygilo diye okudum kendi kendime guldum yaa ☺☺
aynen ya tam muhtar maşallahburalardalar canım wuslt iyi çok şükür esmada kayınvalidesine gitti dün evine geldi bugün annesi gelecekti onlara o yüzden yoğundur giremez ama onlarda iyiler çok şükür :):) topic muhtarııı kaygılııı :):)
amin inşallah maşallah sizeee çok şükür
valla bende üzüldüm kuzum baya etkilenmişti çünkü ayy hissetmişmidir nedirrüyasının tersi olur inşallah yazıkkk ya rüyasına bile üzülmüş kıyamam kız yazıktır
bende gördümmm çok heyecanlı yaaaaaaa:))))))Benim gördüğümü sizde görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedimmm
bende gordumBenim gördüğümü sizde görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedimmm
gerçekten çok şükür canım.Nasıl korka korka gittim dr a .Ama boşunaymış miniğim benimle.Şöyle 12.haftalara bir gelsem sanki daha bir rahatlıcam.Aslında o zamanda 2 li 3 lü test diye gerilicem.İnsan tuhaf bir varlık...Bir oh diyemiyor yani
valla bende üzüldüm kuzum baya etkilenmişti çünkü ayy hissetmişmidir nedirçok istiyorum yaa Allahım nasip etsin isteyen herkeslerrrrree.Rabbim bu mübarek günde duysun sesimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?